Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
Καλησπέρα παιδια Επειδή ειμαι άσχετη θα ήθελα να ρωτήσω τα δικαιολογητικά που ζητάει η προκυρηξη τα μαζεύουμε και τα παμε στο λιμεναρχείο της περιοχής μας η τα στέλνουμε ταχυδρομικώς ;
dn24 έγραψε:cop29 έγραψε:Παιδια συγνωμη Για διευθυνση στη συστημενη επιστολή βαζουμε ολο αυτό το κατεβατο;
Διαγωνισμός Κατάταξης Δόκιμων Λιμενοφυλάκων 2015, Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, Σχολή Λιμενοφυλάκων, Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ. Κ.18510.
Αν βαριέσαι να το γράψεις χειρόγραφα, γράφτο στον υπολογιστή, εκτύπωσε το, και το κολλάς -κατάλληλα- επάνω στον φάκελο. Ευχαριστώ.
Δεν είπα πως βαριέμαι αλλα ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
- Επικοινωνία:
cop29 έγραψε:Δεν είπα πως βαριέμαι αλλα ευχαριστω
Παιδιά, μην είστε στην τσίτα όταν διαβάζετε κάτι. Υπάρχουν παιδιά εδώ, τα οποία με αγάπη για εθελοντισμό, προσπαθούν να κατευθυνουν σωστά. Σαφώς και δεν κατάλαβα οτι βαριέσαι. Σαν παράδειγμα ανάφερα το ρήμα αυτό, για να σου δώσω τα φώτα μου και να σε κατευθύνω σωστά. Για να στο πώ διαφορετικά λοιπον. Επειδή όντως, είναι πολλά αυτά που πρέπει να γράψεις, και για την αποφυγή λάθους πάνω στον φακελο λόγω του όγκου των δεδομένων γραφής, μπορεις να το φτιάξεις σε υπολογιστή. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.
Παιδιά ένα παιδί πού με ρωτάει. Αν θρς νΑ περάσεις εδε σε ποια περιοχή είναι πού είναι για το λιμενικό. Για νΑ περάσει στη κατηγορία διάσωσης
Παιδιά μια ερώτηση έχω παιδί ειμαι παντρεμένος έχω ειδικές δυνάμεις ειμαι πολύτεκνος έχω γ κατηγορία φορτηγό υπολογιστές μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου μόνο αγγλικά μου λείπουν κάποιος που να ξερει σίγουρα μου είπαν ότι μπορώ γιαυτο ρωτάω γιατί έχω ανάγκες.
Θάνος έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση έχω παιδί ειμαι παντρεμένος έχω ειδικές δυνάμεις ειμαι πολύτεκνος έχω γ κατηγορία φορτηγό υπολογιστές μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου μόνο αγγλικά μου λείπουν κάποιος που να ξερει σίγουρα μου είπαν ότι μπορώ γιαυτο ρωτάω γιατί έχω ανάγκες.
Αν δεν έχεις αγγλικά τουλάχιστον lower δε μπορείς όχι.
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Dina σε ποια κατηγορία ανήκεις?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
- Επικοινωνία:
olympus έγραψε:Αν θρς νΑ περάσεις εδε σε ποια περιοχή είναι πού είναι για το λιμενικό. Για νΑ περάσει στη κατηγορία διάσωσης
Ενιαίο Κέντρο Συντονισµού Έρευνας &Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ ή Θάλαµος Επιχειρήσεων ΥΕΝ) (210- 4191219 ή 210-4191215) Ή στο 2104112500 ας πάρει στα τελέφωνα αυτά, να ενημερωθεί.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 2
Μία ερώτηση ρε παιδιά άσχετη στο περίπου με το θέμα αλλά πως βγήκε προκήρυξη για το λιμενικό την συγκεκριμένη στιγμή που υπάρχει αναστολή προσλήψεω στο δημόσιο για λόγους δημοσιονομικών συνθηκών με πράξη υπουργικού συμβουλίου στις 30/12/15
Η υγεια απο οσο ξερω και καποια αλλα ενεργούνται.Terminator έγραψε:Μία ερώτηση ρε παιδιά άσχετη στο περίπου με το θέμα αλλά πως βγήκε προκήρυξη για το λιμενικό την συγκεκριμένη στιγμή που υπάρχει αναστολή προσλήψεω στο δημόσιο για λόγους δημοσιονομικών συνθηκών με πράξη υπουργικού συμβουλίου στις 30/12/15
Λογικά ειναι και για στολές , μας φυλάνε, πόλεμος, τσιχατ κτλ!
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Και επίσημα σήμερα άρχισε η μάχη μας...Καλή επιτυχία και πολύ κουράγιο σε όλους!!!
Σε μια άνιση μάχη!
Γιατι πινιγεστε σε μια σταγόνα νερο?Κάθεστε και ψάχνετε πιστοποιητικά στρατου που είχατε προ εξάμηνο και τετραμήνου?
Τοσο καιρο τι κάνατε και δεν βγάζατε ενα καινούριο?
Φρεσκάδι ρε κουτορνίθια για προβλήματα ψάχνετε!
Τοσο καιρο τι κάνατε και δεν βγάζατε ενα καινούριο?
Φρεσκάδι ρε κουτορνίθια για προβλήματα ψάχνετε!
Κύριοι καλή επιτυχία σε όλους, όποιος πάει να καταθέσει τα χαρτιά του τώρα στα κοντά αν θέλει ας κάνει τον κόπο να μας πει τι στο καλό είναι αυτή η υπ. Δήλωση που πρέπει να συμπληρωθεί για τους υποψήφιους των Ε. Δ, τι ακριβώς γράφεις μέσα και γενικά ό, τι άλλο προκύψει!
Καλη επιτυχια σε ολους μας ευχομαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης