ΠΚΕ Σωμάτων Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Σήμερα στις ΠΚΕ Β επιτροπή παρουσιάστηκαν 65 άτομα αντί 250 και στην Β επιτροπή κάπου 80. Αυτό νομίζω είναι θετικό ως προς την ζήτηση. Εσείς τι παρατηρήσατε?
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Πηγαινετε δωστε εξετασεις Κανονικα και μην ακουτε και επηρεαζεστε απο κανεναν για τον αριθμο μοριων γιατι πολυ απλα λενε οι περισσοτεροι ψεματα ενω εχουν γραψει πιο κατω αυτοι παρουσιαζουν τον ευατο τους οτι εχουν βγαλει πολλα μορια.
μηχαλης

Δημοσίευση από μηχαλης »

Παιδεια ειμαι πολυ απογοητευμενος κοπηκα στα ψυχοτενικα λογω υπερβολικου αγχους. Εχω τρελαθεί δεν μπορω να το πιστεψω.
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από George911 »

Καλησπέρα από εμένα και πάλι! Μόλις επέστρεψα από τις ΠΚΕ. Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές απογοητεύτηκα αρκετά, τόσο από τα μόρια που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι που δήλωσαν ολοκάθαρα πως θέλουν την ΕΛ. ΑΣ μόνο για την επαγγελματική αποκατάσταση, όσο και από τους γονείς, οι οποίοι κάθε μέρα τόνιζαν ότι η Αστυνομία είναι το μόνο αντίδοτο στην κρίση. Απογοητεύτηκα αρκετά... Δεν γίνεται να έγραψαν όλοι αυτοί 16,500 και 17,000 και να μπουν απλά για τα λεφτά.
Στις υγειονομικές εξετάσεις περιμέναμε πάρα πολλή ώρα και η εξέταση ήταν εντελώς τυπική (τους μισούς δεν τους κοίταξε καν όταν τους μίλαγε). Μόνο 1 κόπηκε λόγω βάρους.
Στα αθλήματα τώρα, πέρασαν πάρα πολλά κορίτσια, έχοντας υπερβεί το όριο και περίπου τα μισά κόπηκαν. Υπήρχε δηλαδή μια μεγάλη ελαστικότητα. Από βαθμούς άκουσα διάφορα: Παλιό σύστημα, ΕΠΑΛ, ΓΕΛ,10%. Άκουσα και 13-14, άκουσα και 16-17. Τα περισσότερα παιδιά έγραψαν (ή λένε πως έγραψαν) 16.5 και 17, αλλά λίγο παράξενο μου φαίνεται.
Ήταν επίσης ξεκάθαρο ποιοι ήθελαν την Αστυνομία επειδή τους άρεσε και ποιοι πήγαν λόγω μορίων, επειδή τους φούσκωσαν τα μυαλά οι γονείς. Παραδέχτηκαν επίσης πως δέχτηκαν μια επίδραση από γονείς και συγγενείς.
Η εικόνα ήταν, για εμένα τουλάχιστον, άσχημη έως σιχαμερή. Να καμαρώνουν οι γονείς μεταξύ τους για τα μόρια που έγραψαν τα παιδιά τους και γιατί θέλουν να μπουν στο Σώμα.
Όπως και να έχει όμως, μπορεί να λένε ψέματα για λίγη φιγούρα και η βάση να πάρει την κατρακύλα. Εύχομαι σε όλους και όλες εδώ να τα καταφέρουν στις ΠΚΕ και να μοιραστούν και αυτοί με τη σειρά τους τις εμπειρίες τους μαζί μας!

To Serve and Protect
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

George εδινες σήμερα αθλήματα Αθήνα?
Άβαταρ μέλους
George911

Liontarina έγραψε:George εδινες σήμερα αθλήματα Αθήνα;

Ναι Liontarina. Α' Επιτροπή.

To Serve and Protect
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

Κι εγώ σήμερα έδινα... Μου είπε μια κοπέλα οτι πέρασαν 20 μόνο εν τέλει... Δεν σε είδα!

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από AlexG7 »

Υγειονομικα Α επιτροπη αθηνα σημερα μονο τα @@ μας ειδαν κ τις εξετασεις απο τα νοσοκομεια. Ουτε υψος, Ουτε βαρος, τιποτα

Εχω την αισθηση οτι κ αυριο για να κοψουν ατομο στα αθληματα θα πρεπει να κανει χρονο εξεφτελιστικα μεγαλο ή να μην τερματισει. Γενικα βλεπω να τους περνανε ολους

pancup

Δημοσίευση από pancup »

AlexG7 έγραψε:Υγειονομικα Α επιτροπη αθηνα σημερα μονο τα @@ μας ειδαν κ τις εξετασεις απο τα νοσοκομεια. Ουτε υψος, Ουτε βαρος, τιποτα

Εχω την αισθηση οτι κ αυριο για να κοψουν ατομο στα αθληματα θα πρεπει να κανει χρονο εξεφτελιστικα μεγαλο ή να μην τερματισει. Γενικα βλεπω να τους περνανε ολους

Φιλε ομως αυτη η ελαστικοτητα δεν ειναι σωστη γιατι σιγα σιγα η βαση παει στα υψη. Και στα μορια δε σου χαριζεται κανενας ακομα και για ενα μενεις εκτος. Μαλλον πρεπει να υπαρχει καλυτερος ελεγχος εστω απο τη πλευρα μας που ειμαστε και οι αμεσα ενδιαφερομενοι.

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Το ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους στις ΠΚΕ και δεν τηρούν τους όρους της προκήρυξης δεν πρέπει να μείνει έτσι. Είναι άδικο. Όλες οι στρατιωτικές σχολές αναρτούν τους επιτυχόντες των ΠΚΕ μόνο η αστυνομία δεν το κάνει.
Άβαταρ μέλους
George911

Alex και σε εμάς αυτό έγινε, αλλά και εκεί που μας κοίταξαν ήταν εντελώς βιαστικά και επιπόλαια. Με μια γρήγορη ματιά έβγαλε 15 άτομα ικανά! Απ' την άλλη, υπήρχαν μεγάλοι βαθμοί (μιλάμε για 16,500 και άνω), αλλά τι να το κάνεις τώρα... Αν είναι δυνατόν να πρέπει να γράψεις 17.000 για να γίνεις Αστυφύλακας...
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από papikos »

George911 έγραψε:Καλησπέρα από εμένα και πάλι! Μόλις επέστρεψα από τις ΠΚΕ. Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές απογοητεύτηκα αρκετά, τόσο από τα μόρια που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι που δήλωσαν ολοκάθαρα πως θέλουν την ΕΛ. ΑΣ μόνο για την επαγγελματική αποκατάσταση, όσο και από τους γονείς, οι οποίοι κάθε μέρα τόνιζαν ότι η Αστυνομία είναι το μόνο αντίδοτο στην κρίση. Απογοητεύτηκα αρκετά... Δεν γίνεται να έγραψαν όλοι αυτοί 16,500 και 17,000 και να μπουν απλά για τα λεφτά.
Στις υγειονομικές εξετάσεις περιμέναμε πάρα πολλή ώρα και η εξέταση ήταν εντελώς τυπική (τους μισούς δεν τους κοίταξε καν όταν τους μίλαγε). Μόνο 1 κόπηκε λόγω βάρους.
Στα αθλήματα τώρα, πέρασαν πάρα πολλά κορίτσια, έχοντας υπερβεί το όριο και περίπου τα μισά κόπηκαν. Υπήρχε δηλαδή μια μεγάλη ελαστικότητα. Από βαθμούς άκουσα διάφορα: Παλιό σύστημα, ΕΠΑΛ, ΓΕΛ,10%. Άκουσα και 13-14, άκουσα και 16-17. Τα περισσότερα παιδιά έγραψαν (ή λένε πως έγραψαν) 16.5 και 17, αλλά λίγο παράξενο μου φαίνεται.
Ήταν επίσης ξεκάθαρο ποιοι ήθελαν την Αστυνομία επειδή τους άρεσε και ποιοι πήγαν λόγω μορίων, επειδή τους φούσκωσαν τα μυαλά οι γονείς. Παραδέχτηκαν επίσης πως δέχτηκαν μια επίδραση από γονείς και συγγενείς.
Η εικόνα ήταν, για εμένα τουλάχιστον, άσχημη έως σιχαμερή. Να καμαρώνουν οι γονείς μεταξύ τους για τα μόρια που έγραψαν τα παιδιά τους και γιατί θέλουν να μπουν στο Σώμα.
Όπως και να έχει όμως, μπορεί να λένε ψέματα για λίγη φιγούρα και η βάση να πάρει την κατρακύλα. Εύχομαι σε όλους και όλες εδώ να τα καταφέρουν στις ΠΚΕ και να μοιραστούν και αυτοί με τη σειρά τους τις εμπειρίες τους μαζί μας!

Κοιτα το οτι το θελουν μονο για επαγγελματικη αποκατασταση ειναι μεν ολιγον τραγικο, αλλα οχι και τοσο γιατι αν οι ψυχολογοι σε ρωτησουν γιατι επελεξες την αστυνομια και πεις για επαγγελματικη αποκατασταση θα το θεωρησουν φυσιολογικο και δεν θα σε κοψουν.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε ολους παιδια ! Λογικο ειναι να ακουτε αυτα που ακουτε στις προπαρασκευαστικες διαδικασιες, πολλοι φορανε τη στολη για οικονομικη επιβιωση και οχι για την ιεροτητα της αποστολης της αστυνομιας. Τους εφελκυουν και οι γονεις σε αυτη την κατευθυνση γιατι το να επενδυσουν χρηματα για να σπουδασουν τα παιδια τους ειναι πλεον κινηση πολυ υψηλου ρισκου. Οι επιτροπες δε μπορουν να κανουν και πολλα για να φιλτραρουν αυτους που πανε για να γινουν υπαλληλοι και οχι αστυνομικοι. Το μονο αντιδοτο για αυτα ειναι η υγιης κοινωνια που προσφερει επιλογες για εργασιακη αποκατασταση σε ολους τους κλαδους. Τοτε θα πηγαιναν στην ΕΛ. ΑΣ αυτοι που το θελαν πραγματικα, οχι οσοι το βλεπουν ως λυση αναγκης. Καλο ειναι που τα βλεπετε απο τωρα αυτα, γιατι θα τα βλεπετε και στη σχολη και μετα τη σχολη, οσοι μπηκαν για το μεροκαματο θα κανουν εκπτωσεις παντου στη δουλεια τους. Φιλικα
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ένας στα ψυχοτεχνικά όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει είπε ότι θέλει να πάει στο αρχείο στις ταυτότητες... Και του είπε η υπεύθυνη της επιτροπής για αυτό θέλεις να μπεις στην αστυνομία; Για να κοβεις ταυτότητες; Και λέει ναι, είναι και ο πατέρας μου εκεί κ ξέρω ήδη τη δουλεία...

χαχαχαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
George911

Χαχαχαχαχα!Alex οι πιο πολλοί είπαν υπηρεσίες που υπηρετούσαν συγγενείς και γονείς, απλά για να πείσουν πως ξέρουν τη δουλειά κλπ. Στα αθλήματα έπεσε το γέλιο σε εμάς... Ήταν 2 κοπέλες (υποψήφιες) που περπατούσαν στο 1000αρι και ξαφνικά μπαίνει ένας μέσα στο στάδιο και άρχισε και έτρεχε και αυτός από πίσω. Οι Αξιωματικοί φώναζαν: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; Από την άλλη μεριά φώναζαν οι άλλοι Αξιωματικοί: ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ! Τουλάχιστον γελάσαμε... Χαχαχαχ
To Serve and Protect
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες