Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dina

Δημοσίευση από Dina »

Καλησπέρα παιδια Επειδή ειμαι άσχετη θα ήθελα να ρωτήσω τα δικαιολογητικά που ζητάει η προκυρηξη τα μαζεύουμε και τα παμε στο λιμεναρχείο της περιοχής μας η τα στέλνουμε ταχυδρομικώς ;
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

dn24 έγραψε:
cop29 έγραψε:Παιδια συγνωμη Για διευθυνση στη συστημενη επιστολή βαζουμε ολο αυτό το κατεβατο;

Διαγωνισμός Κατάταξης Δόκιμων Λιμενοφυλάκων 2015, Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, Σχολή Λιμενοφυλάκων, Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ. Κ.18510.

Αν βαριέσαι να το γράψεις χειρόγραφα, γράφτο στον υπολογιστή, εκτύπωσε το, και το κολλάς -κατάλληλα- επάνω στον φάκελο. Ευχαριστώ.

Δεν είπα πως βαριέμαι αλλα ευχαριστω

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

cop29 έγραψε:Δεν είπα πως βαριέμαι αλλα ευχαριστω

Παιδιά, μην είστε στην τσίτα όταν διαβάζετε κάτι. Υπάρχουν παιδιά εδώ, τα οποία με αγάπη για εθελοντισμό, προσπαθούν να κατευθυνουν σωστά. Σαφώς και δεν κατάλαβα οτι βαριέσαι. Σαν παράδειγμα ανάφερα το ρήμα αυτό, για να σου δώσω τα φώτα μου και να σε κατευθύνω σωστά. Για να στο πώ διαφορετικά λοιπον. Επειδή όντως, είναι πολλά αυτά που πρέπει να γράψεις, και για την αποφυγή λάθους πάνω στον φακελο λόγω του όγκου των δεδομένων γραφής, μπορεις να το φτιάξεις σε υπολογιστή. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από olympus »

Παιδιά ένα παιδί πού με ρωτάει. Αν θρς νΑ περάσεις εδε σε ποια περιοχή είναι πού είναι για το λιμενικό. Για νΑ περάσει στη κατηγορία διάσωσης
Θάνος

Δημοσίευση από Θάνος »

Παιδιά μια ερώτηση έχω παιδί ειμαι παντρεμένος έχω ειδικές δυνάμεις ειμαι πολύτεκνος έχω γ κατηγορία φορτηγό υπολογιστές μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου μόνο αγγλικά μου λείπουν κάποιος που να ξερει σίγουρα μου είπαν ότι μπορώ γιαυτο ρωτάω γιατί έχω ανάγκες.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Θάνος έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση έχω παιδί ειμαι παντρεμένος έχω ειδικές δυνάμεις ειμαι πολύτεκνος έχω γ κατηγορία φορτηγό υπολογιστές μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου μόνο αγγλικά μου λείπουν κάποιος που να ξερει σίγουρα μου είπαν ότι μπορώ γιαυτο ρωτάω γιατί έχω ανάγκες.

Αν δεν έχεις αγγλικά τουλάχιστον lower δε μπορείς όχι.
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Dina σε ποια κατηγορία ανήκεις?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

olympus έγραψε:Αν θρς νΑ περάσεις εδε σε ποια περιοχή είναι πού είναι για το λιμενικό. Για νΑ περάσει στη κατηγορία διάσωσης

Ενιαίο Κέντρο Συντονισµού Έρευνας &Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ ή Θάλαµος Επιχειρήσεων ΥΕΝ) (210- 4191219 ή 210-4191215) Ή στο 2104112500 ας πάρει στα τελέφωνα αυτά, να ενημερωθεί.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Μία ερώτηση ρε παιδιά άσχετη στο περίπου με το θέμα αλλά πως βγήκε προκήρυξη για το λιμενικό την συγκεκριμένη στιγμή που υπάρχει αναστολή προσλήψεω στο δημόσιο για λόγους δημοσιονομικών συνθηκών με πράξη υπουργικού συμβουλίου στις 30/12/15
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Terminator έγραψε:Μία ερώτηση ρε παιδιά άσχετη στο περίπου με το θέμα αλλά πως βγήκε προκήρυξη για το λιμενικό την συγκεκριμένη στιγμή που υπάρχει αναστολή προσλήψεω στο δημόσιο για λόγους δημοσιονομικών συνθηκών με πράξη υπουργικού συμβουλίου στις 30/12/15
Η υγεια απο οσο ξερω και καποια αλλα ενεργούνται.

Λογικά ειναι και για στολές , μας φυλάνε, πόλεμος, τσιχατ κτλ!

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Και επίσημα σήμερα άρχισε η μάχη μας...Καλή επιτυχία και πολύ κουράγιο σε όλους!!!

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Σε μια άνιση μάχη!
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Γιατι πινιγεστε σε μια σταγόνα νερο?Κάθεστε και ψάχνετε πιστοποιητικά στρατου που είχατε προ εξάμηνο και τετραμήνου?

Τοσο καιρο τι κάνατε και δεν βγάζατε ενα καινούριο?

Φρεσκάδι ρε κουτορνίθια για προβλήματα ψάχνετε!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Κύριοι καλή επιτυχία σε όλους, όποιος πάει να καταθέσει τα χαρτιά του τώρα στα κοντά αν θέλει ας κάνει τον κόπο να μας πει τι στο καλό είναι αυτή η υπ. Δήλωση που πρέπει να συμπληρωθεί για τους υποψήφιους των Ε. Δ, τι ακριβώς γράφεις μέσα και γενικά ό, τι άλλο προκύψει!
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

Καλη επιτυχια σε ολους μας ευχομαι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης