Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Το απολυτήριο θέλει επικύρωση ξερει κανείς η απλά φωτοτυπία.

Απλή φωτοτυπία, έχουν καταργηθεί οι επικυρώσεις για δημόσια έγγραφα.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dokimos έγραψε:Φίλε dn 24 Νομίζω οτι παίρνουν κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου, και σε περίπτωση που δεν πληρούν κάποια προϋπόθεση μπαίνουν στους πίνακες απορριπτέων...

Νομίζω ότι πρέπει να έχεις δίκιο. Σε κάθε περίπτωση, ο φίλος ας περάσει απο την σχολή να το ρωτήσει, ή ας πάρει κάποιο τηλέφωνο. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε για την συμβολή σου.

f-16

Δημοσίευση από f-16 »

Αφου οταν πας να καταθεσεις τα χαρτια σου στα ελεγχουν ενα-ενα πως γινεται μετα να σου βρουνε κατι το οποιο δεν πληρη τις προυποθεσεις τις προκηρυξης; Αμα καποιο χαρτι δεν πληρουσε τις απαιτησεις της προκηρυξης θα στο δεχοτανε; Συγγνωμη που ρωταει συνεχεια και γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω αναλογη εμπειρια απο σχετικη προκηρυξη και δεν γνωριζω απο αυτα. Ευχαριστω.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

f-16 έγραψε:Αφου οταν πας να καταθεσεις τα χαρτια σου στα ελεγχουν ενα-ενα πως γινεται μετα να σου βρουνε κατι το οποιο δεν πληρη τις προυποθεσεις τις προκηρυξης; Αμα καποιο χαρτι δεν πληρουσε τις απαιτησεις της προκηρυξης θα στο δεχοτανε; Συγγνωμη που ρωταει συνεχεια και γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω αναλογη εμπειρια απο σχετικη προκηρυξη και δεν γνωριζω απο αυτα. Ευχαριστω.

Βάση το τι διπλώματα/πτυχία, προβλέπει ως απαραίτητα προσόντα η προκήρυξη, αυτά καταμετράνε -εαν τα έχεις και αν είναι έγκυρα- ένα-ένα. Άμα κάποιο χαρτί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, δεν θα το δεχθούνε, και θα το δείς στην λίστα απορριφθέντων υποψηφίων το ποιό/ά χαρτί/ά Είναι αυτό που δεν είναι έγκυρο. Ευχαριστώ.

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Το λιμενικο μπηκε στις πανελλαδικες η οχι;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Οχι δεν μπήκε πανελλήνιες εξετάσεις μόνο η πυροσβεστική
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από greenalexyo »

Παιδια δεν εκανα εγω χαρτια, εσεις π κανατε τι λεει; Πως τα πηγατε; Σε ποια φαση ειστε τωρα;
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Παιδιά έκανα τα χαρτιά μου και εγώ 660 ήμουνα εγώ σήμερα για να δούμε ποιος και τι θα γίνει αν και δύσκολα για όλλους.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

greenalexyo έγραψε:Παιδια δεν εκανα εγω χαρτια, εσεις π κανατε τι λεει; Πως τα πηγατε; Σε ποια φαση ειστε τωρα;

Φίλε μου, ακόμα είναι στη φάση που υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους συνεπώς οι διαδικασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα για να σου απαντήσουν. Η διορία για την υποβολή των δικαιολογητικών τελειώνει μεθαύριο (17/2).

Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από olympus »

Παιδιά το χαρτί τυπου Α ξερεται πόσο ισχύει έχει; Αν το έχεις πάρει το 13 ισχύει;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

olympus έγραψε:Παιδιά το χαρτί τυπου Α ξερεται πόσο ισχύει έχει; Αν το έχεις πάρει το 13 ισχύει;

Ισχύει ναι. Στο λέω υπεύθυνα. Συμβουλή μας είναι για να μην έχετε την παραμικρή αγωνία, να βγάζετε σε τέτοιες περιπτώσεις καινούρια πιστοποιητικά. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

giannisvl

Δημοσίευση από giannisvl »

Παιδια εχω πρόβλημα εστειλα τα χαρτια και ξεχασα να βαλω δεύτερη φωτογραφία. τι γίνεται τώρα?
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από glock »

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Απολυτηριο γενικο λυκειου 17, δοκιμος πεζικου και κλασικα λοουερ κ υπολογιστες... Μπορει να κανει το παλικαρι τα χαρτια του; Και αν ναι τι παιθανιτητες εχει;
akyro

Δημοσίευση από akyro »

glock έγραψε:Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Απολυτηριο γενικο λυκειου 17, δοκιμος πεζικου και κλασικα λοουερ κ υπολογιστες... Μπορει να κανει το παλικαρι τα χαρτια του; Και αν ναι τι παιθανιτητες εχει;

Δεν μπορεί.

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

glock έγραψε:Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Απολυτηριο γενικο λυκειου 17, δοκιμος πεζικου και κλασικα λοουερ κ υπολογιστες... Μπορει να κανει το παλικαρι τα χαρτια του; Και αν ναι τι παιθανιτητες εχει;
οχι φιλε δεν μπορει να τα κανει και να μπορουσε μαλλον. Λιγο δυσκολο να προλαβαινε γτ αυριο τελειωνει. Εφοσον δεν εχει παει ειδικες δυναμεις δεν γινεται...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες