Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Γιώργο αν δεις εγώ σας το είπα πριν 2 μέρες πριν το βγάλει το work... Δεν πάω με βάση το WORK... Αλλαε βάση από άτομα που είναι στο Υπουργείο και στο ΑΣΕΠ...
Antonio

Δημοσίευση από Antonio »

Μπραβο σου π σε παραδέχομαι τελικα εισαι εγγυηση θα τα πούμε μεσαΕικόνα
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε ANTONIO δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι, απλά αν δεις πότε το έγραψα και πότε βγήκε το σάιτ και το είπε θα δεις διαφορά τις μέρες... Και θα μάθω ακριβώς μοριοδότηση πριν βγει η προκήρυξη και θα σας πω...
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από margie »

Καλησπέρα παιδιά! Θυμάται κανείς από προηγούμενη προκύρηξη ποιό ήταν το ύψος για γυναίκες; Ψάχνω προηγούμενες προκυρήξεις για να δω κ τα υπόλοιπα κριτήρια αλλά δυστυχώς δεν τις βρίσκω! 😁 Αν πάρουν γυναίκες φυσικά..
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

margie έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Θυμάται κανείς από προηγούμενη προκύρηξη ποιό ήταν το ύψος για γυναίκες; Ψάχνω προηγούμενες προκυρήξεις για να δω κ τα υπόλοιπα κριτήρια αλλά δυστυχώς δεν τις βρίσκω! 😁 Αν πάρουν γυναίκες φυσικά.

Θα παρει λιγες, για τις γυναικείες πτερυγες

1,65 για σωφρονιστικους

1,70 για εξωτερικη φρουρα

margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από margie »

Κάπου είχα διαβάσει για 1,60 κ δεν ξέρω τι ισχύει. Τέλος πάντως θα δούμε. Με το καλό να βγεί!
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Όχι αυτά με τα 1.50 και 1.55 που γέλαγε ο κόσμος μόνο στους ΕΠΟΠ γινότανε για τις ανηψιές και τις εγγονές των στρατηγών Εικόνα
Antonio

Δημοσίευση από Antonio »

Δεν πουλαω ειρωνεια. Π τι εχουμε να χωρισουμε δηλαδη αν ξέρεις τι θα παιρνει μορια πες. Έστω και απο πιο παλιές. Αλλα να πεις για ολες τις περιπτωσεις διπλωμα αγγλικα εντοπιοτητα πολυτεκνεια αν εχει παιδια στρατο σεκιουριτι υπολογιστές κλπ
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Με βάση τα άτομα που έχεις εσύ Π όπως σου είπε και ένας άλλος φίλος εδώ.. η προκήρυξη θα έπρεπε να έχει βγει 10 φορές μέχρι τώρα... και την άλλη φορά με την ανακοινωση που είχε βγάλει το work έλεγες πόσο δίκιο είχες και ότι μας τα έλεγες... και έχει περάσει ένας μήνας από τότε... σταματά λοιπόν τις σιγουριες γιατί έχεις εκτεθεί πολλές φορές και συνεχίζεις να εκτίθεσαι...
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε παλιά ήτανε τελείως διαφορετικά... Τώρα την προκήρυξή για πρώτη φορά την βγάζει ΕΞΟΛΟΚΛΉΡΟΥ ΤΟ ΑΣΕΠ... Το ΑΣΕΠ έχει νομο που το διέπει και δεν μπορεί να βάζει ειδικές δυνάμεις σαν μόρια και σε πολλά άλλα... Όπως π. Χ εντοπιότητα.. Την έχουν σταματήσει πια την εντοπιότητα... Αυτό που ξέρω είναι ότι βασικό Προσόν είναι βαθμός απολυτήριο και αν αγγλικά... Αυτό θα το ξέρω αυτήν την εβδομάδα πριν βγει η προκήρυξη θα σας ενημερώσω...
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ο δικος του θαναι στο καψιμι ρε χαχαχαχααχα η σεκιουριτι με προϋπηρεσία χαχαχΕικόναΕικόναY. Γ Η Προκ. θα βγει εδώ ξεκινανε κ νεες υπηρεσίες ουτε ρεπο δεν παιρνουν τα παιδια εκει. Ειναι ηδη τυπογραφείο οσοι δεν πιστεύετε οτι θα βγει κ το παιζετε παιζετε ειρωνια στον άνθρωπο που μπορουσε κ να μην ασχολείτε καν κ να σας ενημερώνει. . δεν πρζ.. Περαστε Σεπτέμβρη κερναμε καφέ στη πύλη κορυδαλλού

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Κώστα απλά νομίζουν ότι του έλεγα παπατζες και λόγια... Εγώ μίλησα πριν βγει το σάιτ και με εκραξαν πολλοί εδώ μέσα... Και ξαφνικά μόλις βγήκε το σαιτ όλοι έλεγαν έχει δίκιο ο Π... Δεν πειράζει παιδιά εδώ δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε γιατί αύριο μπορεί να ήμαστε μαζί όλοι στην Υπηρεσία... Απλά με τα μόρια 80%είναι όπως το είχα πει πιο παλιά ότι ειδικές δεν θα έχει... Σίγουρα θα μάθω αυτήν την εβδομάδα πριν βγει ΦΕΚ... θα πάει το προσχέδιο στο Υπουργείο (η προκήρυξη δηλαδή )και θα μάθω τα μόρια αναλυτικά τι παίζει και θα σας ενημερώσω...
ZANT

Δημοσίευση από ZANT »

Φιλε π αν μπορεις ν μαθεις και για οριο ηλικιασ
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Γιώργο σου ξανά λέω δεν πάω με το Work... Αν δεις πότε είπα ότι την αλλη Εβδομάδα πάει για ΦΕΚ θα καταλάβεις ότι δεν πάω με βάση Τα σάιτ αλλά Με άτομα απο ΑΣΕΠ-Υπουργείο... Εγώ σας είπα από την προηγούμενη Πέμπτη ότι Έμαθα ότι θα βγει από βδομάδα και όλοι Με κραξατε... Και μετά από 4 μέρες βγήκε το work και είπε ακριβώς ότι σας είπα και όλοι Ναι έχει δίκιο ο Π και τέτοια... Φίλε μου εγώ φταίω στο κάτω κάτω που σας ενημερώνω γιατί καταλαβαίνω πως νιώθετε γιατί και εγώ θέλω Να μπω όπως εσείς... Αλλά μου φαίνεται δεν πρέπει να ξανα Ενημερωσω γιατί μάλλον γίνομαι κουραστικός... Καλημέρα σε όλους..
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Το θεωρώ αδύνατο να μήν δίνουνε μόρια στις Ειδικές δυνάμεις οι στους επ. οπ που έχουν φυγή άποψη μου πάντα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες