Πετρος1995 έγραψε:Καλησπερα παιδια, να κανω μια ερωτηση. Οσοι δηλωσαν ειδικες δυναμεις, θα τους καλεσουν ολους πχ και τους χιλιους ωστε να περασουν τα αθληματα και συμφωνα με την μοριοδοτηση να επιλεχθουν η 300; Γνωριζει καποιος;
Ακριβως οπως το ειπες αρκει αυτοι οι 1000 που χρησιμοποιησες στο παραδιειγμα να εχουν τα τυπικα προσοντα του παραρτηματος Β και Α.
Δηλαδη μια απο τις απαιτουμενες ειδικοτητες και λιγοτερα απο τρια ετη Απολυσεως σε συνδυασμο με μεγιστη ηλικια τα 28 ετη. Ολες οι υπολοιπες αιτησεις Που δεν εχουν τα τυπικα προσοντα αποστελονται στο ΓΕΣ και απο κει και περα πανε στον καδο των αχρηστων συνοπτικα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η απαντηση που σου εδωσα ειναι συμβατη με το παραδειγμα σου, δηλαδη των 1000 αιτησεων για ειδικες δυναμεις. Αν ο αριθμος των αιτησεων για ειδικες δυναμεις ειναι παρα πολυ μικροτερος τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να προκυψει καποια λιστα επιλαχοντων που εκει μεσα προφανως θα ειναι ατομα που φαινομενικα δεν εχουν τα τυπικα προσοντα εισαγωγης του παραρτηματος Β οποτε και θα πρεπει να κληθουν για αθληματα και πληθος αυτων το ατομων ή και ολοι ανεξαιρετως οι αιτουντες αν οι αιτησεις για ειδικες δυναμεις ητανε συνολικως παρα πολυ λιγες πραγμα πολυ δυσκολο κατα την γνωμη μου.
Κατα την προσωπικη μου εκτιμηση οσον αφορα την προκηρυξη των ειδικων δυναμεων και μονο, οσοι δεν εχουνε την ειδικοτητα αλλα εχουνε ομως τα ετη απολυσεως θα πρεπει να διατηρουν τις ελπιδες του και να μην απογοητευονται. Οσον αφορα τωρα αιτησεις που δεν εχουνε ουτε την ειδικοτητα αλλα ουτε και τα ετη απολυσεως (οπως η δικη μου αιτηση πχ) θα πρεπει να ειναι ηδη προετοιμασμενοι για το αρνητικο σεναριο το οποιο μοιαζει αναποφευκτο και να αντιμετωπισουνε με αξιοπρεπεια και με ψηλα το κεφαλι την επικειμενη αποτυχια.
Προσωπικα μυριζομαι ΠΑΡΑ πολυ χαμηλη προσελευση και χαμηλο ενδιαφερον μονο και μονο για την προκηρυξη του ΠΝ αλλα για καμια απο τις προκηρυξεις των υπολοιπων κλαδων.