Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Εγω φίλε με 13200 πιστεύεις και πολύτεκνος το έχω για αστυνομία;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Μακης έγραψε:Εγω φίλε με 13200 πιστεύεις και πολύτεκνος το έχω για αστυνομία;
φιλε να πας να δωσεις δεν εχει σημασια μην ξεχνες ειναι και οι επιλαχοντες φετος που ξερεις καμια φορα;

Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Οκ φίλε σε ευχαριστώ. Γενικά γνωριζης αν κόβουμε εύκολα στα ψυχοτεχνικα και το ρωτάνε επειδή φοβαμε μην με πιάσω άγχος;
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

Ναι ''νεες εκτιμησεις'' και κουραφεξαλα. Αυτοι αυτα τα εγραφαν πριν καν αρχισουν οι πανελληνιες. Αφηστε αυτα και καντε τη προσπαθεια σας μεχρι το τελος, μην επηρεαζεστε. Ετσι ελεγαν και περυσι, ολο επεφτε η Αστυφυλακων και ειδαμε το αποτελεσμα.
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Παιδιά γεια σας και από εμένα και καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Εγώ συγκεντρώνω 18204 μόρια και σκέφτομαι να δηλώσω αρχικά Ανθυποπυραγών και μετά Αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ και φυσικά κατά σειρά προτεραιότητας τις υπόλοιπες!

Να σημειώσω ότι είμαι 24 και δεν με παίρνει το όριο για Στρατιωτικές Σχολές! Αυτά!

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Μακης έγραψε:Εγω φίλε με 13200 πιστεύεις και πολύτεκνος το έχω για αστυνομία;
βεβαιως και να πας ποτε δεν ξερεις στο τελος τι θα γινει και οσοι λενε περι βασεων κατι ειδημονες απλα λενε χαζομαρες και μην τους πιστευει κανενας σας.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

george εσύ άκουγες περισσότερο βαθμούς 16500+; Ή απλα άκουσες και τέτοια νούμερα και σου κόλλησαν αυτά; Εννοείται ότι υπάρχουν τέτοια μόρια κ παραπάνω. Κ γω 16400 έχω αλλά σαν σύνολο εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε ότι άκουγα πιο πολλά 14 και 15
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Papikos είναι όντως πολύ τραγικό, αλλά συμφωνώ σε αυτό που λες. Εφόσον η δικαιολογία για επαγγελματική αποκατάσταση είναι λογική, ειλικρινής, έξυπνη, τότε δεν έχουν λόγο να σε κόψουν για αυτό. Απλά είναι η νοοτροπία που προσπαθώ να ''καυτηριάσω''. Θα ήταν πιο καλό αν η Επιτροπή διέκρινε αυτούς που ήταν έστω και λίγο ψαγμένοι, και ας ήθελαν μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση.
Alex άκουσα 17500,17600,16500,16700 (2) και μετά τα κορίτσια είχαν αρκετά 17. Μετά ήταν τα 13-14 και μετά μερικά 15. Έχω και φίλους που έδωσαν σε ΠΚΕ Στρατού και μου είπαν πως και εκεί επικρατεί ανάλογη εικόνα, παρόμοιοι δηλαδή βαθμοί. Εννοείται πως μιλάω για ΓΕΛ με το Νέο σύστημα.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

George911 έγραψε:Papikos είναι όντως πολύ τραγικό, αλλά συμφωνώ σε αυτό που λες. Εφόσον η δικαιολογία για επαγγελματική αποκατάσταση είναι λογική, ειλικρινής, έξυπνη, τότε δεν έχουν λόγο να σε κόψουν για αυτό. Απλά είναι η νοοτροπία που προσπαθώ να ''καυτηριάσω''. Θα ήταν πιο καλό αν η Επιτροπή διέκρινε αυτούς που ήταν έστω και λίγο ψαγμένοι, και ας ήθελαν μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση.
Alex άκουσα 17500,17600,16500,16700 (2) και μετά τα κορίτσια είχαν αρκετά 17. Μετά ήταν τα 13-14 και μετά μερικά 15. Έχω και φίλους που έδωσαν σε ΠΚΕ Στρατού και μου είπαν πως και εκεί επικρατεί ανάλογη εικόνα, παρόμοιοι δηλαδή βαθμοί. Εννοείται πως μιλάω για ΓΕΛ με το Νέο σύστημα.

εγω πιστευω πως καποιοι μεγαλοι βαθμοι θα πανε και στην πυροσβεστικη οοτε θα υπαρχει και απο εκει καποια απορροφηση μεγαλων βαθμολογιων.

Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

marsupilami έγραψε:
George911 έγραψε:Papikos είναι όντως πολύ τραγικό, αλλά συμφωνώ σε αυτό που λες. Εφόσον η δικαιολογία για επαγγελματική αποκατάσταση είναι λογική, ειλικρινής, έξυπνη, τότε δεν έχουν λόγο να σε κόψουν για αυτό. Απλά είναι η νοοτροπία που προσπαθώ να ''καυτηριάσω''. Θα ήταν πιο καλό αν η Επιτροπή διέκρινε αυτούς που ήταν έστω και λίγο ψαγμένοι, και ας ήθελαν μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση.

εγω πιστευω πως καποιοι μεγαλοι βαθμοι θα πανε και στην πυροσβεστικη οοτε θα υπαρχει και απο εκει καποια απορροφηση μεγαλων βαθμολογιων.

Πράγματι! Αρκετοί με 17,5+ είπαν πως θα βάλουν 1η επιλογή την Πυροσβεστική και λογικό είναι...1 μήνας και κάτι απέμεινε για τις βάσεις...

To Serve and Protect
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κατερίνα έγραψε:Παιδιά γεια σας και από εμένα και καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Εγώ συγκεντρώνω 18204 μόρια και σκέφτομαι να δηλώσω αρχικά Ανθυποπυραγών και μετά Αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ και φυσικά κατά σειρά προτεραιότητας τις υπόλοιπες!

Να σημειώσω ότι είμαι 24 και δεν με παίρνει το όριο για Στρατιωτικές Σχολές! Αυτά!

χλωμο το βλεπω να τις πιανεις με αυτα τα μορια ισως θα βοηθουσαν καμια εκατοστη ακομη αν ειχες
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

TZITZIKAKOS έγραψε:χλωμο το βλεπω να τις πιανεις με αυτα τα μορια ισως θα βοηθουσαν καμια εκατοστη ακομη αν ειχες

Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν θα πιάσω την βάση στην κατηγορία των πολυτέκνων;(ξέχασα να το σημειώσω πριν συγγνώμη)

Απλά γνώμες θέλω παιδιά. Όλα σχετικά είναι. Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

Κανείς με το παλιο απο γελ?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα μηνύματα για τις ΠΚΕ των Σωμάτων Ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο παρακάτω νήμα

ΠΚΕ Σωμάτων Ασφαλείας (2016)
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κατερίνα έγραψε:

Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν θα πιάσω την βάση στην κατηγορία των πολυτέκνων;(ξέχασα να το σημειώσω πριν συγγνώμη)

Απλά γνώμες θέλω παιδιά. Όλα σχετικά είναι. Ευχαριστώ!

Ως ειδικη κατηγορια ναι εχεις πιθανοτητες αν και αυτες απο οτι ξερω οδευουν προς καταργηση μιας και εχουν καταργηθει για ολα τα υπολοιπα αει απο περισυ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες