Κριτήρια επιλογής 276 Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από D.Y.K »

Tasos2aMAL έγραψε:ΔΥΚ, ερώτηση! Θεωρείς πιθανό αυτά τα 276 άτομα, να είναι επιλαχόντες από την ήδη υπάρχουσα προκήρυξη; Ρωτάω, διότι όπου ρώτησα μου είπαν πως δε μπορούν να τρέξουν 2 προκηρύξεις λιμενοφυλάκων ταυτόχρονα, άσε που βιάζονται για την πρόσληψη, άσε που για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες νέας προκήρυξης θα φτάσει 2017, ενώ τώρα με μια αλλαγή στο ΦΕΚ, όλα γίνονται πιο εύκολα! Τα σκέφτομαι αυτά με κοινή λογική!

Σωστό το σκεπτικό σου. Και εγώ πιθανολογώ ότι αυτό είναι και το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Διότι πρώτη φορά στα χρονικά (αν γίνει) θα τρέξει προκήρυξη με τις ίδιες θέσεις και μάλιστα για το ίδιο Σώμα. Μένει να δούμε λοιπόν το τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε παιδιά.

Knight
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Knight »

D.Y.K έγραψε:

Σωστό το σκεπτικό σου. Και εγώ πιθανολογώ ότι αυτό είναι και το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Διότι πρώτη φορά στα χρονικά (αν γίνει) θα τρέξει προκήρυξη με τις ίδιες θέσεις και μάλιστα για το ίδιο Σώμα. Μένει να δούμε λοιπόν το τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε παιδιά.

Tωρα οπως καταλαβες θα σε πρηξουμε.Εικόνα

Η προκυρηξη που τρεχει τωρα αφορα ατομα που θα στελεχωσουν τα ΚΕΑ.

Αυτη που θα βγει θα αφορα λιμενοφυλακες γενικης σειρας ετσι; Δηλαδη θελω να πω ειναι διαφορετικη;

alex

Δημοσίευση από alex »

Σωστό το σκεπτικό, αλλά δεν φτάνουν τα άτομα κύριοι... Οι μηχανικοί κτλ είναι ανύπαρκτοι στην τωρινή προκ. Τι θα κάνει θα δώσει 276 θέσεις στις εδ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Knight έγραψε:Tωρα οπως καταλαβες θα σε πρηξουμε.Εικόνα

Η προκυρηξη που τρεχει τωρα αφορα ατομα που θα στελεχωσουν τα ΚΕΑ.

Αυτη που θα βγει θα αφορα λιμενοφυλακες γενικης σειρας ετσι; Δηλαδη θελω να πω ειναι διαφορετικη;

Δεν θα με πρήξετε διότι δεν γνωρίζω ούτε εγώ να σας απαντήσω. Άλλωστε στο ακριβώς από πάνω μήνυμά μου γράφω χαρακτηριστικά.

D.Y.K έγραψε: Σε αυτή τη φάση μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε παιδιά.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Αφού στην προκήρυξη που τρέχει, είχαν 36 θέσεις οι μηχανικοί, συνέχισαν 6, κοπήκαν 2, μέινανε 4, και πήραμε εμείς της κατηγορίας ειδ. Δυνάμεων άλλες 32 θέσεις! Δεν έκαναν τα χαρτιά τους πριν, θα τα κάνουν τώρα; Πάλι αρκετές θέσεις είχαν! Όσο για τις ειδικές δυνάμεις, άμα υπάρξει ανάγκη, πολλούς τους τοποθετείς και εκτός ΚΕΑ, άμα τους έπαιρνε από αυτή την προκήρυξη που τρέχει! Να δούμε.
alex

Δημοσίευση από alex »

Το "δεν τα έκαναν τότε θα τα κάνουν τώρα;" καταλαβαίνεις πως είναι άτοπο έτσι; και πάλι σκέψου μετά την υψομέτρηση μείνανε 300 ατομα μείον τους 49 πάμε 251 άτομα... Καλό το σκεπτικό σου αλλά δεν στέκει σε ορισμένα πράγματα. Και για να μην παρεξηγηθώ αυτό το λέει ένας αποτυχών αυτής της προκ. Είμαι λίγες θέσεις κάτω απο τον τελευταίο επιλαχόν
Βασω

Δημοσίευση από Βασω »

Παιδια μην λεμε οτι μας βολευει η καινουργια προκυρηξη που θα βγει θα ειναι γενικης σειρας καμια σχεση με την προηγουμενη...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Σε περιπτωση προκηρυξης γενικης σειρας, καποιος απλος ΛΦ μετα απο ποσο καιρο μπορει να ενταχθει στις ΟΕΑ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Διασωστης31 έγραψε:Σε περιπτωση προκηρυξης γενικης σειρας, καποιος απλος ΛΦ μετα απο ποσο καιρο μπορει να ενταχθει στις ΟΕΑ;

Εξαρτάται από τις ανάγκες, μπορεί να βγει διαταγή για το ΣΕΑΛΣ άμεσα, μπορεί και ποτέ.

Ffs

Δημοσίευση από Ffs »

Βασω έγραψε:Παιδια μην λεμε οτι μας βολευει η καινουργια προκυρηξη που θα βγει θα ειναι γενικης σειρας καμια σχεση με την προηγουμενη...

Δηλαδή εσύ τώρα δε λες ότι σε βολεύει; :p

Περα από τη πλάκα τώρα αυτό που ακούγεται από εφημερίδες έιναι χωρίς γεν. σειρά. Κακό, καλό ή άδικο τώρα δεν ξέρω.

Γιωργος ΔΕΑ

Δημοσίευση από Γιωργος ΔΕΑ »

Παιδιά γνωρίζεται ποσο χρονο διαρκεί η σχολή Λιμενοφυλάκων; Και κάτι ακόμα γίνεται να τρέξει και δεύτερη προκυρηξη ενω η πρωτη δεν έχει ολοκληρωθεί;
NIKOS1989
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Βασω έγραψε:Παιδια μην λεμε οτι μας βολευει η καινουργια προκυρηξη που θα βγει θα ειναι γενικης σειρας καμια σχεση με την προηγουμενη...

ξερω ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις αλλα η προκυρηξη αναφερει οτι θα ειναι παλι ειδικων δυναμεων!!! καλο κουραγιο...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από glock »

Καλησπερα παιδες. Δεν θελω να αρχισουμε " εμαθε απο τον ταδε, μου ειπε ο ταδε" αλλα επιτρεψτε μου να γραψω το τι μου ειπαν. Παλικαρι που ειναι στην οεα (φορουσε παραλαγης στολη. Πιθανως να ειναι στην οεα) μου ειπε οτι η προκήρυξη που τρεχει τωρα αφορα παιδια που εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και θα τα πανε σε κλιμακια της οεα στα νησια. Αυτη που ακουγεται οτι θα βγει Θα ειναι σαν τις προηγουμενες χωριζμενες σε κατηγοριες, θα παρει και ενα ποσοστο στην οεα. Επισης αυτο που μου ειπε με σιγουριά ειναι οτι εχουν ενημερωσει εκπαιδευτες για τις ειδικεςτους δυναμεις.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από electrolisa »

ΥΠΟΜΟΝΗ!

Αφου πηγε στον αναπληρωτη υπουργο οικονομικων το αιτημα, συντομα πιστευω πως θα εχουμε νεα αν οχι πριν, τοτε θελω να πιστευω μετα το πασχα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από glock »

Το εθνος λεει μονο 100 θεσεις θα ειναι για ειδικές δυνάμεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες