Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Ναι αδερφε απο αξιοπιστη πηγη ερχεται, αν δεις ειχα γραψει οτι θα γινει προκυρηξη πριν απο ενα μηνα που δεν το ειχε εκδοσει καμια απο τις σελιδες οπως το εθνος τα δικαιολογητικα και αλλα... Υπογραφτηκε απο τον τσακαλωτο και εχει σταλθει στο τυπογραφειο μαζι με τον σημαιοφορων επιλαχοντων που εκρεμει! Οποτε δεν λεω πραγματα που δεν ισχυουν,
Marialenna

Δημοσίευση από Marialenna »

Τυπογραφειο; Μηπως εννοεις εκτυπωτη ;
νικος

Δημοσίευση από νικος »

φιλε επειδη δεν ξερεις καν την διαδικασια δεν θα μπω σε αλλες παραπανω πληροφοριες. οταν λεμε τυπογραφειο εννουουνε το εθνικο τυπογραφειο που προκυπτουβ τα φεκ. εφημεριδα τις κυβερνησεως αλλιως. οποτε μην λεμε αλλα και το γρουσουζευουμε. ο καιρος θα δειξει. παντως εντος δυο εβδομαδων θα βγει.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cop29 »

Φιλαρακι εγω να σε πιστεψω αλλα αν ηταν ετσι δε θα χε βγει καποια ανακοινωση κατι;

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Παιδεία περιμένω όπως εσείς αν βγει πρέπει πρώτα να περάσει ΦΕΚ όποτε έτσι όπως πάει από 2016 ο δυκ για όλα αυτά τι λέει;
Σπύρος1μαλ

Δυκ συγνώμη που ρωτάω αλλά πως μπαίνεις υπαξιωματικός στο λιμενικό ακόμα δεν το έχω καταλάβει αυτο τι χρειάζεται και τι για απλός λιμενοφύλακας; ... ξέρω για αξιωματικός χρειάζεται χαρτί ΑΕΙ και ΑΕΝ μπορείς να μ απαντήσεις ευχαριστώ εκ το προτέρων...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από dimitris mak »

Για υπαξιωματικος οποιοδηποτε χαρτι αει-τει και για λιμενοφυλακας απλα απολυτηριο λυκειου.
Marialenna

Γιατι υπαρχει προκηρυξη για υπαξ στο λιμενικο; Εμεις που εχουμε ΑΕΙ πτυχιο κ μεταπτυχιακο αλλαζουμε κατηγορια αν μπουμε λιμενοφυλακων

Σπύρος1μαλ

Δημήτρη δες τι ζητάει γτ για υπαξιωματικούς ζητάει μόνο λύκειο από εκεί και πέρα ότι περισσότερο έχεις Μπήκα στο λιμενικό εκεί που έχει βαθμούς κτλ και το είδα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μαριαλλενα αν η προκηρυξη ειναι ιδια με την προηγουμενη δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου. Σπυρο για υπαξ δεν μπορει να τα κανει καποιος με απολυτηριο μονο. Αν ηταν ετσι θα τα ειχαμε κανει πολλοι απο εδω μεσα...
Marialenna

Γιατι να μην μπορω να τα κανω; Επιδη εχω κ πανεπιστημιο κ μεταπτυχιακο; Εχω ομως κ απολυτηριο με 19.2 δεν μπορω με αυτο να συμμετασχω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Marialenna έγραψε:Γιατι να μην μπορω να τα κανω; Επιδη εχω κ πανεπιστημιο κ μεταπτυχιακο; Εχω ομως κ απολυτηριο με 19.2 δεν μπορω με αυτο να συμμετασχω;

Με το απολυτήριο λυκείου σου ΜΟΝΟ μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά.

Άβαταρ μέλους
vardou1991
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vardou1991 »

Καλησπέρα Μαριαλέννα... Αν έχεις τελειώσει ; ναυτικό ΕΠΑ. Λ ναι μπορείς να συμμετέχεις. Οι υπόλοιπες θέσεις θα είναι ; Ειδικοδυναμιτών του Στρατού Ξηράς! Οι θέσεις θα είναι ίδιες όπως είχε βγει τον Δεκέμβρη του 2014...
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από greenalexyo »

πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ (ΙσιΝτιΕλ)
το πτυχιο πληροφορικης του επαλ δεν μετραει σαν πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ ;
Στρατιωτης (πζ)

Δημοσίευση από Στρατιωτης (πζ) »

Καλησπερα σε ολους! Θελω λιγες πληροφοριες σχετικα με τους λιμενοφυλακες... Αν βγει η προκηρυξη. Πως ακριβως ειναι τα πραγματα; Υπαρχει α και β κατηγορια οπως στους ειδικους φρουρους; Για ειδικος φρουρος εχω 2410 μορια κ ακομα το παλευω για λιγα μορια ακομα στην α κατηγορια με απολυτηριο επαλ. Δεν εχω παει ομως ειδικες δυναμεις ουτε δοκιμος... Στο πεζικο υπηρετησα. Εχω 18,1 απολυτηριο λουερ στα αγγλικα κ ολα τα διπλωματα που στο λιμενικο ωμος δεν μετρανε. Οποτε ειμαι στα 1.910 για εδω. Μπορω να συμετασχω εαν βγει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες