Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
Εμένα το απολυτήριο μου έχει και αξιολογικό χαρακτηρισμό και ακέραιο βαθμό μήπως θα έπρεπε να το κάνω αν δεν είχε ένα από τα δύο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
- Επικοινωνία:
310LELE έγραψε:Εμένα το απολυτήριο μου έχει και αξιολογικό χαρακτηρισμό και ακέραιο βαθμό μήπως θα έπρεπε να το κάνω αν δεν είχε ένα από τα δύο;
Απο την στιγμή που το έχει, δώρον άδωρο να το συζητάμε.
Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα προσέξει τόσο το η που έχει και νόμιζα ότι και τα 2 να έχεις πάλι πρέπει να πας. Και κάτι ακόμα αν μπορείς να βοηθήσεις, για την κατηγορία των Ε. Δ κάτω από εκεί που λέει για το πιστοποιητικό τύπου Α' λέει για υπ. Δήλωση ότι θα φοιτήσουν σε ειδικά σχολεία και θα υπηρετήσουν σε υπηρεσίες ειδικότητας τουλάχιστον μια 10ετία. Αυτό είναι μία απλή υπ. Δήλωση πού πρέπει να γράψω αυτά πού λέει ή είναι κάτι άλλο που δεν κατάλαβα;
310LELE έγραψε:Εμένα το απολυτήριο μου έχει και αξιολογικό χαρακτηρισμό και ακέραιο βαθμό μήπως θα έπρεπε να το κάνω αν δεν είχε ένα από τα δύο;
Φιλε τι εννοεις με το απολυτηριο μου εχει κ αξιολογικο χαρακτηρισμο κ ακεραιο βαθμο; μου τα εξηγεις κ τα δυο μηπως ειναι κ μενα ετσι να το κοιταξω?
Ενοειται ρε παιδια αφου το θέμα ειναι φλέγον.Tasos2aMAL έγραψε:Το 'κοσμιοτάτη' είναι διαγωγή, τίγρη... Όχι βαθμός. Θα συμφωνήσω με Νίκο πως το μαμήσατε το θέμα μερικοί. Και συγγνώμη φλοράνς, αλλά αύτο ξεκίνησε από τότε που μπήκες στο φόρουμ και γράφεις αμέτρητες απαντήσεις γεμίζοντας άσχετα πράγματα το ποστ.
Ξερετε πόσοι την ψάχνουν για αυτες τις πολυπόθητες θεσεις?
Παιδια σε περιπτωςη τραυματισμού η κάποιου σοβαρού λόγου μη δυνατότητας στα αθληματα εχει συμπληρωματική μερα αθλημάτων; ξερει κανεις?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Σε κοβουν φιλε!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Κωστας πεζοναυτης έγραψε:Φιλε τι εννοεις με το απολυτηριο μου εχει κ αξιολογικο χαρακτηρισμο κ ακεραιο βαθμο; Μου τα εξηγεις κ τα δυο μηπως ειναι κ μενα ετσι να το κοιταξω;
Αξιολογικός χαρακτηρισμός, είναι ολογράφως,(αναλόγως του βαθμού σου), το: Μέτρια, καλώς, λίαν καλώς, άριστα. Ο ακέραιος βαθμός, είναι ο βαθμός, σε νούμερο. Τα απολυτήρια σας λοιπον, πρέπει να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.
Πως σε κόβουν?Στην πυροσβεστικη εχω εναν παλιο γείτονα που πηγε μετα. Δήλωσε ομως εικονικά πως πονάει το πόδι του να προετοιμαστεί. Και έμαθα πως δεν πηγε και καθόλου στα αθληματα.
Αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα!
Τουλάχιστον θα εχει μια δεύτερη ευκερια αν καποιος τραυματιστεί την ώρα των αθλημάτων
Τουλάχιστον θα εχει μια δεύτερη ευκερια αν καποιος τραυματιστεί την ώρα των αθλημάτων
- Lalikos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Φλορανς έγραψε:Πως σε κόβουν;Στην πυροσβεστικη εχω εναν παλιο γείτονα που πηγε μετα. Δήλωσε ομως εικονικά πως πονάει το πόδι του να προετοιμαστεί. Και έμαθα πως δεν πηγε και καθόλου στα αθληματα.
Σύμφωνα με τη προκήρυξη, έχουμε τα εξής σχετικά:
Με λίγα λόγια θα πρέπει να συντρέχει κάτι σοβαρό και να μπορείς να το αποδείξεις, ώστε να πάρεις παράταση για τα αγωνίσματα.
2α ΜΑΛ 323
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Ε τοτε τι ρωτας απο την στιγμη που ξερεις τι παιζει; Εμενα λεει ο ολογραφος με χαρακτηρισμο και λεει τον βαθμο με λεξεις αλλα εχει και τον βαθμο με νουμερα. Με αυτο τι παιζει;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
dimitris mak έγραψε:Ε τοτε τι ρωτας απο την στιγμη που ξερεις τι παιζει; Εμενα λεει ο ολογραφος με χαρακτηρισμο και λεει τον βαθμο με λεξεις αλλα εχει και τον βαθμο με νουμερα. Με αυτο τι παιζει;
Είσαι κομπλέ Δημήτρη.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 1
http://www.koutipandoras.gr/article/160254/oi-9663-proslipseis-poy-egkrithikan-gia-2016-diavaste-se-poioys-foreis-kai-kladoys
145 οι θέσεις για λιμενικο παιδιά
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
αδερφε οχι στην συγκεκριμενη προκυρηξη. Το εχουμε αναλυσει ξανα.49 ατομα θα παρουν και ουτε εναν παραπανω. Μπορει μεσα στο 16 να βγαλουν ξανα προκυρηξη για λιμενοφυλακες!Διασωστης31 έγραψε:http://www.koutipandoras.gr/article/160254/oi-9663-proslipseis-poy-egkrithikan-gia-2016-diavaste-se-poioys-foreis-kai-kladoys
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
TΙς υπεύθυνες δηλώσεις, θα μπορούμε να τις συμπληρώνουμε και κατά την παράδοση των εγγράφων επί τόπου; Ή θέλουν θεώρηση στα ΚΕΠ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες