Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)
Καλημερα, παιδες μην ακουτε μλκιες κ μη πιστευετε τις ***** εφημεριδες ουτε τα διαφορα αρθρα οπως του μπλοκο, οτι δε θα ξαναπαρει φρουρους, προσωπικα εγω ημουνα για καφε τις προαλλες με τν προεδρο των φρουρων κ τν ρωτησα κ η απαντηση ηταν να μη περιμενουμε προκυρηξη με αυτη τη κυβερνηση. τα συμπερασματα δικα σας.
Ειμαι Ένας απ αυτους τους *****... μέχρι και proficiency έβγαλα αλλα δυστιχως δεν βλέπω να γίνετε ίποτα...
Είμαστε πολλοί αλλα σκόρπιοι. Μηπως πρέπει να μαζευτούμε!!
Falcon έγραψε:Ειμαι Ένας απ αυτους τους *****... μέχρι και proficiency έβγαλα αλλα δυστιχως δεν βλέπω να γίνετε ίποτα...
Καλά δεν θα σου πάει και χαμένο θα σε βοηθήσουν και σε άλλες δουλειές
Παιδιά θέλω τώρα ειλικρινά να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά
Έχετε πετάξει λεφτά για διπλώματα σε σούπα μου πες και γιατί δεν τα δίνατε σε φροντιστήρια;
Ο αλλος λεει επινε καφε με τον προεδρο των φρουρων.θελω να δω ποσοι θα σβησετε τα προφιλ σας απο ντροπη- μη πω τπτ αλλο -αν πεσει ο Συριζα και βγει η ΝΔ που 'χετε σιγουρες προκυρηξεις. Μη σου πω ο Κουλης θα ξεσκατισει τους καφρους -βλ. Φρουρα Μελινας Μερκουρη κλπ.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
pame_pali έγραψε:Ο αλλος λεει επινε καφε με τον προεδρο των φρουρων.θελω να δω ποσοι θα σβησετε τα προφιλ σας απο ντροπη- μη πω τπτ αλλο -αν πεσει ο Συριζα και βγει η ΝΔ που 'χετε σιγουρες προκυρηξεις. Μη σου πω ο Κουλης θα ξεσκατισει τους καφρους -βλ. Φρουρα Μελινας Μερκουρη κλπ.
υπαρχει τετοιο πραγμα;
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 46
Κ εγω ειμαι ενας ακομη απο αυτους περασα κ τα 26μισο κ τον απριλιο κλεινω τα 27. Δεν μου εμεινε κ πολυ. Μακαρι να ποιασουν τοπο τα μορια που με κοπο μαζεψα κ εμενα αλλα κ ολων μας εδω!
2009 δ εσσο 309 σειρα
Ο Σαμαράς με Μητσοτάκη που έκαναν τότες τις μαζικές απολύσεις Και θα προσλάβει ο Μητσοτάκης απο την πρώτη μερα που θα βγει
Πάρτε σβάρνα πίσω από την αστυνομία για να βοηθάτε στις συλλήψεις μήπως σας πάρουν
Εγω ειπα απλως τι μ ειπε ο προεδρος, καθηστε τωρα παλιοκατινες και σχολιαστε
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 18
Για το έτος 2017 ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί με το 2015 και το 2016 ως προς την πρόσληψη προσωπικού στο δημόσιο και αυτές ρυθμίζονται με την 33/2006 Απόφαση του υπουργικού συμβουλίου Περί δημοσιονομικών περιορισμών Λογο της Οικονομικής κατάστασης της χώρας
Και τις κατατακτηριες γιατί τις κάνουν; Τώρα αυτή για την πυροσβεστική
ναι φιλε ψαξε το στο ιντερνετmarsupilami έγραψε:pame_pali έγραψε:Ο αλλος λεει επινε καφε με τον προεδρο των φρουρων.θελω να δω ποσοι θα σβησετε τα προφιλ σας απο ντροπη- μη πω τπτ αλλο -αν πεσει ο Συριζα και βγει η ΝΔ που 'χετε σιγουρες προκυρηξεις. Μη σου πω ο Κουλης θα ξεσκατισει τους καφρους -βλ. Φρουρα Μελινας Μερκουρη κλπ.
υπαρχει τετοιο πραγμα;
- psofos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Βλεπω τη συζητηση και εχω πεθανει στα γελια με αυτα που διαβαζω εδω περα πραγματικα. Ο ενας μαζευει μορια 10 χρονια για να μπει (χωρις καν να ξερει οτι θα βγει η προκυρηξη) και ο αλλος παει για καφε αντι να ψαξει να βρει μια δουλεια της προκοπης και υστερα μας φταει το κρατος... Αυτα ειναι!
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εγω πιστευω πως Ειναι ωραιο να ελπιζεις σε Ειδικος Φρουρος γιατι το σωμα Χρειαζεται και Ειδικους Φρουρους! Αλλα δεν πρεπει να το στοχευεις γιατι με τετοια ασταθεια που εχει το κρατος μας παιζει να μην βγει και ποτε προκηρυξη. Απλα αν θες τοσο πολυ την Αστυνομια πρεπει να στρωθεις να δωσεις πανελληνιες για να διεκδικησεις μια θεση στην Σχολη Αστυφυλακων. Και ειναι πολυ κριμα γιαι μεσω προκηρυξεων ηταν ο μονος τροπος για να μπεις στην Αστυνομια περα των πανελληνιων. Πιστευω πως μολις ολοι οι τωρινοι Ειδικοι Φρουροι Αστυφυλακοποιηθουν τοτε το κρατος λογικα θα αναγκαστει να βγαλει προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες