Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Ποτέ δεν είχαν, μια ζωή μ@λακες άσχετοι ήταν και θα είναι.
Σκίστε στα επόμενα μαθήματα παίδες.
Σκίστε στα επόμενα μαθήματα παίδες.
Πως σας φάνηκαν τα θέματα στο ΑΕΠΠ σήμερα; Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν πολύ τσιμπημένα και ειδικά το ΘΕΜΑ Γ ασαφές. Δύσκολα θα υπαρχει συνωστισμός στις κλίμακα 18-20
Καποιος μας κανει πλακα. Δεν γινεται να μας βαζουν τετοια θεματα και στις αλλες κατευθυνσεις να γραφουν σχεδον ολοι. Δηλαδη εμεις που θελουμε σχολη που μπαινεις απο ολα τα πεδια ειμαστε καταδικασμενοι. Κριμας παντως.
- psofos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Θετικη εισαι φιλε; Εγω δινω δευτερη χρονια.Μαθ 7, Εκθ 15, Φυς 9, Χημ αν δεν γραψω τουλ 13 τη γαμησα.
Αστα να πανε. Μαλλον θα πεσουν πολυ οι βασεις ετσι και αλλιως. Παντως πιστευω οτι φετος η θετικη εχει πολυ λιγα ατομα, γιατι ολοι πηγαν οικον και θεωρ.
Αστα να πανε. Μαλλον θα πεσουν πολυ οι βασεις ετσι και αλλιως. Παντως πιστευω οτι φετος η θετικη εχει πολυ λιγα ατομα, γιατι ολοι πηγαν οικον και θεωρ.
Οικονομικα ειμαι! Παντως και εμας μας εχουν παει τρενο. Αν κ απο παιδια ακουσα οτι φυσικη και ιστορια ηταν βατα εγραφες ευκολα το 13-14 τωρα αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια. Κ εγω 2η φορα δινω αλλα απο οτι φαινεται το ονειρο για αστυφυλακων τελειωνει καπου εδω. Φανταριλικι ειδικες δυναμεις και εχει ο θεος ποτε δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα.
Αποψη μου, μη τα παρατατε οσο σας παιρνουν τα χρονια για πανελλαδικες. Βρειτε μια δουλεια, εστω κ 4ωρη να βγαζετε τα εξοδα του φροντιστηριου ή των ιδιαιτερων οτι κανετε τελος παντων και συνεχιστε να δινετε. Του χρονου λογικα θα παρουν 500 ατομα (δεν μου το ειπε καποιος, βασει λογικης) οποτε θα πεσει η βαση οσο να ναι και θα ειστε κ καλυτερα διαβασμενοι.
Μην ελπιζετε σε προκηρυξη. Ακομα και να βγει θα ειναι λιγα τα ατομα που θα παρει και τοοοσαααα χρονια που δεν εχει βγει εχουν μαζευτει χιλιαδες ατομα με παρα παρα πολλα μορια, θα εχετε λιγες ελπιδες.
Μην ελπιζετε σε προκηρυξη. Ακομα και να βγει θα ειναι λιγα τα ατομα που θα παρει και τοοοσαααα χρονια που δεν εχει βγει εχουν μαζευτει χιλιαδες ατομα με παρα παρα πολλα μορια, θα εχετε λιγες ελπιδες.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Από την μία συμφωνώ μαζί σου Άλεξ, από την άλλη μέχρι πότε θα δίνουν;
Εγώ λέω να δώσουν άλλη μια φορά τώρα που είναι νέοι και αν δεν τους κάτσει πάλι ας κυνηγήσουν κάτι άλλο, πρέπει να χτίσουν μια καριέρα και τα χρόνια περνάνε απίστευτα γρήγορα.
Εγώ λέω να δώσουν άλλη μια φορά τώρα που είναι νέοι και αν δεν τους κάτσει πάλι ας κυνηγήσουν κάτι άλλο, πρέπει να χτίσουν μια καριέρα και τα χρόνια περνάνε απίστευτα γρήγορα.
Εγω ρ μαγκες εδωσα 2η φορα δν με παιρνει για 3η λογω οικονομικων. Δοξα τον θεο εαν βγει ποτε προκυρηξη εχω πολλα μορια 2750 βγαζω χωρις διπλωμα αυτοκινητου. Κ ειμαι 20 τι να πω θα δειξει...
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Γιατί λόγο οικονομικών;
Διάβασε χωρίς φροντιστήριο, έτσι και αλλιώς τις βάσεις τις έχεις.
Όπως και να έχει μάζεψε για καμια προκήρυξη αλλά χτίσε και μια καριέρα παράλληλα στην περίπτωση που δεν κάτσει ή δεν μαζέψεις αρκετά μόρια.
Διάβασε χωρίς φροντιστήριο, έτσι και αλλιώς τις βάσεις τις έχεις.
Όπως και να έχει μάζεψε για καμια προκήρυξη αλλά χτίσε και μια καριέρα παράλληλα στην περίπτωση που δεν κάτσει ή δεν μαζέψεις αρκετά μόρια.
Εννοειται αυτο! Δεν θα περιμενω μια προκυρηξη χωρις να κανω κατι. Θα ασχοληθω με τα οικονομικα-λογιστικα που μου αρεσουν και οσο και να το κανεις ενας λογιστης παντα ειναι χρησιμος ακομα και στις εποχες μας
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Παιδια ειμαι οικονομικο δινω πρωτη χρονια φετος. Τα θεματα του αεππ εκτος το θεμα γ επρεπε να γραφουν σωστα πιστευω ωστε να μην εχεις χασει κατι απο εκει τουλαχιστον το γ1 επρεπε να το ειχε γραψει καποιος ασχετο το οτι τα λλα ερωτηματα απευθυνοταν σχεδον λες και ημασταν καθηγητες. Τωρα τα μαθηματικα ηταν επισης πολυ πιο δυσκολα και αν ειχες γραψει απο ενα 7-8 μεχρι 10 θεωρειται αριστα. Πιστευω οτι εχω γραψει εκθεση 16 με 17 αεππ 14 με 15 μαθηματικα 8 με 9 και αοθ που γραφουμε αυριο αν βαλουν βατα θεματα πιστευω θα γραψω γυρω στο 19 με ενα 20
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Δυσκολη και αγχωτικη η κατασταση καθε χρονο τα ιδια με την προβλεψη των βασεων να μοιαζει με ασανσερ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
ΑΟΘ χαμος κυριου πηραν και τα σωβρακα απο τους υποψηφιους οι εξεταστες παρα πολλα παιδια και ο χρονος οριακος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες