Δε θυμάμαι ακριβώς τη βάση έχουν περάσει αρκετά χρόνια Εγώ είχα 17 απολυτήριο κ πήρα μόρια απο στρατό(έφεδρος βαθμοφορος) κ επαγγελματικό δίπλωμα. τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα εμείς μπήκαμε με την εποπτεία του ΑΣΕΠ τωρα θα βγει μέσω ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια ήταν περίπου ίδια με αυτή των συνοριακων κ ειδικών φρουρών τώρα θα έχει όριο ηλικίας τα 32 ετη και θα ακολουθήσουν αθλητικές δοκιμασίες κ ψυχοτεχνικα τεστ ελπίζω να βοήθησα θέμα ημερών να βγει να ξεκουραστούμε κ μεις
Φρουρός έγραψε:Δε θυμάμαι ακριβώς τη βάση έχουν περάσει αρκετά χρόνια Εγώ είχα 17 απολυτήριο κ πήρα μόρια απο στρατό(έφεδρος βαθμοφορος) κ επαγγελματικό δίπλωμα. τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα εμείς μπήκαμε με την εποπτεία του ΑΣΕΠ τωρα θα βγει μέσω ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια ήταν περίπου ίδια με αυτή των συνοριακων κ ειδικών φρουρών τώρα θα έχει όριο ηλικίας τα 32 ετη και θα ακολουθήσουν αθλητικές δοκιμασίες κ ψυχοτεχνικα τεστ ελπίζω να βοήθησα θέμα ημερών να βγει να ξεκουραστούμε κ μεις
Φρουρέ πες μα λίγο την καθημερινότητα ενός εξωτερικού φρουρού τι καθήκοντα έχει;
Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά για εμένα κρίμα είχα αρκετά καλό απλτρ λυκείου 19.1 + μόρια απο διπλώματα και το Μάιο μπαίνω μέσα Μεγάλο Πεύκο οπότε δεν θα προλάβω + οτι έχασα 2 χρόνια για να προσπαθήσω να πάρω μεταγραφή απο το Τει μου αλλά μάταια. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία στα επόμενα 7 χρόνια όπως με την προκήρυξη του 2011 αν δεν κάνω λάθος. Και πάλι Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά.
οσες πιθανοτιτες εχετε με μεγαλα απολιτιρια τοσες πιθανοτιτες να κοπιτε στα ψιχολογικα τεστ το νουσας εκι θα ξεκαθαρισι το τοπιο κιε να θιμαστε στα ψιχολογικα κοβεσε και τελος ολα... καλι επιτιχια σε ολους...
Αν δεν έχει ειδικές δυνάμεις εγώ είμαι έξω στην γενική έχω χαμηλό βαθμό 13.7 αλλά είμαι πολύτεκνος και μπαίνω σε μια ξεχωριστή κατηγορία ίσως εκεί να κάνω κάτι έχω και αγγλικά Ιδομεν πάντως θεωρώ μέσα Μαρτίου μπορεί και τέλη...
Φιλε μαρινο, φιλική συμβουλή ειναι κρίμα να εισαι Έλληνας κ να γράφεις έτσι κάνε μια προσπάθεια ξεκινώντας με βιβλία δημοτικού να μάθεις τουλάχιστον βασικά πράγματα! Ποτε δεν ειναι αργά!! Επίσης αυτο π λες γι αυτούς π έχουν μεγάλο απολυτήριο ότι θα κοπούν σε ψυχολογικά τεστ και θα περάσεις εσυ ειναι πολύ σωστή σκέψη! ισως αν το λες κάθε μετά στον εαυτό σου, το πιστέψεις κάποια στιγμή κ εσυ ο ίδιος!