Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Φρουρός

Δημοσίευση από Φρουρός »

Δε θυμάμαι ακριβώς τη βάση έχουν περάσει αρκετά χρόνια Εγώ είχα 17 απολυτήριο κ πήρα μόρια απο στρατό(έφεδρος βαθμοφορος) κ επαγγελματικό δίπλωμα. τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα εμείς μπήκαμε με την εποπτεία του ΑΣΕΠ τωρα θα βγει μέσω ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια ήταν περίπου ίδια με αυτή των συνοριακων κ ειδικών φρουρών τώρα θα έχει όριο ηλικίας τα 32 ετη και θα ακολουθήσουν αθλητικές δοκιμασίες κ ψυχοτεχνικα τεστ ελπίζω να βοήθησα θέμα ημερών να βγει να ξεκουραστούμε κ μειςΕικόναΕικόναΕικόνα
Babis25

Δημοσίευση από Babis25 »

Φρουρός έγραψε:Δε θυμάμαι ακριβώς τη βάση έχουν περάσει αρκετά χρόνια Εγώ είχα 17 απολυτήριο κ πήρα μόρια απο στρατό(έφεδρος βαθμοφορος) κ επαγγελματικό δίπλωμα. τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα εμείς μπήκαμε με την εποπτεία του ΑΣΕΠ τωρα θα βγει μέσω ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια ήταν περίπου ίδια με αυτή των συνοριακων κ ειδικών φρουρών τώρα θα έχει όριο ηλικίας τα 32 ετη και θα ακολουθήσουν αθλητικές δοκιμασίες κ ψυχοτεχνικα τεστ ελπίζω να βοήθησα θέμα ημερών να βγει να ξεκουραστούμε κ μειςΕικόναΕικόναΕικόνα
Φρουρέ πες μα λίγο την καθημερινότητα ενός εξωτερικού φρουρού τι καθήκοντα έχει;
Π

Δημοσίευση από Π »

Babis τα καθήκοντά που κάνουν είναι καθαρά σκοπιά... Στις φυλακές και σε νοσοκομεία... Σε μερικές φυλακές όμως κάνουν και μεταγωγές...
JackOfCLubs

Δημοσίευση από JackOfCLubs »

Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά για εμένα κρίμα είχα αρκετά καλό απλτρ λυκείου 19.1 + μόρια απο διπλώματα και το Μάιο μπαίνω μέσα Μεγάλο Πεύκο οπότε δεν θα προλάβω + οτι έχασα 2 χρόνια για να προσπαθήσω να πάρω μεταγραφή απο το Τει μου αλλά μάταια. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία στα επόμενα 7 χρόνια όπως με την προκήρυξη του 2011 αν δεν κάνω λάθος. Και πάλι Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά.
.

Δημοσίευση από . »

. έγραψε:Θα μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας για οποιοδήποτε σωφρονιστικό ίδρυμα θέλουμε;Πχ εγώ μένω Αθήνα, θα μπορώ να τα κάνω για Δράμα;

Σας ευχαριστώ.

Παιδιά στην ερώτηση αυτή, γνωρίζει κανείς να απαντήσει;

Μάκης

Δημοσίευση από Μάκης »

Καλησπέρα και απο μένα! Εγώ με 19,5 απολυτήριο κ ειδικές δυνάμεις λογικά έχω αρκετές πιθανότητες όπως τα λέτε πιο πάνω!! Τι λέτε;
Babis25

Δημοσίευση από Babis25 »

Π έγραψε:Babis τα καθήκοντά που κάνουν είναι καθαρά σκοπιά... Στις φυλακές και σε νοσοκομεία... Σε μερικές φυλακές όμως κάνουν και μεταγωγές...
Για τα λεφτά τι παίζει μπορείς να μας ενημερώσεις;
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Έχουν ξεκινήσει περιπολίες κ. με. μηχανές στο. κορυδαλλό πλεονΕικόναΕικόνα
δκ

Δημοσίευση από δκ »

Φιλε μακη για που ενδιαφερεσε; μεσα η εξω;
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Babastroumf »

Μάκης έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα! Εγώ με 19,5 απολυτήριο κ ειδικές δυνάμεις λογικά έχω αρκετές πιθανότητες όπως τα λέτε πιο πάνω!! Τι λέτε;

Από επαλ;

Μάκης

Δημοσίευση από Μάκης »

Όχι απο γενικό λύκειο! Ενδιαφέρομαι για μέσα κυρίως!!
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

οσες πιθανοτιτες εχετε με μεγαλα απολιτιρια τοσες πιθανοτιτες να κοπιτε στα ψιχολογικα τεστ το νουσας εκι θα ξεκαθαρισι το τοπιο κιε να θιμαστε στα ψιχολογικα κοβεσε και τελος ολα... καλι επιτιχια σε ολους...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αν δεν έχει ειδικές δυνάμεις εγώ είμαι έξω στην γενική έχω χαμηλό βαθμό 13.7 αλλά είμαι πολύτεκνος και μπαίνω σε μια ξεχωριστή κατηγορία ίσως εκεί να κάνω κάτι έχω και αγγλικά Ιδομεν πάντως θεωρώ μέσα Μαρτίου μπορεί και τέλη...
Στρατος

Δημοσίευση από Στρατος »

Φιλε μαρινο, φιλική συμβουλή ειναι κρίμα να εισαι Έλληνας κ να γράφεις έτσι κάνε μια προσπάθεια ξεκινώντας με βιβλία δημοτικού να μάθεις τουλάχιστον βασικά πράγματα! Ποτε δεν ειναι αργά!! Επίσης αυτο π λες γι αυτούς π έχουν μεγάλο απολυτήριο ότι θα κοπούν σε ψυχολογικά τεστ και θα περάσεις εσυ ειναι πολύ σωστή σκέψη! ισως αν το λες κάθε μετά στον εαυτό σου, το πιστέψεις κάποια στιγμή κ εσυ ο ίδιος!
Ανώγια κατώγια

Δημοσίευση από Ανώγια κατώγια »

Ο Μαρίνος μάλλον τρολαρει... Δν νομίζω ν γράφει έτσι κανονικά!! Τεσπα κ μερικοί μν τν κρίνεται αφήστε τν ν γράφει όπως θέλει δν ενοχλεί κανέναν τ παιδί!! Όσο γ τ αν έχει ελπίδες αυτός τ ξέρει κ κανένας άλλος!! Καλή Επιτυχία φίλε Μαρίνο κ μν ακούς κανέναν!!(Φιλικά)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες