Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Εγω πιθανον να ξανδωσω του χρονου παιδια οποτε ψαχνω δουλεια τωρα μπας και καλυψω μονος μου οτι μπορω απο θεμα φροντιστηριων η ιδιαιτερων για τον χειμωνα και για οσους θα δωσουν δευτερη φορα καλη δυναμη παιδια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Δεν ηταν απλα πιο δυσκολοτερα παιδια ειχαν πεσει τα πιο δυσκολα των δεκαετιων στα μαθηματικα και αεππ. Εχει αυξηθει πλεον το επιπεδο στο πεδιο που ειμαι εγω (οικονομικο).
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
παρομοια κατασταση με το 2013 σε βαθμο δυσκολιας των θεματων σκετη κολαση σε ολα τα μαθηματα σχεδον σε ολα τα πεδιαvardtrooper έγραψε:Δεν ηταν απλα πιο δυσκολοτερα παιδια ειχαν πεσει τα πιο δυσκολα των δεκαετιων στα μαθηματικα και αεππ. Εχει αυξηθει πλεον το επιπεδο στο πεδιο που ειμαι εγω (οικονομικο).
-
- Ταγματάρχης
φροντιστηριο φουλ και του χρονου οι θεσεις μπορει να ειναι και περισσοτερες γιατι πιθανον θα μπει και το λιμενικο και ετσι οι βασεις να παρουν την κατιουσαvardtrooper έγραψε:Εγω πιθανον να ξανδωσω του χρονου παιδια οποτε ψαχνω δουλεια τωρα μπας και καλυψω μονος μου οτι μπορω απο θεμα φροντιστηριων η ιδιαιτερων για τον χειμωνα και για οσους θα δωσουν δευτερη φορα καλη δυναμη παιδια
-
- Ταγματάρχης
και ενας ακομη παραγοντας πολυ σημαντικος που καταλαμβανει πολλες θεσεις στο συστημα καθε χρονο ειναι και οι υποψηφιες γυναικες που γραφουν καλυτερα απο τους αντρες και καταφερνουν και τους πεταν εξω απο το συστημα καταλαμβανοντας τις θεσεις τους δυστυχως. Τωρα Για το αν ειναι καταληλες για τετοια δουλεια δεν θα ηθελα να αναφερθω στην παρουσαJohnTehGreek έγραψε:Πολύ σωστός ο psofos και ο TZITZIKAKOS
Η ανεργία έχει οδηγήσει τους αριστούχους στο να γίνουν Αστυνομικοί και Στρατιώτες για να κλειδώσουν την θέση στο Δημόσιο.
με αυτά που ακούω βλέπω και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση σε σχέση με πέρσι, αλλά πάλι στα 16.000 θα είναι.
TZITZIKAKOS έγραψε:και ενας ακομη παραγοντας πολυ σημαντικος που καταλαμβανει πολλες θεσεις στο συστημα καθε χρονο ειναι και οι υποψηφιες γυναικες που γραφουν καλυτερα απο τους αντρες και καταφερνουν και τους πεταν εξω απο το συστημα καταλαμβανοντας τις θεσεις τους δυστυχως. Τωρα Για το αν ειναι καταληλες για τετοια δουλεια δεν θα ηθελα να αναφερθω στην παρουσαJohnTehGreek έγραψε:Πολύ σωστός ο psofos και ο TZITZIKAKOS
Η ανεργία έχει οδηγήσει τους αριστούχους στο να γίνουν Αστυνομικοί και Στρατιώτες για να κλειδώσουν την θέση στο Δημόσιο.
με αυτά που ακούω βλέπω και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση σε σχέση με πέρσι, αλλά πάλι στα 16.000 θα είναι.
Ας πούμε πιστεύεις ότι μια γυναίκα κοντούλα και αδύναμη, δεν μπορεί να βγει να πει δεν πάω στο Μενίδι, στο Ζεφύρι και τα Εξάρχεια, γιατί είναι άβατα; Ή μήπως αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να κόβει κλήσεις σε απλούς ανθρώπους που πέρασαν με κόκκινο; Ή μήπως μια κοπέλα δεν μπορεί να γίνει στρατιωτικός και να λέει να παρακαλάει να μην γίνει πόλεμος, δηλαδή να παρακαλάει να μην δουλέψει;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Δεν ειναι αρνητικο να υπαρχουν γυναικες στ σωματα ασφαλειας αι τις ενοπλες δυναμεις γτ εχουν να προσφερουν πολλα θετικα αλλα πιστευω πως δεν θα πρεπει να αποτελουν την πλειονοτητα εστω και να ειναι και ισα ισα (αν και νομικα δεν υπαρχουν περιορισμοι) πιστευω για ευνοητους λογους δεν θα μπορουσαν να στελεχωνονται κατα 70% η αστυνομια η πυροσβεστικη κ ο στρατος απο γυναικες
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
TZITZIKAKOS έγραψε:και ενας ακομη παραγοντας πολυ σημαντικος που καταλαμβανει πολλες θεσεις στο συστημα καθε χρονο ειναι και οι υποψηφιες γυναικες που γραφουν καλυτερα απο τους αντρες και καταφερνουν και τους πεταν εξω απο το συστημα καταλαμβανοντας τις θεσεις τους δυστυχως. Τωρα Για το αν ειναι καταληλες για τετοια δουλεια δεν θα ηθελα να αναφερθω στην παρουσαJohnTehGreek έγραψε:Πολύ σωστός ο psofos και ο TZITZIKAKOS
γι αυτο και στην αστυνομια ειδικα ειναι πολυ αυστηροι με τα οριαα και τις κοβουν τις γυναικες αν τους δοθει η αφορμη
-
- Ταγματάρχης
πλακα μου κανεις; Αυτα που με ρωτας απο οτι βλπω και εσυ ο ιδιος εχεις αμφιβολιες αν ειναι εφικτο να ισχυουν Και ρωτας εμενα να σου απαντησω;George έγραψε:Ας πούμε πιστεύεις ότι μια γυναίκα κοντούλα και αδύναμη, δεν μπορεί να βγει να πει δεν πάω στο Μενίδι, στο Ζεφύρι και τα Εξάρχεια, γιατί είναι άβατα; Ή μήπως αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να κόβει κλήσεις σε απλούς ανθρώπους που πέρασαν με κόκκινο; Ή μήπως μια κοπέλα δεν μπορεί να γίνει στρατιωτικός και να λέει να παρακαλάει να μην γίνει πόλεμος, δηλαδή να παρακαλάει να μην δουλέψει;
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Γενικά παιδιά πώς έχετε πάει πιστεύεται πάνω από 16000 μόρια βγάλατε;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 1
http://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF
Δώστε και δεύτερη και τρίτη φορά εσείς.
Μετά τον πομακο που μπήκε με 1200 πέρυσι πυροσβεστική , τώρα έρχεται αυτό.
Δώστε και δεύτερη και τρίτη φορά εσείς.
Μετά τον πομακο που μπήκε με 1200 πέρυσι πυροσβεστική , τώρα έρχεται αυτό.
χαχαχαχαχα αυτα ειναι... ο αλλος "σταζει"οικονομικα και πνευματικα για να εισαχθει σε αυτες τις σχολες και οι ρομα θα μπαινουν χαλαρα χωρις κοπο επειδη υποτιθεται ειναι ειδικη κατηγορια.. τραγικη η κατασταση
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
***** είναι αυτά σιγά μην πάρουνε Ρομά εδώ τους κυνηγάνε θα μπούμε στο σώμα τέτοια άτομα
Μην το δενεις και κομπο εκαμιτη96... ηδη περσυ εισαχθηκαν μουσουλμανοι της θρακης στο πυροσβεστικο σωμα με μηδαμινα μορια που ηταν για κοροιδια... στους ρομα θα κολλησουν αυτοι νομιζεις ρε φιλε... εξαλλου θελουν να τους ενταξουν στον ενεργο πληθυσμο μπας και κοψουν τα κουλα που κανουν συνεχως...
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Είπαν τον εξετάζουν, αν γίνει εμένα να με χ?σεις.
Μην δίνετε σημασία σε ότι διαβάζετε
Μην δίνετε σημασία σε ότι διαβάζετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης