dokimos έγραψε:Φίλε dn 24 Νομίζω οτι παίρνουν κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου, και σε περίπτωση που δεν πληρούν κάποια προϋπόθεση μπαίνουν στους πίνακες απορριπτέων...
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις δίκιο. Σε κάθε περίπτωση, ο φίλος ας περάσει απο την σχολή να το ρωτήσει, ή ας πάρει κάποιο τηλέφωνο. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε για την συμβολή σου.
Αφου οταν πας να καταθεσεις τα χαρτια σου στα ελεγχουν ενα-ενα πως γινεται μετα να σου βρουνε κατι το οποιο δεν πληρη τις προυποθεσεις τις προκηρυξης; Αμα καποιο χαρτι δεν πληρουσε τις απαιτησεις της προκηρυξης θα στο δεχοτανε; Συγγνωμη που ρωταει συνεχεια και γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω αναλογη εμπειρια απο σχετικη προκηρυξη και δεν γνωριζω απο αυτα. Ευχαριστω.
f-16 έγραψε:Αφου οταν πας να καταθεσεις τα χαρτια σου στα ελεγχουν ενα-ενα πως γινεται μετα να σου βρουνε κατι το οποιο δεν πληρη τις προυποθεσεις τις προκηρυξης; Αμα καποιο χαρτι δεν πληρουσε τις απαιτησεις της προκηρυξης θα στο δεχοτανε; Συγγνωμη που ρωταει συνεχεια και γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω αναλογη εμπειρια απο σχετικη προκηρυξη και δεν γνωριζω απο αυτα. Ευχαριστω.
Βάση το τι διπλώματα/πτυχία, προβλέπει ως απαραίτητα προσόντα η προκήρυξη, αυτά καταμετράνε -εαν τα έχεις και αν είναι έγκυρα- ένα-ένα. Άμα κάποιο χαρτί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, δεν θα το δεχθούνε, και θα το δείς στην λίστα απορριφθέντων υποψηφίων το ποιό/ά χαρτί/ά Είναι αυτό που δεν είναι έγκυρο. Ευχαριστώ.
greenalexyo έγραψε:Παιδια δεν εκανα εγω χαρτια, εσεις π κανατε τι λεει; Πως τα πηγατε; Σε ποια φαση ειστε τωρα;
Φίλε μου, ακόμα είναι στη φάση που υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους συνεπώς οι διαδικασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα για να σου απαντήσουν. Η διορία για την υποβολή των δικαιολογητικών τελειώνει μεθαύριο (17/2).
olympus έγραψε:Παιδιά το χαρτί τυπου Α ξερεται πόσο ισχύει έχει; Αν το έχεις πάρει το 13 ισχύει;
Ισχύει ναι. Στο λέω υπεύθυνα. Συμβουλή μας είναι για να μην έχετε την παραμικρή αγωνία, να βγάζετε σε τέτοιες περιπτώσεις καινούρια πιστοποιητικά. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Απολυτηριο γενικο λυκειου 17, δοκιμος πεζικου και κλασικα λοουερ κ υπολογιστες... Μπορει να κανει το παλικαρι τα χαρτια του; Και αν ναι τι παιθανιτητες εχει;
glock έγραψε:Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Απολυτηριο γενικο λυκειου 17, δοκιμος πεζικου και κλασικα λοουερ κ υπολογιστες... Μπορει να κανει το παλικαρι τα χαρτια του; Και αν ναι τι παιθανιτητες εχει;
glock έγραψε:Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Απολυτηριο γενικο λυκειου 17, δοκιμος πεζικου και κλασικα λοουερ κ υπολογιστες... Μπορει να κανει το παλικαρι τα χαρτια του; Και αν ναι τι παιθανιτητες εχει;
οχι φιλε δεν μπορει να τα κανει και να μπορουσε μαλλον. Λιγο δυσκολο να προλαβαινε γτ αυριο τελειωνει. Εφοσον δεν εχει παει ειδικες δυναμεις δεν γινεται...