ΥΕΑ: Θητεία στα Τεθωρακισμένα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Διαβάστε! Ότι μπορείτε να διαβάσετε. Ότι μπορείτε να μάθετε για τα άρματα ακόμη και τα πιο χαζά είναι καλό!
Μη περιμένετε να σας τα βάλλουν σε πιάτο και να σας πουν "και τώρα φάτε" προσπαθείστε να σκεφτείτε τα ΥΕΑ σαν ένα πανεπιστήμιο που οι καθηγητές του απλά θέλουν να πάνε σπίτι τους ;) !
Α! Μάθτε να ράβετε! Θα σας φανεί χρήσιμο.:D
Μη περιμένετε να σας τα βάλλουν σε πιάτο και να σας πουν "και τώρα φάτε" προσπαθείστε να σκεφτείτε τα ΥΕΑ σαν ένα πανεπιστήμιο που οι καθηγητές του απλά θέλουν να πάνε σπίτι τους ;) !
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
aggelopoulos έγραψε: Διαβάστε! Ότι μπορείτε να διαβάσετε. Ότι μπορείτε να μάθετε για τα άρματα ακόμη και τα πιο χαζά είναι καλό!
Να 'σαι καλά φίλε. Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Θηρίο! Που τον ξέρεις τον 6-102;
μαθε 6-32 για αρχη.
ο 6-33 δεν λέει κάτι σπουδαίο, απλά εμένα μου άρεσε!
και τον ΕΧΕΙ το ΤΥΕΣ, μόνο που κανονισμοί ΔΕΝ δίνονται (για αγορά λεω) στους εφεδρους, κι ας πήγα και ως ανθυπίλαρχος,1 μέρα πριν απολυθω...
τον αγόρασα σε άλλο όνομα (Υπιλάρχου από ΣΣΕ)
διαβάστε, αλλά κυρίως μάθετε συμπεριφορά και τρόπους αντιμετώπισης/ διαχείρησης υφισταμένων (ΕΠΟΠ βασικά... )
μαθε 6-32 για αρχη.
ο 6-33 δεν λέει κάτι σπουδαίο, απλά εμένα μου άρεσε!
και τον ΕΧΕΙ το ΤΥΕΣ, μόνο που κανονισμοί ΔΕΝ δίνονται (για αγορά λεω) στους εφεδρους, κι ας πήγα και ως ανθυπίλαρχος,1 μέρα πριν απολυθω...
τον αγόρασα σε άλλο όνομα (Υπιλάρχου από ΣΣΕ)
διαβάστε, αλλά κυρίως μάθετε συμπεριφορά και τρόπους αντιμετώπισης/ διαχείρησης υφισταμένων (ΕΠΟΠ βασικά... )
Σημερα μοθ ηρθε το χαρτι και λεει τεθωρακισμενα ΥΕΑ κετθ αυλωνα λεει να παο ρε πεδες η να πεσει βισμα;
james έγραψε: Φίλε Αγγελόπουλε, είσαι τώρα ΥΕΑ στον Αυλώνα ή ήσουν παλιά;
Εγώ μπαίνω τώρα τον Μάιο και θα πάω για Δόκιμος.
Ξέρεις πότε θα έρθει ο νέος Διοικητής;
Τους κανονισμούς τους έχω βρει, εκτός από τον 6-33, αν τον βρεις κάνε ένα καλό και ενημέρωσέ μας.
Για τα δικαιώματά μας που λες, από που θα τα μάθουμε;
Γενικά, αν είσαι τώρα μέσα, ό, τι συμβουλή έχεις να μας δώσεις θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Φίλε μου όταν μπείς θα πάς και βρείς έναν μόνιμο ΕΠΟΠ Λχία και ζήτησε του να σε βοηθήσει, η εμπειρία πλέον της πρώτης σειράς ΕΠΟΠ σε όλα τα όπλα -σώματα είναι τεράστια, καλή θητεία να έχεις.
Και γω αυλωνα παρουσιαζομαι 21.5.09 αυλωνα... Τι λεει καλα ειναι εκει;
-
- Επικοινωνία:
Για ΥΕΑ ρωτάς ή γενικά;
γιατι γενικά αυλωνα έχει αλλού θέμα...
πάντως για ΥΕΑ μια χαρα ειναι.
γιατι γενικά αυλωνα έχει αλλού θέμα...
πάντως για ΥΕΑ μια χαρα ειναι.
Κι εμένα μου έχει έρθει για ΥΕΑ στο χαρτί, αλλά επειδή είμαι παππούς (28 ετών.lol!) και 5 μήνες συν, είναι κομματάκι βαρύ αν θέλεις να κυνηγήσεις ορισμένα πράγματα μετά το στρατό... Πάντως επειδή διάβασα οτι πρέπει να δώσεις αναγκαστικά τα αθλήματα, τί γίνεται; Πρέπει να κοπείς επίτηδες σε κάποιο για να σε κόψουν, ή μπορείς να τα περάσεις αλλά επειδή είπες οτι δεν σε ενδιαφέρει να μην σε πάρουν; Και πόσο καιρό μετά την κατάταξη τα δίνεις; Ελπίζω πάντως να μην τρέξουμε το χλμ. Με τα άρβυλα... :p
Παρουσιάζομαι στο ΚΕΤΘ στις 18/5 με ένδειξη ΥΕΑ. Δικαιούμαι μειωμένης θητείας (6μηνο) και θέλω να ρωτήσω/επιβεβαιώσω τα εξής:
1. Από ό, τι καταλαβαίνω δεν μπορούν να με πάρουν ΥΕΑ εφόσον δηλώσω ότι δικαιούμαι μειωμένη θητεία, έτσι δεν είναι;
2. Υπάρχει περίπτωση να με ρίξουν ΛΥΒ παρότι 6μηνίτης; Αν ναι, τι συνεπάγεται αυτό από άποψη εκπαίδευσης και μετάθεσης;
1. Από ό, τι καταλαβαίνω δεν μπορούν να με πάρουν ΥΕΑ εφόσον δηλώσω ότι δικαιούμαι μειωμένη θητεία, έτσι δεν είναι;
2. Υπάρχει περίπτωση να με ρίξουν ΛΥΒ παρότι 6μηνίτης; Αν ναι, τι συνεπάγεται αυτό από άποψη εκπαίδευσης και μετάθεσης;
-
- Επικοινωνία:
Φίλε, άμα θες να γίνεις ΥΕΑ, γίνεσαι !
αν και δε νομίζω οτι προτιμάς 17 μηνες αντί 6 !
(μη γελάς, μια σειρά μου, το έκανε !!)
τράβελερ, τα αγωνίσματα τα κάνεις με σπορτεξ. Φυσικά μπορείς να περπατήσεις για να κοποείς. Ή καλύτερα, να κοπείς από τα γραπτά, για να μην αγωνιστείς καθόλου την επόμενη !
αν και δε νομίζω οτι προτιμάς 17 μηνες αντί 6 !
(μη γελάς, μια σειρά μου, το έκανε !!)
τράβελερ, τα αγωνίσματα τα κάνεις με σπορτεξ. Φυσικά μπορείς να περπατήσεις για να κοποείς. Ή καλύτερα, να κοπείς από τα γραπτά, για να μην αγωνιστείς καθόλου την επόμενη !
Πάντως αν τα περάσω όλα, γίνομαι ΔΕΑ και χωρίς να το θέλω...lol!:D
Ανθυπολοχαγέ, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν θέλω να υπηρετήσω 17 μήνες αντί για 6
Και ούτε πρόκειται, καθότι θα έχω μαζί μου τα δικαιολογητικά από την πρώτη μέρα κιόλας. Αυτό που ρωτάω είναι η πιθανότητα να κληθώ ΛΥΒ με δεδομένο το 6μηνο που υπηρετώ και τι επιπτώσεις έχει στη θητεία.
Στρατάρχης: Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την ώρα του server και χάλασε η ροή των μηνυμάτων

Στρατάρχης: Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την ώρα του server και χάλασε η ροή των μηνυμάτων
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Κάποιος που να μπαίνει τώρα για Δόκιμος δεν υπάρχει ρε παίδες;
Σπανίζει η συμμετοχή βλέπω...
Σπανίζει η συμμετοχή βλέπω...
-
- Επικοινωνία:
sparverious, δεν το νομίζω.
Εδώ και καιρό στο ΚΕΤΘ έχουν καταργηθεί τα ΛΥΒ (ΙΛΥΒ τα λέγανε, από το ΙΛΗ αντι λόχου) . Οι στρατιωτες περνούσαν Λυβ στη μετάθεση.
πχ: Στρατιωτες ΤΘ στη σαμο, πήγαιναν μια βδομάδα στο καρλόβασι για σχολείο ΥΒ. Εσύ με το 6μηνο, δε νομίζω να προλαβεις ή πόσο μάλλον, αν προβλέπεται καν να γίνεις.
Εδώ και καιρό στο ΚΕΤΘ έχουν καταργηθεί τα ΛΥΒ (ΙΛΥΒ τα λέγανε, από το ΙΛΗ αντι λόχου) . Οι στρατιωτες περνούσαν Λυβ στη μετάθεση.
πχ: Στρατιωτες ΤΘ στη σαμο, πήγαιναν μια βδομάδα στο καρλόβασι για σχολείο ΥΒ. Εσύ με το 6μηνο, δε νομίζω να προλαβεις ή πόσο μάλλον, αν προβλέπεται καν να γίνεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης