Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Velerefontis έγραψε:Εχεις περιθωριο μεχρι τελος του χρονου. Μετα οχι
καλημέρα μου είπαν οτι δεν μπορώ να δηλώσω λόγο 81 και ας μην είμαι 28 ! Τι είναι Αυτά ; Εικόνα μηπως ξέρεις κάτι παραπάνω;Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Νονη μου θα σου το ξαναπω... Η προκηρυξη λεει απο το 82 και μετα... Και δεν εχει σημασια αν δεν τα εκλεισες! Απο 1 Ιανουαριου 2009 αφου εισαι γεννημενη το 81 υποτιθεται οτι εισαι 28, ασχετα αν δεν τα εκλεισες... Δυστυχως ετσι ειναι το συστημα τους που κατ'εμε ειναι βλακωδες απο την στιγμη που ακομη δεν τα εκλεισες... Σου λεει σιγα μην κατσω να ψαξω ποτε γεννηθηκε ο καθενας, απο την στιγμη που βλεπω 81 αρα ειναι 28... Χαζομαρες!ΕικόναΕικόνα

ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

illy έγραψε: Νονη μου θα σου το ξαναπω... Η προκηρυξη λεει απο το 82 και μετα... Και δεν εχει σημασια αν δεν τα εκλεισες! Απο 1 Ιανουαριου 2009 αφου εισαι γεννημενη το 81 υποτιθεται οτι εισαι 28, ασχετα αν δεν τα εκλεισες... Δυστυχως ετσι ειναι το συστημα τους που κατ'εμε ειναι βλακωδες απο την στιγμη που ακομη δεν τα εκλεισες... Σου λεει σιγα μην κατσω να ψαξω ποτε γεννηθηκε ο καθενας, απο την στιγμη που βλεπω 81 αρα ειναι 28... Χαζομαρες!ΕικόναΕικόνα

SORRY αλλα και εγω τι να κάνω; Να σκισετε και να μπείτε τώρα που μπορειτε ! Καλά αποτελεσματα σε όσους δώσουν

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι σε αυτο... Ηλιθιοι! Σε ευχαριστουμε πολυΕικόνα Παντως μπορεις να δωσεις οταν θα βγει για την αγροφυλακη-αν σε ενδιαφερει φυσικα- που εχει πιο μεγαλο οριο ηλικιας! Καλη επιτυχια κ σε σενα

matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από matrix12 »

Καλησπερα. Ευχαριστω για οσα θα μαθω εδω. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την αναμενωμενη... Οριο ηλικιας για τους εποπ ποια ειναι. Συμφωνα με την προηγουμενη 28 και ανω υπο προηποθεσεις αναφερει ρητα. Ποιες ειναι αυτες για τον ανω 28 ετων. Θα με βοηθουσε πολυ καθετι που ξερεται.[:[:^ (
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Lxias »

Καλησπερα. Ευχαριστω για οσα θα μαθω εδω. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την αναμενωμενη... Οριο ηλικιας για τους εποπ ποια ειναι. Συμφωνα με την προηγουμενη 28 και ανω υπο προηποθεσεις αναφερει ρητα. Ποιες ειναι αυτες για τον ανω 28 ετων. Θα με βοηθουσε πολυ καθετι που ξερεται.[::/QUOTE]
Δεν υπάρχει 28 και άνω, είναι εώς 28 ετών.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Σωστα τα γραφει ο Λοχιας, τι εννοεις υπο προυποθεσεις;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Χρονια πολλα. Ειχα την εντυπωση οτι αυτο αναφερεται στην προκυριξη του 2004. Τωρα σε αυτη που Θα βγει αν τα στειλω τα χαρτια μου και ειμαι 1-1-1980 ΄τι θα συμβει΄΄

Anonymous

Τι να κανω ΄΄απογνωση.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αυτο που θα συμβει καλε μου ματριξ ειναι να σε απορριψουν λογω οριου ηλικιαςΕικόνα Αυτα τα τηρουν κατα γραμμα... Τωρα αν γινει τιποτα με κανενα μεσον δεν ξερω, δεν ξερω δηλαδη αν θα εχει τη δυναμη να παρακαμψει την ηλικια σου και να κριθεις καταλληλος για τις επομενες διαδικασιες
Anonymous

Κριμα, πανω που πηρα αποφαση να κανω χαρτια για εποπ στο στρατο ξηρας, συνειδητοποιησα οτι δεν εχω δικαιωμα συμμετοχης καθως ειμαι γεννημενος 7/1981.

Morelo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Morelo »

Καλησπερα, εγω που εγω γεννηθει 1/1/91 μπορω να κανω τα χαρτιΑ μου για εποπ; Ειμαι 18 χρονων, ... Μπορω φετος η απο του χρονου;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οχι για φετος διοτι ειναι μεχρι το 1990! Απο του χρονου ομως σιγουραΕικόνα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

BΡε, καλωστην
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ρε παιδιά Δηλαδή αυτός που είναι γεννημένος το 1981 είναι 28 χρόνον εάν το πάνε χρονολογικά μην τρελαθούμε τώρα. Αυτός e.g που είναι τις 9/7/1981 είναι σήμερα ημερολογιακά 27 χρονια και 8 μήνες και χρονολογικά 27 χρόνον.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης