Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Ποτέ δεν είχαν, μια ζωή μ@λακες άσχετοι ήταν και θα είναι.

Σκίστε στα επόμενα μαθήματα παίδες.

.

Δημοσίευση από . »

Οι υπόλοιποι πώς πήγατε παιδιά μαθηματικά;
Αεππ

Δημοσίευση από Αεππ »

Πως σας φάνηκαν τα θέματα στο ΑΕΠΠ σήμερα; Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν πολύ τσιμπημένα και ειδικά το ΘΕΜΑ Γ ασαφές. Δύσκολα θα υπαρχει συνωστισμός στις κλίμακα 18-20
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από wolver »

Καποιος μας κανει πλακα. Δεν γινεται να μας βαζουν τετοια θεματα και στις αλλες κατευθυνσεις να γραφουν σχεδον ολοι. Δηλαδη εμεις που θελουμε σχολη που μπαινεις απο ολα τα πεδια ειμαστε καταδικασμενοι. Κριμας παντως.
Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από psofos »

Θετικη εισαι φιλε; Εγω δινω δευτερη χρονια.Μαθ 7, Εκθ 15, Φυς 9, Χημ αν δεν γραψω τουλ 13 τη γαμησα.

Αστα να πανε. Μαλλον θα πεσουν πολυ οι βασεις ετσι και αλλιως. Παντως πιστευω οτι φετος η θετικη εχει πολυ λιγα ατομα, γιατι ολοι πηγαν οικον και θεωρ.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Οικονομικα ειμαι! Παντως και εμας μας εχουν παει τρενο. Αν κ απο παιδια ακουσα οτι φυσικη και ιστορια ηταν βατα εγραφες ευκολα το 13-14 τωρα αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια. Κ εγω 2η φορα δινω αλλα απο οτι φαινεται το ονειρο για αστυφυλακων τελειωνει καπου εδω. Φανταριλικι ειδικες δυναμεις και εχει ο θεος ποτε δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από AlexG7 »

Αποψη μου, μη τα παρατατε οσο σας παιρνουν τα χρονια για πανελλαδικες. Βρειτε μια δουλεια, εστω κ 4ωρη να βγαζετε τα εξοδα του φροντιστηριου ή των ιδιαιτερων οτι κανετε τελος παντων και συνεχιστε να δινετε. Του χρονου λογικα θα παρουν 500 ατομα (δεν μου το ειπε καποιος, βασει λογικης) οποτε θα πεσει η βαση οσο να ναι και θα ειστε κ καλυτερα διαβασμενοι.

Μην ελπιζετε σε προκηρυξη. Ακομα και να βγει θα ειναι λιγα τα ατομα που θα παρει και τοοοσαααα χρονια που δεν εχει βγει εχουν μαζευτει χιλιαδες ατομα με παρα παρα πολλα μορια, θα εχετε λιγες ελπιδες.
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Καλησπέρα λέτε να ανέβουν οι βάσεις;
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Από την μία συμφωνώ μαζί σου Άλεξ, από την άλλη μέχρι πότε θα δίνουν;

Εγώ λέω να δώσουν άλλη μια φορά τώρα που είναι νέοι και αν δεν τους κάτσει πάλι ας κυνηγήσουν κάτι άλλο, πρέπει να χτίσουν μια καριέρα και τα χρόνια περνάνε απίστευτα γρήγορα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Εγω ρ μαγκες εδωσα 2η φορα δν με παιρνει για 3η λογω οικονομικων. Δοξα τον θεο εαν βγει ποτε προκυρηξη εχω πολλα μορια 2750 βγαζω χωρις διπλωμα αυτοκινητου. Κ ειμαι 20 τι να πω θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Γιατί λόγο οικονομικών;

Διάβασε χωρίς φροντιστήριο, έτσι και αλλιώς τις βάσεις τις έχεις.

Όπως και να έχει μάζεψε για καμια προκήρυξη αλλά χτίσε και μια καριέρα παράλληλα στην περίπτωση που δεν κάτσει ή δεν μαζέψεις αρκετά μόρια.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Εννοειται αυτο! Δεν θα περιμενω μια προκυρηξη χωρις να κανω κατι. Θα ασχοληθω με τα οικονομικα-λογιστικα που μου αρεσουν και οσο και να το κανεις ενας λογιστης παντα ειναι χρησιμος ακομα και στις εποχες μας
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vardtrooper »

Παιδια ειμαι οικονομικο δινω πρωτη χρονια φετος. Τα θεματα του αεππ εκτος το θεμα γ επρεπε να γραφουν σωστα πιστευω ωστε να μην εχεις χασει κατι απο εκει τουλαχιστον το γ1 επρεπε να το ειχε γραψει καποιος ασχετο το οτι τα λλα ερωτηματα απευθυνοταν σχεδον λες και ημασταν καθηγητες. Τωρα τα μαθηματικα ηταν επισης πολυ πιο δυσκολα και αν ειχες γραψει απο ενα 7-8 μεχρι 10 θεωρειται αριστα. Πιστευω οτι εχω γραψει εκθεση 16 με 17 αεππ 14 με 15 μαθηματικα 8 με 9 και αοθ που γραφουμε αυριο αν βαλουν βατα θεματα πιστευω θα γραψω γυρω στο 19 με ενα 20
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Δυσκολη και αγχωτικη η κατασταση καθε χρονο τα ιδια με την προβλεψη των βασεων να μοιαζει με ασανσερ.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

ΑΟΘ χαμος κυριου πηραν και τα σωβρακα απο τους υποψηφιους οι εξεταστες παρα πολλα παιδια και ο χρονος οριακος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες