Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Φίλε Γιώργο αν δεις εγώ σας το είπα πριν 2 μέρες πριν το βγάλει το work... Δεν πάω με βάση το WORK... Αλλαε βάση από άτομα που είναι στο Υπουργείο και στο ΑΣΕΠ...
Μπραβο σου π σε παραδέχομαι τελικα εισαι εγγυηση θα τα πούμε μεσα

Φίλε ANTONIO δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι, απλά αν δεις πότε το έγραψα και πότε βγήκε το σάιτ και το είπε θα δεις διαφορά τις μέρες... Και θα μάθω ακριβώς μοριοδότηση πριν βγει η προκήρυξη και θα σας πω...
Καλησπέρα παιδιά! Θυμάται κανείς από προηγούμενη προκύρηξη ποιό ήταν το ύψος για γυναίκες; Ψάχνω προηγούμενες προκυρήξεις για να δω κ τα υπόλοιπα κριτήρια αλλά δυστυχώς δεν τις βρίσκω! 😁 Αν πάρουν γυναίκες φυσικά..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
margie έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Θυμάται κανείς από προηγούμενη προκύρηξη ποιό ήταν το ύψος για γυναίκες; Ψάχνω προηγούμενες προκυρήξεις για να δω κ τα υπόλοιπα κριτήρια αλλά δυστυχώς δεν τις βρίσκω! 😁 Αν πάρουν γυναίκες φυσικά.
Θα παρει λιγες, για τις γυναικείες πτερυγες
1,65 για σωφρονιστικους
1,70 για εξωτερικη φρουρα
Κάπου είχα διαβάσει για 1,60 κ δεν ξέρω τι ισχύει. Τέλος πάντως θα δούμε. Με το καλό να βγεί!
Όχι αυτά με τα 1.50 και 1.55 που γέλαγε ο κόσμος μόνο στους ΕΠΟΠ γινότανε για τις ανηψιές και τις εγγονές των στρατηγών 

Δεν πουλαω ειρωνεια. Π τι εχουμε να χωρισουμε δηλαδη αν ξέρεις τι θα παιρνει μορια πες. Έστω και απο πιο παλιές. Αλλα να πεις για ολες τις περιπτωσεις διπλωμα αγγλικα εντοπιοτητα πολυτεκνεια αν εχει παιδια στρατο σεκιουριτι υπολογιστές κλπ
Με βάση τα άτομα που έχεις εσύ Π όπως σου είπε και ένας άλλος φίλος εδώ.. η προκήρυξη θα έπρεπε να έχει βγει 10 φορές μέχρι τώρα... και την άλλη φορά με την ανακοινωση που είχε βγάλει το work έλεγες πόσο δίκιο είχες και ότι μας τα έλεγες... και έχει περάσει ένας μήνας από τότε... σταματά λοιπόν τις σιγουριες γιατί έχεις εκτεθεί πολλές φορές και συνεχίζεις να εκτίθεσαι...
Φίλε παλιά ήτανε τελείως διαφορετικά... Τώρα την προκήρυξή για πρώτη φορά την βγάζει ΕΞΟΛΟΚΛΉΡΟΥ ΤΟ ΑΣΕΠ... Το ΑΣΕΠ έχει νομο που το διέπει και δεν μπορεί να βάζει ειδικές δυνάμεις σαν μόρια και σε πολλά άλλα... Όπως π. Χ εντοπιότητα.. Την έχουν σταματήσει πια την εντοπιότητα... Αυτό που ξέρω είναι ότι βασικό Προσόν είναι βαθμός απολυτήριο και αν αγγλικά... Αυτό θα το ξέρω αυτήν την εβδομάδα πριν βγει η προκήρυξη θα σας ενημερώσω...
Ο δικος του θαναι στο καψιμι ρε χαχαχαχααχα η σεκιουριτι με προϋπηρεσία χαχαχ
Y. Γ Η Προκ. θα βγει εδώ ξεκινανε κ νεες υπηρεσίες ουτε ρεπο δεν παιρνουν τα παιδια εκει. Ειναι ηδη τυπογραφείο οσοι δεν πιστεύετε οτι θα βγει κ το παιζετε παιζετε ειρωνια στον άνθρωπο που μπορουσε κ να μην ασχολείτε καν κ να σας ενημερώνει. . δεν πρζ.. Περαστε Σεπτέμβρη κερναμε καφέ στη πύλη κορυδαλλού

Φίλε Κώστα απλά νομίζουν ότι του έλεγα παπατζες και λόγια... Εγώ μίλησα πριν βγει το σάιτ και με εκραξαν πολλοί εδώ μέσα... Και ξαφνικά μόλις βγήκε το σαιτ όλοι έλεγαν έχει δίκιο ο Π... Δεν πειράζει παιδιά εδώ δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε γιατί αύριο μπορεί να ήμαστε μαζί όλοι στην Υπηρεσία... Απλά με τα μόρια 80%είναι όπως το είχα πει πιο παλιά ότι ειδικές δεν θα έχει... Σίγουρα θα μάθω αυτήν την εβδομάδα πριν βγει ΦΕΚ... θα πάει το προσχέδιο στο Υπουργείο (η προκήρυξη δηλαδή )και θα μάθω τα μόρια αναλυτικά τι παίζει και θα σας ενημερώσω...
Φίλε Γιώργο σου ξανά λέω δεν πάω με το Work... Αν δεις πότε είπα ότι την αλλη Εβδομάδα πάει για ΦΕΚ θα καταλάβεις ότι δεν πάω με βάση Τα σάιτ αλλά Με άτομα απο ΑΣΕΠ-Υπουργείο... Εγώ σας είπα από την προηγούμενη Πέμπτη ότι Έμαθα ότι θα βγει από βδομάδα και όλοι Με κραξατε... Και μετά από 4 μέρες βγήκε το work και είπε ακριβώς ότι σας είπα και όλοι Ναι έχει δίκιο ο Π και τέτοια... Φίλε μου εγώ φταίω στο κάτω κάτω που σας ενημερώνω γιατί καταλαβαίνω πως νιώθετε γιατί και εγώ θέλω Να μπω όπως εσείς... Αλλά μου φαίνεται δεν πρέπει να ξανα Ενημερωσω γιατί μάλλον γίνομαι κουραστικός... Καλημέρα σε όλους..
Το θεωρώ αδύνατο να μήν δίνουνε μόρια στις Ειδικές δυνάμεις οι στους επ. οπ που έχουν φυγή άποψη μου πάντα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες