Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Εμένα το απολυτήριο μου έχει και αξιολογικό χαρακτηρισμό και ακέραιο βαθμό μήπως θα έπρεπε να το κάνω αν δεν είχε ένα από τα δύο;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Εμένα το απολυτήριο μου έχει και αξιολογικό χαρακτηρισμό και ακέραιο βαθμό μήπως θα έπρεπε να το κάνω αν δεν είχε ένα από τα δύο;

Απο την στιγμή που το έχει, δώρον άδωρο να το συζητάμε.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα προσέξει τόσο το η που έχει και νόμιζα ότι και τα 2 να έχεις πάλι πρέπει να πας. Και κάτι ακόμα αν μπορείς να βοηθήσεις, για την κατηγορία των Ε. Δ κάτω από εκεί που λέει για το πιστοποιητικό τύπου Α' λέει για υπ. Δήλωση ότι θα φοιτήσουν σε ειδικά σχολεία και θα υπηρετήσουν σε υπηρεσίες ειδικότητας τουλάχιστον μια 10ετία. Αυτό είναι μία απλή υπ. Δήλωση πού πρέπει να γράψω αυτά πού λέει ή είναι κάτι άλλο που δεν κατάλαβα;
Κωστας πεζοναυτης

Δημοσίευση από Κωστας πεζοναυτης »

310LELE έγραψε:Εμένα το απολυτήριο μου έχει και αξιολογικό χαρακτηρισμό και ακέραιο βαθμό μήπως θα έπρεπε να το κάνω αν δεν είχε ένα από τα δύο;

Φιλε τι εννοεις με το απολυτηριο μου εχει κ αξιολογικο χαρακτηρισμο κ ακεραιο βαθμο; μου τα εξηγεις κ τα δυο μηπως ειναι κ μενα ετσι να το κοιταξω?

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Tasos2aMAL έγραψε:Το 'κοσμιοτάτη' είναι διαγωγή, τίγρη... Όχι βαθμός. Θα συμφωνήσω με Νίκο πως το μαμήσατε το θέμα μερικοί. Και συγγνώμη φλοράνς, αλλά αύτο ξεκίνησε από τότε που μπήκες στο φόρουμ και γράφεις αμέτρητες απαντήσεις γεμίζοντας άσχετα πράγματα το ποστ.
Ενοειται ρε παιδια αφου το θέμα ειναι φλέγον.

Ξερετε πόσοι την ψάχνουν για αυτες τις πολυπόθητες θεσεις?

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Παιδια σε περιπτωςη τραυματισμού η κάποιου σοβαρού λόγου μη δυνατότητας στα αθληματα εχει συμπληρωματική μερα αθλημάτων; ξερει κανεις?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σε κοβουν φιλε!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Κωστας πεζοναυτης έγραψε:Φιλε τι εννοεις με το απολυτηριο μου εχει κ αξιολογικο χαρακτηρισμο κ ακεραιο βαθμο; Μου τα εξηγεις κ τα δυο μηπως ειναι κ μενα ετσι να το κοιταξω;

Αξιολογικός χαρακτηρισμός, είναι ολογράφως,(αναλόγως του βαθμού σου), το: Μέτρια, καλώς, λίαν καλώς, άριστα. Ο ακέραιος βαθμός, είναι ο βαθμός, σε νούμερο. Τα απολυτήρια σας λοιπον, πρέπει να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Πως σε κόβουν?Στην πυροσβεστικη εχω εναν παλιο γείτονα που πηγε μετα. Δήλωσε ομως εικονικά πως πονάει το πόδι του να προετοιμαστεί. Και έμαθα πως δεν πηγε και καθόλου στα αθληματα.

Αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα!

Τουλάχιστον θα εχει μια δεύτερη ευκερια αν καποιος τραυματιστεί την ώρα των αθλημάτων

Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lalikos »

Φλορανς έγραψε:Πως σε κόβουν;Στην πυροσβεστικη εχω εναν παλιο γείτονα που πηγε μετα. Δήλωσε ομως εικονικά πως πονάει το πόδι του να προετοιμαστεί. Και έμαθα πως δεν πηγε και καθόλου στα αθληματα.

Αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα!

Τουλάχιστον θα εχει μια δεύτερη ευκερια αν καποιος τραυματιστεί την ώρα των αθλημάτων

Σύμφωνα με τη προκήρυξη, έχουμε τα εξής σχετικά:

Εικόνα

Με λίγα λόγια θα πρέπει να συντρέχει κάτι σοβαρό και να μπορείς να το αποδείξεις, ώστε να πάρεις παράταση για τα αγωνίσματα.

2α ΜΑΛ 323
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ε τοτε τι ρωτας απο την στιγμη που ξερεις τι παιζει; Εμενα λεει ο ολογραφος με χαρακτηρισμο και λεει τον βαθμο με λεξεις αλλα εχει και τον βαθμο με νουμερα. Με αυτο τι παιζει;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dimitris mak έγραψε:Ε τοτε τι ρωτας απο την στιγμη που ξερεις τι παιζει; Εμενα λεει ο ολογραφος με χαρακτηρισμο και λεει τον βαθμο με λεξεις αλλα εχει και τον βαθμο με νουμερα. Με αυτο τι παιζει;

Είσαι κομπλέ Δημήτρη.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://www.koutipandoras.gr/article/160254/oi-9663-proslipseis-poy-egkrithikan-gia-2016-diavaste-se-poioys-foreis-kai-kladoys

145 οι θέσεις για λιμενικο παιδιά

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Διασωστης31 έγραψε:http://www.koutipandoras.gr/article/160254/oi-9663-proslipseis-poy-egkrithikan-gia-2016-diavaste-se-poioys-foreis-kai-kladoys

145 οι θέσεις για λιμενικο παιδιά

αδερφε οχι στην συγκεκριμενη προκυρηξη. Το εχουμε αναλυσει ξανα.49 ατομα θα παρουν και ουτε εναν παραπανω. Μπορει μεσα στο 16 να βγαλουν ξανα προκυρηξη για λιμενοφυλακες!

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

TΙς υπεύθυνες δηλώσεις, θα μπορούμε να τις συμπληρώνουμε και κατά την παράδοση των εγγράφων επί τόπου; Ή θέλουν θεώρηση στα ΚΕΠ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες