George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".
Σοβαρά; Μήπως δεν τους τα είχες πάει τις ημερομηνίες που έπρεπε; Γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και πολλά τα δικαιολογητικά που θες (Αποδεικτικό συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2016 ή φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, αποδεικτικό της αίτησης στο fireservice.gr και 2 φωτογραφίες) ; Εκτός αν είσαι στις Ειδικές κατηγορίες που υπάρχουν...
Ειδική κατηγορία είμαι και είχαν χάσει το μπούσουλα... Έπαιρναν το νομικό τμήμα έπαιρναν αυτούς που έφτιαξαν την εφαρμογή, χαμός. Μου ζήταγαν ταυτόχρονα να αποδείξω ότι ο πατέρας μου είναι αποθανών αλλά και τι ποσοστό αναπηρίας έχει. Πράγμα αδύνατο... Και κει άρχισε το γλέντι.
Έτσι εξηγείται. Γενικά φέτος εστίασαν στη Γενική Σειρά που έδινε Πανελλήνιες. Για τις ειδικές κατηγορίες νόμιζαν ότι δεν θα υπάρχουν καν ή θα είναι πολύ απλά. Τι να πω... Λυπάμαι για τον πατέρα σου και σου εύχομαι να τα καταφέρεις!
George911 έγραψε:Έτσι εξηγείται. Γενικά φέτος εστίασαν στη Γενική Σειρά που έδινε Πανελλήνιες. Για τις ειδικές κατηγορίες νόμιζαν ότι δεν θα υπάρχουν καν ή θα είναι πολύ απλά. Τι να πω... Λυπάμαι για τον πατέρα σου και σου εύχομαι να τα καταφέρεις!
Οποιος εθελοντης εδωσε πανελληνιες για να μπει Φετος στην πυροσβεστικη μπορει να γραψει στο αρχειο που ακολουθει τα μορια του ωστε να βγαλουμε την βαση.https://docs.google.com/spreadsheets/d/18BBc1-akX1BzXiFgP66n8MOVMohqgVI1Jj7Vjhy4Auo/edit#gid=0
** Τασο και Ακος συμπληρωστε τα μορια σας παρακαλω αν ειναι ευκολο
Και εγω το ιδιο θελω να ρωτησω υπαρχει καποιος που εχει δωσει γτ εχουν ξεκινησει και εκει οι διαδικασιες ηδη. Ας μας πληροφορησει καποιος αν εχει δωσει πκε στην πυροσβεστικη.
leo1414 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε πια ακριβώς χαρτιά βάλατε μέσα στον φάκελο για τις υγειονομικές εξετάσεις ;
Αν καταλαβαινω καλα, εννοεις τα χαρτια που θα πρεπει να βαλουμε σε φακελο για να τα εχουμε μαζι μας στις ΠΚΕ. Αν εννοεις αυτο τοτε παρε τα ολα μαζι σου για καλο και για κακο.
leo1414 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε πια ακριβώς χαρτιά βάλατε μέσα στον φάκελο για τις υγειονομικές εξετάσεις ;
Αν καταλαβαινω καλα, εννοεις τα χαρτια που θα πρεπει να βαλουμε σε φακελο για να τα εχουμε μαζι μας στις ΠΚΕ. Αν εννοεις αυτο τοτε παρε τα ολα μαζι σου για καλο και για κακο.
και εγω αυτο θ κανω!
Όλα χρειάζονται καρδιογράφημα, ακοόγραμμα, εξετάσεις και γνωμάτευση της ακτινογραφίας, και σαφώς την ακτινογραφία.+ Κάποιες μέρες ζήτησαν στους υποψήφιους να βγάλουν μπλούζα και άλλες δε το ζήτησαν.
Μην τρελαινεσαι Κωστα, δεν υπαρχει λογος. Το βασικο που κοιτουν στα ψυχοτεχνικα ειναι να υπαρχει λογικη και ανεση στα λεγομενα σου, χωρις υπερβολες. Δεν θελουν ουτε ψαγμενες απαντησεις ουτε τιποτα ιδιαιτερο, απλα να δουν εναν ανθρωπο που μπορει να στεκεται και να μιλα φυσιολογικα. Μετριασε λιγο το αγχος σου διοτι θα αποδειχτει κακος συμβουλος στην ολη διαδικασια! Σου ευχομαι επιτυχια!