Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από George911 »

iero έγραψε:
George911 έγραψε:
iero έγραψε:
George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".

Σοβαρά; Μήπως δεν τους τα είχες πάει τις ημερομηνίες που έπρεπε; Γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και πολλά τα δικαιολογητικά που θες (Αποδεικτικό συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2016 ή φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, αποδεικτικό της αίτησης στο fireservice.gr και 2 φωτογραφίες) ; Εκτός αν είσαι στις Ειδικές κατηγορίες που υπάρχουν...

Ειδική κατηγορία είμαι και είχαν χάσει το μπούσουλα... Έπαιρναν το νομικό τμήμα έπαιρναν αυτούς που έφτιαξαν την εφαρμογή, χαμός. Μου ζήταγαν ταυτόχρονα να αποδείξω ότι ο πατέρας μου είναι αποθανών αλλά και τι ποσοστό αναπηρίας έχει. Πράγμα αδύνατο... Και κει άρχισε το γλέντι.

Έτσι εξηγείται. Γενικά φέτος εστίασαν στη Γενική Σειρά που έδινε Πανελλήνιες. Για τις ειδικές κατηγορίες νόμιζαν ότι δεν θα υπάρχουν καν ή θα είναι πολύ απλά. Τι να πω... Λυπάμαι για τον πατέρα σου και σου εύχομαι να τα καταφέρεις!

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από iero »

George911 έγραψε:Έτσι εξηγείται. Γενικά φέτος εστίασαν στη Γενική Σειρά που έδινε Πανελλήνιες. Για τις ειδικές κατηγορίες νόμιζαν ότι δεν θα υπάρχουν καν ή θα είναι πολύ απλά. Τι να πω... Λυπάμαι για τον πατέρα σου και σου εύχομαι να τα καταφέρεις!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Άβαταρ μέλους
andrew89
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από andrew89 »

Οποιος εθελοντης εδωσε πανελληνιες για να μπει Φετος στην πυροσβεστικη μπορει να γραψει στο αρχειο που ακολουθει τα μορια του ωστε να βγαλουμε την βαση.https://docs.google.com/spreadsheets/d/18BBc1-akX1BzXiFgP66n8MOVMohqgVI1Jj7Vjhy4Auo/edit#gid=0

** Τασο και Ακος συμπληρωστε τα μορια σας παρακαλω αν ειναι ευκολο

Γιώργος χ

Δημοσίευση από Γιώργος χ »

Παιδιά καλησπέρα είμαι στην κατηγορία εθελοντών και έβγαλα 12350 τι σειρά είμαι ξέρετε δεν έχω Φάις Μπουκ στα αθλήματα κόβουν γενικά ξέρετε ;
Άβαταρ μέλους
andrew902
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από andrew902 »

KΑλησπερα! Γιωργο Χ απο Καβαλα εισαι;
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Δεν κοβουν αυτοι... Αν εκανες προπονηση και τα βγαλεις περασες... Τοσο απλο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Stripes »

Καλησπερα σας! Υπαρχει καποιος που να ανεβηκε Αθηνα για τις ΠΚΕ της Πυροσβεστικης, να μας πει εντυπωσεις;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

Και εγω το ιδιο θελω να ρωτησω υπαρχει καποιος που εχει δωσει γτ εχουν ξεκινησει και εκει οι διαδικασιες ηδη. Ας μας πληροφορησει καποιος αν εχει δωσει πκε στην πυροσβεστικη.
leo1414
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από leo1414 »

Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε πια ακριβώς χαρτιά βάλατε μέσα στον φάκελο για τις υγειονομικές εξετάσεις ;
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

leo1414 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε πια ακριβώς χαρτιά βάλατε μέσα στον φάκελο για τις υγειονομικές εξετάσεις ;

Αν καταλαβαινω καλα, εννοεις τα χαρτια που θα πρεπει να βαλουμε σε φακελο για να τα εχουμε μαζι μας στις ΠΚΕ. Αν εννοεις αυτο τοτε παρε τα ολα μαζι σου για καλο και για κακο.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

Stripes έγραψε:
leo1414 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε πια ακριβώς χαρτιά βάλατε μέσα στον φάκελο για τις υγειονομικές εξετάσεις ;

Αν καταλαβαινω καλα, εννοεις τα χαρτια που θα πρεπει να βαλουμε σε φακελο για να τα εχουμε μαζι μας στις ΠΚΕ. Αν εννοεις αυτο τοτε παρε τα ολα μαζι σου για καλο και για κακο.

και εγω αυτο θ κανω!

Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από iero »

marsupilami έγραψε:
Stripes έγραψε:

και εγω αυτο θ κανω!

Όλα χρειάζονται καρδιογράφημα, ακοόγραμμα, εξετάσεις και γνωμάτευση της ακτινογραφίας, και σαφώς την ακτινογραφία.+ Κάποιες μέρες ζήτησαν στους υποψήφιους να βγάλουν μπλούζα και άλλες δε το ζήτησαν.

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Στα ψυχοτεχνικα πως είναι τι ρωτάνε; σας παρακαλώ να μου πει κάποιος γιατι με έχει πιάσει άγχος πολυ.
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

Μην τρελαινεσαι Κωστα, δεν υπαρχει λογος. Το βασικο που κοιτουν στα ψυχοτεχνικα ειναι να υπαρχει λογικη και ανεση στα λεγομενα σου, χωρις υπερβολες. Δεν θελουν ουτε ψαγμενες απαντησεις ουτε τιποτα ιδιαιτερο, απλα να δουν εναν ανθρωπο που μπορει να στεκεται και να μιλα φυσιολογικα. Μετριασε λιγο το αγχος σου διοτι θα αποδειχτει κακος συμβουλος στην ολη διαδικασια! Σου ευχομαι επιτυχια!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Μπορείς να μου πεις τι ρωτάνε πάνω κάτω;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης