Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μαριαλλενα στην προκηρυξη που λογικα θα βγει τωρα οι θεσεις ειναι για ατομα που εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και καποιες για οσους εχουν τελειωσει ναυτικο επαλ. Για προκηρυξη που θα εχει γενικη σειρα δεν εχει ακουστει κατι και το βλεπω δυσκολο. Οτι χαρτι και να εχεις και απολυτηριο δεν μετραει για την προκηρυξη που οπως ξαναειπα λογικα θα βγει τωρα. Φιλε του πεζικου, πιστευω να καταλαβες... Α επισης θελει ecdl.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Μαριαλλενα πρεπει. Να σου πει καποιος οτι αυτη η προκυρηξη ειναι καθαρα για αντρες. Τωρα αν θα βγει πιο μετα για γενικη σειρα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου. Ας ελπισουμε οτι θα ειναι η προκυρηξη οπως περυσι και θα εχει και γραπτα. Γτ πιστεψτε με ειναι πολυ αδικο ατομο απο επαλ που βγαζει ανετα 18 απολυτηριο να περναει ατομο που εχει 15 στο γενικο. Οποιος κοπιασει θα περασει. Και πιστευω οτιη συμμετοχη θα ειναι μεγαλη παιδια.
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Μονο εγω ανησυχω για το γεγονος πως φαινεται να αποκλειονται και παλι οι υποψηφιοι της γενικης σειρας;
Στρατιωτης (πζ)

Δημοσίευση από Στρατιωτης (πζ) »

dimitris mak έγραψε:Μαριαλλενα στην προκηρυξη που λογικα θα βγει τωρα οι θεσεις ειναι για ατομα που εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και καποιες για οσους εχουν τελειωσει ναυτικο επαλ. Για προκηρυξη που θα εχει γενικη σειρα δεν εχει ακουστει κατι και το βλεπω δυσκολο. Οτι χαρτι και να εχεις και απολυτηριο δεν μετραει για την προκηρυξη που οπως ξαναειπα λογικα θα βγει τωρα. Φιλε του πεζικου, πιστευω να καταλαβες... Α επισης θελει ecdl.

καταλαβα φιλε... Οποτε ας μιλησω τωρα για τους αντρες θα μπορουσα μονο αν ειχα παει ειδικες δυναμεις η στην δικια μου περιπτωση που ημουν πεζικο αν ειχα τελιωσει ναυτικο επαλ. Κατι το οποιο ουτε αυτο εχω. Οποτε δεν μπορω να συμετασχω. Αν βγει για γενικη σειρα που ξερω οτι δεν ακουγεται βεβαια κατι απο διπλωματα μηχανης-φορτηγου-αυτοκινητου δεν μετρανε καθολου στο λιμενικο ετσι; Μονο για ειδικους φρουρους κ πυροσβεστικη μετρανε σωστα;
panos

Δημοσίευση από panos »

Γιατι ειναι αδικο ρε μεγαλε; Αν ηθελες να πηγαινες και εσυ ΕΠΑΛ αντε να πουμε με τον καθενα...
GiannisKrhtikaros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GiannisKrhtikaros »

Δεν συμφωνω νικο. Με τα γραπτα μονο βυσματα περνανε!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Σε αυτο φιλε συμφωνω και. ειναι εμπρος γκρεμος. και πισω ρεμα. απλα εγω σου λεω που δεν εχω μεγαλο απολυτηριο ειναι κριμα να χασω μια θεση απο. ενα παιδι του επαλ που δεν εχει κοπιασει καθολου και εχει βγαλει ανετα 18 απολυτηριο. εγω που εχω 15 αν παει βαση μοριων σιγουρα εχω χασει απο αυτον. αν γινουν ομως γραπτες εξετασεις εκει βλεπεις αν αξιζεις εσυ την θεση και οχι ενα ατομο του επαλ. και. δεν. θελω να κατηγορησω οσους πηγαν επαλ προς θεου. απλα νομιζω ειναι πιο δικαιο να εχει και γραπτες εξετασεις. τωρα για τα βυσματα αν ξαναγινει ετσι γτ υπηρξαν. καις. τους σημαιοφορους και υπαξιοματικους το 14 δεν μπορεις να. το προβλεψεις. ας μπει ο. καλυτερος στην τελικη...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ρε αδερφε μην αρπαζεσαι. εγω την γνωμη μου ειπα. και θελω να βαλουν γραπτα για να δω εσας απο το επαλ αν μπορειτε να φτασετε τα ατομα του ενιαιου λυκειου και αν μπορειτε να μας φτασετε. αν τα καταφερεις και γραψεις καλυτερα μαγκια σου και θα εισαι καλυτερος απο μενα. απλα το σωςτο και εσυ το ξερεις καταβαθως πιο ειναι...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αυτοι που θα εχουν μεγαλο απολυτηριο απο επαλ ψαχτηκαν πιο αργα. Στα επαλ δεν υπαρχουν μεγαλοι βαθμοι. Στα τεε εμπαιναν ευκολα οι βαθμοι και στα νυχτερινα μπαινουν ακομα. Τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα, μην λεμε συνεχεια τα ιδια. Εγω εχω να πω μονο οτι κοιταξτε μονο απο αυτο το θεμα ποσοι εχουν lower-ecdl-ειδικες. Αυτες ειναι οι προυποθεσεις + το θεμα της παραμεθωριου που παιζει μεγαλο ρολο.
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Σωστός ο Δημήτρης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξέρουν ο, τι εάν περάσουν και αποφοιτήσουν από τις σχολή λιμενοφυλάκων, θα σταλθούν 10 χρόνια ενεργά σε κλιμάκιο ειδικών αποστολών, όσοι είναι από ειδικες δυνάμεις, τα οποία πρέπει να είναι γυρω στα 10 σε όλη τη χώρα. Ποιός ξέρει εάν περνάνε σχολείο ειδικών δυνάμεων μέσα στη σχολή λφ ή στο κλιμάκιο που θα υπηρετήσουν?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Tasos2aMAL έγραψε:Σωστός ο Δημήτρης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξέρουν ο, τι εάν περάσουν και αποφοιτήσουν από τις σχολή λιμενοφυλάκων, θα σταλθούν 10 χρόνια ενεργά σε κλιμάκιο ειδικών αποστολών, όσοι είναι από ειδικες δυνάμεις, τα οποία πρέπει να είναι γυρω στα 10 σε όλη τη χώρα. Ποιός ξέρει εάν περνάνε σχολείο ειδικών δυνάμεων μέσα στη σχολή λφ ή στο κλιμάκιο που θα υπηρετήσουν;

Βιάζεσαι χωρίς λόγο, όσοι επιτύχουν και περάσουν στις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού, θα κληθούν κάποια στιγμή από την υπηρεσία να δηλώσουν ενδιαφέρον για το Σχολείο Ειδικών Αποστολών Λιμενικού Σώματος, η διάρκεια και η τοποθεσία που διεξάγεται το σχολείο εννοείται πως δεν γίνεται να αναφερθεί.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

GiannisKrhtikaros έγραψε:Δεν συμφωνω νικο. Με τα γραπτα μονο βυσματα περνανε!

Παρηγοριά στον άρρωστο είναι αυτό μεγάλε, να τελειώνει κάποτε αυτή η καραμελίτσα, κούρασε!

GiannisKrhtikaros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GiannisKrhtikaros »

Μακαρι να βγει και βλεπουμε μαγκες!
sguest

Δημοσίευση από sguest »

Καλησπερα παιδια αυτοι που δεν εχουν παει ειδικες δυναμεις και δοκιμοι μπορουν Να συμετασχουν σε μελλοντικες προκυρυξεις γιαλ λιμενοφυλακες;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Δεν πρόκειται να βγουν μελλοντικές προκηρύξεις, το Λιμενικό Σώμα θα παίρνει άτομα μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες