Tasos2aMAL έγραψε:ΔΥΚ, ερώτηση! Θεωρείς πιθανό αυτά τα 276 άτομα, να είναι επιλαχόντες από την ήδη υπάρχουσα προκήρυξη; Ρωτάω, διότι όπου ρώτησα μου είπαν πως δε μπορούν να τρέξουν 2 προκηρύξεις λιμενοφυλάκων ταυτόχρονα, άσε που βιάζονται για την πρόσληψη, άσε που για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες νέας προκήρυξης θα φτάσει 2017, ενώ τώρα με μια αλλαγή στο ΦΕΚ, όλα γίνονται πιο εύκολα! Τα σκέφτομαι αυτά με κοινή λογική!
Σωστό το σκεπτικό σου. Και εγώ πιθανολογώ ότι αυτό είναι και το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Διότι πρώτη φορά στα χρονικά (αν γίνει) θα τρέξει προκήρυξη με τις ίδιες θέσεις και μάλιστα για το ίδιο Σώμα. Μένει να δούμε λοιπόν το τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε παιδιά.
Σωστό το σκεπτικό σου. Και εγώ πιθανολογώ ότι αυτό είναι και το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Διότι πρώτη φορά στα χρονικά (αν γίνει) θα τρέξει προκήρυξη με τις ίδιες θέσεις και μάλιστα για το ίδιο Σώμα. Μένει να δούμε λοιπόν το τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε παιδιά.
Tωρα οπως καταλαβες θα σε πρηξουμε.
Η προκυρηξη που τρεχει τωρα αφορα ατομα που θα στελεχωσουν τα ΚΕΑ.
Αυτη που θα βγει θα αφορα λιμενοφυλακες γενικης σειρας ετσι; Δηλαδη θελω να πω ειναι διαφορετικη;
Αφού στην προκήρυξη που τρέχει, είχαν 36 θέσεις οι μηχανικοί, συνέχισαν 6, κοπήκαν 2, μέινανε 4, και πήραμε εμείς της κατηγορίας ειδ. Δυνάμεων άλλες 32 θέσεις! Δεν έκαναν τα χαρτιά τους πριν, θα τα κάνουν τώρα; Πάλι αρκετές θέσεις είχαν! Όσο για τις ειδικές δυνάμεις, άμα υπάρξει ανάγκη, πολλούς τους τοποθετείς και εκτός ΚΕΑ, άμα τους έπαιρνε από αυτή την προκήρυξη που τρέχει! Να δούμε.
Το "δεν τα έκαναν τότε θα τα κάνουν τώρα;" καταλαβαίνεις πως είναι άτοπο έτσι; και πάλι σκέψου μετά την υψομέτρηση μείνανε 300 ατομα μείον τους 49 πάμε 251 άτομα... Καλό το σκεπτικό σου αλλά δεν στέκει σε ορισμένα πράγματα. Και για να μην παρεξηγηθώ αυτό το λέει ένας αποτυχών αυτής της προκ. Είμαι λίγες θέσεις κάτω απο τον τελευταίο επιλαχόν
Καλησπερα παιδες. Δεν θελω να αρχισουμε " εμαθε απο τον ταδε, μου ειπε ο ταδε" αλλα επιτρεψτε μου να γραψω το τι μου ειπαν. Παλικαρι που ειναι στην οεα (φορουσε παραλαγης στολη. Πιθανως να ειναι στην οεα) μου ειπε οτι η προκήρυξη που τρεχει τωρα αφορα παιδια που εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και θα τα πανε σε κλιμακια της οεα στα νησια. Αυτη που ακουγεται οτι θα βγει Θα ειναι σαν τις προηγουμενες χωριζμενες σε κατηγοριες, θα παρει και ενα ποσοστο στην οεα. Επισης αυτο που μου ειπε με σιγουριά ειναι οτι εχουν ενημερωσει εκπαιδευτες για τις ειδικεςτους δυναμεις.