Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vardtrooper »

Εγω πιθανον να ξανδωσω του χρονου παιδια οποτε ψαχνω δουλεια τωρα μπας και καλυψω μονος μου οτι μπορω απο θεμα φροντιστηριων η ιδιαιτερων για τον χειμωνα και για οσους θα δωσουν δευτερη φορα καλη δυναμη παιδια
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από vardtrooper »

Δεν ηταν απλα πιο δυσκολοτερα παιδια ειχαν πεσει τα πιο δυσκολα των δεκαετιων στα μαθηματικα και αεππ. Εχει αυξηθει πλεον το επιπεδο στο πεδιο που ειμαι εγω (οικονομικο).
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

vardtrooper έγραψε:Δεν ηταν απλα πιο δυσκολοτερα παιδια ειχαν πεσει τα πιο δυσκολα των δεκαετιων στα μαθηματικα και αεππ. Εχει αυξηθει πλεον το επιπεδο στο πεδιο που ειμαι εγω (οικονομικο).
παρομοια κατασταση με το 2013 σε βαθμο δυσκολιας των θεματων σκετη κολαση σε ολα τα μαθηματα σχεδον σε ολα τα πεδια
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

vardtrooper έγραψε:Εγω πιθανον να ξανδωσω του χρονου παιδια οποτε ψαχνω δουλεια τωρα μπας και καλυψω μονος μου οτι μπορω απο θεμα φροντιστηριων η ιδιαιτερων για τον χειμωνα και για οσους θα δωσουν δευτερη φορα καλη δυναμη παιδια
φροντιστηριο φουλ και του χρονου οι θεσεις μπορει να ειναι και περισσοτερες γιατι πιθανον θα μπει και το λιμενικο και ετσι οι βασεις να παρουν την κατιουσα
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

JohnTehGreek έγραψε:Πολύ σωστός ο psofos και ο TZITZIKAKOS

Η ανεργία έχει οδηγήσει τους αριστούχους στο να γίνουν Αστυνομικοί και Στρατιώτες για να κλειδώσουν την θέση στο Δημόσιο.

με αυτά που ακούω βλέπω και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση σε σχέση με πέρσι, αλλά πάλι στα 16.000 θα είναι.

και ενας ακομη παραγοντας πολυ σημαντικος που καταλαμβανει πολλες θεσεις στο συστημα καθε χρονο ειναι και οι υποψηφιες γυναικες που γραφουν καλυτερα απο τους αντρες και καταφερνουν και τους πεταν εξω απο το συστημα καταλαμβανοντας τις θεσεις τους δυστυχως. Τωρα Για το αν ειναι καταληλες για τετοια δουλεια δεν θα ηθελα να αναφερθω στην παρουσα
George

Δημοσίευση από George »

TZITZIKAKOS έγραψε:

Η ανεργία έχει οδηγήσει τους αριστούχους στο να γίνουν Αστυνομικοί και Στρατιώτες για να κλειδώσουν την θέση στο Δημόσιο.

με αυτά που ακούω βλέπω και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση σε σχέση με πέρσι, αλλά πάλι στα 16.000 θα είναι.

και ενας ακομη παραγοντας πολυ σημαντικος που καταλαμβανει πολλες θεσεις στο συστημα καθε χρονο ειναι και οι υποψηφιες γυναικες που γραφουν καλυτερα απο τους αντρες και καταφερνουν και τους πεταν εξω απο το συστημα καταλαμβανοντας τις θεσεις τους δυστυχως. Τωρα Για το αν ειναι καταληλες για τετοια δουλεια δεν θα ηθελα να αναφερθω στην παρουσα

Ας πούμε πιστεύεις ότι μια γυναίκα κοντούλα και αδύναμη, δεν μπορεί να βγει να πει δεν πάω στο Μενίδι, στο Ζεφύρι και τα Εξάρχεια, γιατί είναι άβατα; Ή μήπως αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να κόβει κλήσεις σε απλούς ανθρώπους που πέρασαν με κόκκινο; Ή μήπως μια κοπέλα δεν μπορεί να γίνει στρατιωτικός και να λέει να παρακαλάει να μην γίνει πόλεμος, δηλαδή να παρακαλάει να μην δουλέψει;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από marsupilami »

Δεν ειναι αρνητικο να υπαρχουν γυναικες στ σωματα ασφαλειας αι τις ενοπλες δυναμεις γτ εχουν να προσφερουν πολλα θετικα αλλα πιστευω πως δεν θα πρεπει να αποτελουν την πλειονοτητα εστω και να ειναι και ισα ισα (αν και νομικα δεν υπαρχουν περιορισμοι) πιστευω για ευνοητους λογους δεν θα μπορουσαν να στελεχωνονται κατα 70% η αστυνομια η πυροσβεστικη κ ο στρατος απο γυναικες
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από marsupilami »

TZITZIKAKOS έγραψε:

γι αυτο και στην αστυνομια ειδικα ειναι πολυ αυστηροι με τα οριαα και τις κοβουν τις γυναικες αν τους δοθει η αφορμη

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

George έγραψε:Ας πούμε πιστεύεις ότι μια γυναίκα κοντούλα και αδύναμη, δεν μπορεί να βγει να πει δεν πάω στο Μενίδι, στο Ζεφύρι και τα Εξάρχεια, γιατί είναι άβατα; Ή μήπως αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να κόβει κλήσεις σε απλούς ανθρώπους που πέρασαν με κόκκινο; Ή μήπως μια κοπέλα δεν μπορεί να γίνει στρατιωτικός και να λέει να παρακαλάει να μην γίνει πόλεμος, δηλαδή να παρακαλάει να μην δουλέψει;
πλακα μου κανεις; Αυτα που με ρωτας απο οτι βλπω και εσυ ο ιδιος εχεις αμφιβολιες αν ειναι εφικτο να ισχυουν Και ρωτας εμενα να σου απαντησω;
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ekamitis96 »

Γενικά παιδιά πώς έχετε πάει πιστεύεται πάνω από 16000 μόρια βγάλατε;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Δώστε και δεύτερη και τρίτη φορά εσείς.

Μετά τον πομακο που μπήκε με 1200 πέρυσι πυροσβεστική , τώρα έρχεται αυτό.

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

χαχαχαχαχα αυτα ειναι... ο αλλος "σταζει"οικονομικα και πνευματικα για να εισαχθει σε αυτες τις σχολες και οι ρομα θα μπαινουν χαλαρα χωρις κοπο επειδη υποτιθεται ειναι ειδικη κατηγορια.. τραγικη η κατασταση
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ekamitis96 »

***** είναι αυτά σιγά μην πάρουνε Ρομά εδώ τους κυνηγάνε θα μπούμε στο σώμα τέτοια άτομα
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

Μην το δενεις και κομπο εκαμιτη96... ηδη περσυ εισαχθηκαν μουσουλμανοι της θρακης στο πυροσβεστικο σωμα με μηδαμινα μορια που ηταν για κοροιδια... στους ρομα θα κολλησουν αυτοι νομιζεις ρε φιλε... εξαλλου θελουν να τους ενταξουν στον ενεργο πληθυσμο μπας και κοψουν τα κουλα που κανουν συνεχως...
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Είπαν τον εξετάζουν, αν γίνει εμένα να με χ?σεις.

Μην δίνετε σημασία σε ότι διαβάζετε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες