Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
spir

Δημοσίευση από spir »

Καλημερα, παιδες μην ακουτε μλκιες κ μη πιστευετε τις ***** εφημεριδες ουτε τα διαφορα αρθρα οπως του μπλοκο, οτι δε θα ξαναπαρει φρουρους, προσωπικα εγω ημουνα για καφε τις προαλλες με τν προεδρο των φρουρων κ τν ρωτησα κ η απαντηση ηταν να μη περιμενουμε προκυρηξη με αυτη τη κυβερνηση. τα συμπερασματα δικα σας.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Ειμαι Ένας απ αυτους τους *****... μέχρι και proficiency έβγαλα αλλα δυστιχως δεν βλέπω να γίνετε ίποτα...
ATH

Δημοσίευση από ATH »

Είμαστε πολλοί αλλα σκόρπιοι. Μηπως πρέπει να μαζευτούμε!!
Λεωνίδας

Δημοσίευση από Λεωνίδας »

Falcon έγραψε:Ειμαι Ένας απ αυτους τους *****... μέχρι και proficiency έβγαλα αλλα δυστιχως δεν βλέπω να γίνετε ίποτα...

Καλά δεν θα σου πάει και χαμένο θα σε βοηθήσουν και σε άλλες δουλειές

Παιδιά θέλω τώρα ειλικρινά να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά

Έχετε πετάξει λεφτά για διπλώματα σε σούπα μου πες και γιατί δεν τα δίνατε σε φροντιστήρια;

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

Ο αλλος λεει επινε καφε με τον προεδρο των φρουρων.θελω να δω ποσοι θα σβησετε τα προφιλ σας απο ντροπη- μη πω τπτ αλλο -αν πεσει ο Συριζα και βγει η ΝΔ που 'χετε σιγουρες προκυρηξεις. Μη σου πω ο Κουλης θα ξεσκατισει τους καφρους -βλ. Φρουρα Μελινας Μερκουρη κλπ.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από marsupilami »

pame_pali έγραψε:Ο αλλος λεει επινε καφε με τον προεδρο των φρουρων.θελω να δω ποσοι θα σβησετε τα προφιλ σας απο ντροπη- μη πω τπτ αλλο -αν πεσει ο Συριζα και βγει η ΝΔ που 'χετε σιγουρες προκυρηξεις. Μη σου πω ο Κουλης θα ξεσκατισει τους καφρους -βλ. Φρουρα Μελινας Μερκουρη κλπ.

υπαρχει τετοιο πραγμα;

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Κ εγω ειμαι ενας ακομη απο αυτους περασα κ τα 26μισο κ τον απριλιο κλεινω τα 27. Δεν μου εμεινε κ πολυ. Μακαρι να ποιασουν τοπο τα μορια που με κοπο μαζεψα κ εμενα αλλα κ ολων μας εδω!
2009 δ εσσο 309 σειρα
kotsampasis

Δημοσίευση από kotsampasis »

Ο Σαμαράς με Μητσοτάκη που έκαναν τότες τις μαζικές απολύσεις Και θα προσλάβει ο Μητσοτάκης απο την πρώτη μερα που θα βγει

γεωργία

Δημοσίευση από γεωργία »

Πάρτε σβάρνα πίσω από την αστυνομία για να βοηθάτε στις συλλήψεις μήπως σας πάρουν
spir

Δημοσίευση από spir »

Εγω ειπα απλως τι μ ειπε ο προεδρος, καθηστε τωρα παλιοκατινες και σχολιαστε
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Για το έτος 2017 ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί με το 2015 και το 2016 ως προς την πρόσληψη προσωπικού στο δημόσιο και αυτές ρυθμίζονται με την 33/2006 Απόφαση του υπουργικού συμβουλίου Περί δημοσιονομικών περιορισμών Λογο της Οικονομικής κατάστασης της χώρας
audi

Δημοσίευση από audi »

Και τις κατατακτηριες γιατί τις κάνουν; Τώρα αυτή για την πυροσβεστική
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

marsupilami έγραψε:
pame_pali έγραψε:Ο αλλος λεει επινε καφε με τον προεδρο των φρουρων.θελω να δω ποσοι θα σβησετε τα προφιλ σας απο ντροπη- μη πω τπτ αλλο -αν πεσει ο Συριζα και βγει η ΝΔ που 'χετε σιγουρες προκυρηξεις. Μη σου πω ο Κουλης θα ξεσκατισει τους καφρους -βλ. Φρουρα Μελινας Μερκουρη κλπ.

υπαρχει τετοιο πραγμα;

ναι φιλε ψαξε το στο ιντερνετ

Άβαταρ μέλους
psofos
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από psofos »

Βλεπω τη συζητηση και εχω πεθανει στα γελια με αυτα που διαβαζω εδω περα πραγματικα. Ο ενας μαζευει μορια 10 χρονια για να μπει (χωρις καν να ξερει οτι θα βγει η προκυρηξη) και ο αλλος παει για καφε αντι να ψαξει να βρει μια δουλεια της προκοπης και υστερα μας φταει το κρατος... Αυτα ειναι!
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Εγω πιστευω πως Ειναι ωραιο να ελπιζεις σε Ειδικος Φρουρος γιατι το σωμα Χρειαζεται και Ειδικους Φρουρους! Αλλα δεν πρεπει να το στοχευεις γιατι με τετοια ασταθεια που εχει το κρατος μας παιζει να μην βγει και ποτε προκηρυξη. Απλα αν θες τοσο πολυ την Αστυνομια πρεπει να στρωθεις να δωσεις πανελληνιες για να διεκδικησεις μια θεση στην Σχολη Αστυφυλακων. Και ειναι πολυ κριμα γιαι μεσω προκηρυξεων ηταν ο μονος τροπος για να μπεις στην Αστυνομια περα των πανελληνιων. Πιστευω πως μολις ολοι οι τωρινοι Ειδικοι Φρουροι Αστυφυλακοποιηθουν τοτε το κρατος λογικα θα αναγκαστει να βγαλει προκηρυξη
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες