Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από iero »

Παιδιά ημερομηνια για τα αθλήματα πότε θα βγει;
Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από iero »

+ Υπάρχει κανείς που να ξέρει άτομο που να ανήκει στην Α' ειδική κατηγορία;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

Παιδια στο σιτε του σωματος ανακοινωθηκε το προγραμμα για οποιον ενδιαφερεται
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και αν δεν κανω λαθος υπαρχει και εδω μια καινοτομια Πρωτα υγειονομικκα μετα αθληματα και μετα ψυχοτρχνικα ενω νομιζω πως μεχρι τωρα τα ψυχοτεχνικα ηταν την πρωτη μερα μετα υγειονομικα και μετα αθληματα...
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από AlexG7 »

Μια διευκρίνηση που δεν είμαι σίγουρος αν την έπιασα σωστά.

Εφόσον πάμε στις ΠΚΕ της αστυνομίας, περάσουμε κ πάρουμε κ βεβαιώσεις για την πυροσβεστική πρέπει αυτές τις βεβαιώσεις να τις παραδώσουμε τη μέρα που αντιστοιχεί στον καθένα να παρουσιαστεί για τις ΠΚΕ της πυροσβεστικής ή κ πιο μετά;

Επίσης βεβαίωση από την αστυνομία για την πυροσβεστικη πέρνουμε μόνο για τις αθλητικές δοκιμασίες ή και για τις υπόλοιπες;(υγειονομικά - ψυχοτεχνικά)

user09081991
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από user09081991 »

Για το πρώτο ερώτημα, τις βεβαιώσεις τις καταθέτεις στη ΔΙ. Π. Υ. Ν που έκανες την αίτηση σου. Για το δεύτερο, η βεβαίωση απο την αστυνομία βεβαιώνει ότι πληρείς όλες τις προϋποθέσεις (υγειονομικές, ψυχικές, αθλητικές).
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

AlexG7 έγραψε:Μια διευκρίνηση που δεν είμαι σίγουρος αν την έπιασα σωστά.

Εφόσον πάμε στις ΠΚΕ της αστυνομίας, περάσουμε κ πάρουμε κ βεβαιώσεις για την πυροσβεστική πρέπει αυτές τις βεβαιώσεις να τις παραδώσουμε τη μέρα που αντιστοιχεί στον καθένα να παρουσιαστεί για τις ΠΚΕ της πυροσβεστικής ή κ πιο μετά;

Επίσης βεβαίωση από την αστυνομία για την πυροσβεστικη πέρνουμε μόνο για τις αθλητικές δοκιμασίες ή και για τις υπόλοιπες;(υγειονομικά - ψυχοτεχνικά)

1) μεσα σε δυο μερες θα πρεπει να την παραδωσεις. Αλλιως δεν γινεται δεκτη, μεσα σε δυο μερες απο την μερα που τελειωσες τις πκε

2) την βεβαιωση θα την παρεις την τριτη μερα εφοσοσν περασεις και τα αθληματα. Για να φτασεις μεχρι εκει και να περασεις και τα αθληματα παει να πει πως εχεις περατωσει και τις ψυχοτεχνικες και τις υγειονομικες εξετασεις γι αυτο θα παρεις την βεβαιωση την τριτη μερα που θα ισχυει για ολες

Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από iero »

Και 18 μέρες αφού έχεις κάνει την αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως θέλουν και άλλα δικαιολογητικά... Αθάνατη Ελλαδάρα!
akyro

Δημοσίευση από akyro »

iero έγραψε:Και 18 μέρες αφού έχεις κάνει την αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως θέλουν και άλλα δικαιολογητικά... Αθάνατη Ελλαδάρα!

Αν δεν έγινε σε όλους τους υποψήφιους σορρυ που στο λέω αλλά μάλλον εσύ φταις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από iero »

akyro έγραψε:
iero έγραψε:Και 18 μέρες αφού έχεις κάνει την αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως θέλουν και άλλα δικαιολογητικά... Αθάνατη Ελλαδάρα!

Αν δεν έγινε σε όλους τους υποψήφιους σορρυ που στο λέω αλλά μάλλον εσύ φταις Εικόνα

Όταν σου λένε είναι οκ τα δικαιολογητικά και προχωρούν κανονικά την αίτηση από μέρος τους, πως ακριβώς είναι δικό μου λάθος;

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από George911 »

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
To Serve and Protect
Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Τα αθληματα απο τη ΣΑΣΣ στη Θεσσαλονικη ισχυουν και για πυροσβεστικη;
Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από iero »

George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".

Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από George911 »

iero έγραψε:
George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".

Σοβαρά; Μήπως δεν τους τα είχες πάει τις ημερομηνίες που έπρεπε; Γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και πολλά τα δικαιολογητικά που θες (Αποδεικτικό συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2016 ή φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, αποδεικτικό της αίτησης στο fireservice.gr και 2 φωτογραφίες) ; Εκτός αν είσαι στις Ειδικές κατηγορίες που υπάρχουν...

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
iero
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από iero »

George911 έγραψε:
iero έγραψε:

Σοβαρά; Μήπως δεν τους τα είχες πάει τις ημερομηνίες που έπρεπε; Γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και πολλά τα δικαιολογητικά που θες (Αποδεικτικό συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2016 ή φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, αποδεικτικό της αίτησης στο fireservice.gr και 2 φωτογραφίες) ; Εκτός αν είσαι στις Ειδικές κατηγορίες που υπάρχουν...

Ειδική κατηγορία είμαι και είχαν χάσει το μπούσουλα... Έπαιρναν το νομικό τμήμα έπαιρναν αυτούς που έφτιαξαν την εφαρμογή, χαμός. Μου ζήταγαν ταυτόχρονα να αποδείξω ότι ο πατέρας μου είναι αποθανών αλλά και τι ποσοστό αναπηρίας έχει. Πράγμα αδύνατο... Και κει άρχισε το γλέντι.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης