Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sgfd

Δημοσίευση από Sgfd »

serresgiorgos έγραψε:Οχι φιλε μου εκει την πατανε πολλοι πηγα σε γραφειο και μου εκαναν την αιτηση μου ειπαν θα δηλωσεις στην πρωτη κατηγορια γτ δεν θα καλυφθουν οι θεσεις ετσι γινεται σε αυτες τις προκ
Μπούρδες...Εικόνα

Poiths123

Δημοσίευση από Poiths123 »

Αν δεν καλυφθούν οι θέσεις με το ΙΕΚ δεν αποριπτεται μόνο αν καλυφθούν αποριπτεται η αιτηση.. απλά επειδή μάλλον είναι σίγουρος ότι δεν θα καλυφθούν δήλωσε τον πρώτο πίνακα

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

serresgiorgos έγραψε:Οχι φιλε μου εκει την πατανε πολλοι πηγα σε γραφειο και μου εκαναν την αιτηση μου ειπαν θα δηλωσεις στην πρωτη κατηγορια γτ δεν θα καλυφθουν οι θεσεις ετσι γινεται σε αυτες τις προκ
Γιώργο αυτοί που σου έκαναν την αίτηση δεν έχουν ιδέα και θέλουν σκότωμα. Απορώ πραγματικά. Μερικά πράγματα δε θέλουν ούτε δικηγόρους, ούτε γραφεία , ούτε τίποτα. Η προκήρυξη το αναφέρει ρητά : αν οι θέσεις δεν καλυφθούν από την κυρία ειδικότητα πάμε στην Α επικουρια και αν δεν καλυφθούν κι από εκεί, τότε πάμε στη Β επικουρια όπου ανήκεις εσύ. Δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση γιατί είναι πασιφανές. Αν είχες τα μόρια για κάποια θέση, είναι κρίμα γιατί η αίτηση θα βγει σίγουρα άκυρη.
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/epistrefei-i-dimotiki-astynomia-pote-kai-pos-oi-nees-theseis

Θα πάρει Επιλαχόντες, αυξάνονται οι πιθανότητες διορισμού!

Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Κανατε παντου;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Δεν αναφερει πουθενα οτι οι θεσεις των δημοτικων αστυνομικων θα καλυφθουν απο επιλαχοντες
alex
@Γιώργος

Alex7,

Άποψη μου !Το λογικό είναι να πάρει Επιλαχόντες, θα έχουν κενές θέσεις έξτρα πλέον από τους 557 ΔΕ Σωφρονιστικούς.

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Παιδια μια ερωτηση. Αυτοι που ειναι με ειδικη κατηγορια πχ πολυτεκνοι ανταγωνιζονται μονο για εκεινες τις θεσεις η πιανουν και τις γενικες θεσεις?
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα πρόσληψης επιλαχόντων πέραν αυτών που θα καλύψουν θέσεις επιτυχόντων. 100% έγκυρο. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο και μην του δημιουργείτε φρούδες ελπίδες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έγινε μία φορά με το Λιμενικό, θα γίνετε πάντα.

@Γιώργος

Mike,

Πάντα ελπίζουμε...

Ποτέ δεν ξέρεις !

sfasa

Δημοσίευση από sfasa »

@Γιώργος έγραψε:Mike,

Πάντα ελπίζουμε...

Ποτέ δεν ξέρεις !

Γυρνάς όλα τα θέματα και μοιράζεις ελπίδες. Για πολιτικός κάνεις... Τσιμέντο στο κεφάλι έχεις... Εικόνα

@Γιώργος

Sfasa,

Δεν μοιράζω ελπίδες την αλήθεια λέω!

Όποιος θέλει το ακούει και το κρατάει, χωρίς να κατακρινει τον άλλον!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
serresgiorgos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από serresgiorgos »

Σε ποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ έχουν πάρει από β επικουρικό πίνακα θα σας πω εγώ σε καμία. Μόνο από κύριο πίνακα καλύπτονται οι θέσεις έτσι γίνεται πάντα άντε τα λέμε όταν βγουν
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

serresgiorgos έγραψε:Σε ποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ έχουν πάρει από β επικουρικό πίνακα θα σας πω εγώ σε καμία. Μόνο από κύριο πίνακα καλύπτονται οι θέσεις έτσι γίνεται πάντα άντε τα λέμε όταν βγουν

Επιμένεις σε κάτι που έχεις κάνει λάθος... Τέλος πάντων! Στα αποτελέσματα όταν βγεις άκυρος μην λες "πως σε αδίκησαν".

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

serresserresg αδερφε ακόμα και αν καλυφθουν οι θεσεις από Α επικουρια εσυ δεν μπαίνεις γιατί έχεις δηλώσει πλαστά προσόντα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες