Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)
Παιδιά ημερομηνια για τα αθλήματα πότε θα βγει;
+ Υπάρχει κανείς που να ξέρει άτομο που να ανήκει στην Α' ειδική κατηγορία;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 90
Παιδια στο σιτε του σωματος ανακοινωθηκε το προγραμμα για οποιον ενδιαφερεται
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Και αν δεν κανω λαθος υπαρχει και εδω μια καινοτομια Πρωτα υγειονομικκα μετα αθληματα και μετα ψυχοτρχνικα ενω νομιζω πως μεχρι τωρα τα ψυχοτεχνικα ηταν την πρωτη μερα μετα υγειονομικα και μετα αθληματα...
Μια διευκρίνηση που δεν είμαι σίγουρος αν την έπιασα σωστά.
Εφόσον πάμε στις ΠΚΕ της αστυνομίας, περάσουμε κ πάρουμε κ βεβαιώσεις για την πυροσβεστική πρέπει αυτές τις βεβαιώσεις να τις παραδώσουμε τη μέρα που αντιστοιχεί στον καθένα να παρουσιαστεί για τις ΠΚΕ της πυροσβεστικής ή κ πιο μετά;
Επίσης βεβαίωση από την αστυνομία για την πυροσβεστικη πέρνουμε μόνο για τις αθλητικές δοκιμασίες ή και για τις υπόλοιπες;(υγειονομικά - ψυχοτεχνικά)
Εφόσον πάμε στις ΠΚΕ της αστυνομίας, περάσουμε κ πάρουμε κ βεβαιώσεις για την πυροσβεστική πρέπει αυτές τις βεβαιώσεις να τις παραδώσουμε τη μέρα που αντιστοιχεί στον καθένα να παρουσιαστεί για τις ΠΚΕ της πυροσβεστικής ή κ πιο μετά;
Επίσης βεβαίωση από την αστυνομία για την πυροσβεστικη πέρνουμε μόνο για τις αθλητικές δοκιμασίες ή και για τις υπόλοιπες;(υγειονομικά - ψυχοτεχνικά)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Για το πρώτο ερώτημα, τις βεβαιώσεις τις καταθέτεις στη ΔΙ. Π. Υ. Ν που έκανες την αίτηση σου. Για το δεύτερο, η βεβαίωση απο την αστυνομία βεβαιώνει ότι πληρείς όλες τις προϋποθέσεις (υγειονομικές, ψυχικές, αθλητικές).
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
AlexG7 έγραψε:Μια διευκρίνηση που δεν είμαι σίγουρος αν την έπιασα σωστά.
1) μεσα σε δυο μερες θα πρεπει να την παραδωσεις. Αλλιως δεν γινεται δεκτη, μεσα σε δυο μερες απο την μερα που τελειωσες τις πκε
2) την βεβαιωση θα την παρεις την τριτη μερα εφοσοσν περασεις και τα αθληματα. Για να φτασεις μεχρι εκει και να περασεις και τα αθληματα παει να πει πως εχεις περατωσει και τις ψυχοτεχνικες και τις υγειονομικες εξετασεις γι αυτο θα παρεις την βεβαιωση την τριτη μερα που θα ισχυει για ολες
Και 18 μέρες αφού έχεις κάνει την αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως θέλουν και άλλα δικαιολογητικά... Αθάνατη Ελλαδάρα!
iero έγραψε:Και 18 μέρες αφού έχεις κάνει την αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως θέλουν και άλλα δικαιολογητικά... Αθάνατη Ελλαδάρα!
Αν δεν έγινε σε όλους τους υποψήφιους σορρυ που στο λέω αλλά μάλλον εσύ φταις

akyro έγραψε:iero έγραψε:Και 18 μέρες αφού έχεις κάνει την αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως θέλουν και άλλα δικαιολογητικά... Αθάνατη Ελλαδάρα!
Αν δεν έγινε σε όλους τους υποψήφιους σορρυ που στο λέω αλλά μάλλον εσύ φταις
Όταν σου λένε είναι οκ τα δικαιολογητικά και προχωρούν κανονικά την αίτηση από μέρος τους, πως ακριβώς είναι δικό μου λάθος;
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
To Serve and Protect
Τα αθληματα απο τη ΣΑΣΣ στη Θεσσαλονικη ισχυουν και για πυροσβεστικη;
Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
iero έγραψε:Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
Σοβαρά; Μήπως δεν τους τα είχες πάει τις ημερομηνίες που έπρεπε; Γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και πολλά τα δικαιολογητικά που θες (Αποδεικτικό συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2016 ή φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, αποδεικτικό της αίτησης στο fireservice.gr και 2 φωτογραφίες) ; Εκτός αν είσαι στις Ειδικές κατηγορίες που υπάρχουν...
To Serve and Protect
Ειδική κατηγορία είμαι και είχαν χάσει το μπούσουλα... Έπαιρναν το νομικό τμήμα έπαιρναν αυτούς που έφτιαξαν την εφαρμογή, χαμός. Μου ζήταγαν ταυτόχρονα να αποδείξω ότι ο πατέρας μου είναι αποθανών αλλά και τι ποσοστό αναπηρίας έχει. Πράγμα αδύνατο... Και κει άρχισε το γλέντι.George911 έγραψε:iero έγραψε:Και όμως φίλε μου υφίσταται. Σήμερα πήγα ξανά να τους πάω το χαρτί που ζήτησαν και ο υπευθυνος με κοιταξε θλιμμένα και μου ειπε " Ελπίζω να μη σου ζητήσουν και άλλα".George911 έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε. Στην Πυροσβεστική υπάρχει οργάνωση. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά, είναι όλα ταξινομημένα σε κατηγορίες και όταν πας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, απλά σου μετρούν το ύψος, ελέγχουν τα στοιχεία σου, τα επιβεβαιώνουν και σου δίνουν την καρτέλα. Να σε καλέσουν για περαιτέρω δικαιολογητικά δεν υφίσταται εδώ. Είναι όλα τόσο απλά. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Αστυνομία...
Σοβαρά; Μήπως δεν τους τα είχες πάει τις ημερομηνίες που έπρεπε; Γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και πολλά τα δικαιολογητικά που θες (Αποδεικτικό συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2016 ή φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, αποδεικτικό της αίτησης στο fireservice.gr και 2 φωτογραφίες) ; Εκτός αν είσαι στις Ειδικές κατηγορίες που υπάρχουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης