Νονη μου θα σου το ξαναπω... Η προκηρυξη λεει απο το 82 και μετα... Και δεν εχει σημασια αν δεν τα εκλεισες! Απο 1 Ιανουαριου 2009 αφου εισαι γεννημενη το 81 υποτιθεται οτι εισαι 28, ασχετα αν δεν τα εκλεισες... Δυστυχως ετσι ειναι το συστημα τους που κατ'εμε ειναι βλακωδες απο την στιγμη που ακομη δεν τα εκλεισες... Σου λεει σιγα μην κατσω να ψαξω ποτε γεννηθηκε ο καθενας, απο την στιγμη που βλεπω 81 αρα ειναι 28... Χαζομαρες!
illy έγραψε: Νονη μου θα σου το ξαναπω... Η προκηρυξη λεει απο το 82 και μετα... Και δεν εχει σημασια αν δεν τα εκλεισες! Απο 1 Ιανουαριου 2009 αφου εισαι γεννημενη το 81 υποτιθεται οτι εισαι 28, ασχετα αν δεν τα εκλεισες... Δυστυχως ετσι ειναι το συστημα τους που κατ'εμε ειναι βλακωδες απο την στιγμη που ακομη δεν τα εκλεισες... Σου λεει σιγα μην κατσω να ψαξω ποτε γεννηθηκε ο καθενας, απο την στιγμη που βλεπω 81 αρα ειναι 28... Χαζομαρες!
SORRY αλλα και εγω τι να κάνω; Να σκισετε και να μπείτε τώρα που μπορειτε ! Καλά αποτελεσματα σε όσους δώσουν
Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι σε αυτο... Ηλιθιοι! Σε ευχαριστουμε πολυ Παντως μπορεις να δωσεις οταν θα βγει για την αγροφυλακη-αν σε ενδιαφερει φυσικα- που εχει πιο μεγαλο οριο ηλικιας! Καλη επιτυχια κ σε σενα
Καλησπερα. Ευχαριστω για οσα θα μαθω εδω. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την αναμενωμενη... Οριο ηλικιας για τους εποπ ποια ειναι. Συμφωνα με την προηγουμενη 28 και ανω υπο προηποθεσεις αναφερει ρητα. Ποιες ειναι αυτες για τον ανω 28 ετων. Θα με βοηθουσε πολυ καθετι που ξερεται.[:[:^ (
Καλησπερα. Ευχαριστω για οσα θα μαθω εδω. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την αναμενωμενη... Οριο ηλικιας για τους εποπ ποια ειναι. Συμφωνα με την προηγουμενη 28 και ανω υπο προηποθεσεις αναφερει ρητα. Ποιες ειναι αυτες για τον ανω 28 ετων. Θα με βοηθουσε πολυ καθετι που ξερεται.[::/QUOTE] Δεν υπάρχει 28 και άνω, είναι εώς 28 ετών.
Χρονια πολλα. Ειχα την εντυπωση οτι αυτο αναφερεται στην προκυριξη του 2004. Τωρα σε αυτη που Θα βγει αν τα στειλω τα χαρτια μου και ειμαι 1-1-1980 ΄τι θα συμβει΄΄
Αυτο που θα συμβει καλε μου ματριξ ειναι να σε απορριψουν λογω οριου ηλικιας Αυτα τα τηρουν κατα γραμμα... Τωρα αν γινει τιποτα με κανενα μεσον δεν ξερω, δεν ξερω δηλαδη αν θα εχει τη δυναμη να παρακαμψει την ηλικια σου και να κριθεις καταλληλος για τις επομενες διαδικασιες
Ρε παιδιά Δηλαδή αυτός που είναι γεννημένος το 1981 είναι 28 χρόνον εάν το πάνε χρονολογικά μην τρελαθούμε τώρα. Αυτός e.g που είναι τις 9/7/1981 είναι σήμερα ημερολογιακά 27 χρονια και 8 μήνες και χρονολογικά 27 χρόνον.