Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Μην ξεχνατε οτι πολλα παιδια δινουν μια φορα, δεν το περνουν και δεν ξαναδινουν. Εχουμε πολλα παιδια εδω μεσα χωρις lower. Υπαρχουν ολες οι κατηγοριες απλα τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα. Οσο για τους γονεις. Υπαρχουν οικογενιες που δεν εχουν τα βασικα.
dimitris mak έγραψε:Μην ξεχνατε οτι πολλα παιδια δινουν μια φορα, δεν το περνουν και δεν ξαναδινουν. Εχουμε πολλα παιδια εδω μεσα χωρις lower. Υπαρχουν ολες οι κατηγοριες απλα τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα. Οσο για τους γονεις. Υπαρχουν οικογενιες που δεν εχουν τα βασικα.
Συγνώμη και πάλι αλλά δίνουν μια φορά δεν το παίρνουν και δεν ξανά δίνουν, άμα έχουν μάθει να τα παρατάνε στην πρώτη αποτυχία περαστικά τους, για τις οικογένειες θεωρώ πως όσοι είναι ηλικιακά εδώ μέσα άνω των 20 ετών είχανε την οικονομική ευχέρεια να κάνουν κάτι.
Παιδια μην ξεχνατε οτι και τα αθληματα ειναι αρκετα δυσκολο να τα καταφερεις. Το να κανει καποιος 10 ελξεις ξερες με μια προσπαθεια ειναι αρκετα δυσκολο. Οποτε να ξερετε πολλοι θα ειναι οι αποτυχοντες και στα αθληματα!
τις ελξεις φοβαμαι κ εγω φιλαρακι... Κατα τα αλλα απο χαρτια κ τρεξιμο ειμαι κομπλε
Φιλε μου κανω γυμναστικη εδω και 2 χρονια και αν παιρνω 7 ελξεις με δυσκολια. Να ξερεις η μεγαλη αποτυχια θα ειναι οι ελξεις. Οποτε θα μεινουν πολυ λιγα ατομα! Γενικα ειναι δυσκολο 10 ελξεις με μια. Πρεπει να εισαι σε απιστευτη φορμα για να το κανεις αυτο!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Παρτε ενα μονοζυγο και καντε πρωι-μεσημερι-βραδυ ελξεις. Πολυ γρηγορα θα δειτε αποτελεσματα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 3
Ξεκινηστε crossfit και σε 6 μηνες θα βγαζετε 20 ελξεις και καμψεις με το ενα χερι !
Δεν ειναι έτσι ειναι ανάλογος τα κιλά κτλ εγώ παίρνω 15 και το κροσς δεν ειναι και εύκολο επειδή πάω γιαυτο
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ισχυει αυτο με τα κιλα, οπως και με τις καμψεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Καλα καλα δεν βγηκε και σεις λετε για αθληματα ελεος.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καποιοι με τα αθληματα ασχολουντε και ασχετα με τις προκηρυξεις. Δεν τα κανουν για τις προκηρυξεις...
Φιλε απλα το αναφεραμε οτι για πολλους και τα αθληματα ειναι δυσκολα! Οποτε και να εχει πολλες συμμετοχες αν και δεν το νομιζω γτ ειδικες δυναμεις δεν εχουν παει και τοσοι πολλοι και δεν εχουν ολοι αγγλικα και ecdl. Και παλι ομως οι θεσεις ειναι πολλοι λιγες και πρεπει να παλεψεις αν θες να μπεις πραγματικα!
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Παιδιά όλα παίζουν ρόλο. όπως και τα γραπτά
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Σε αυτή την προκήρυξη που αναβλήθηκε, έιχε στα γραπτά εξέταση στην έκθεση και στην ιστορία. Εφ'οσον είχε περάσει τα αθλήματα και τα ιατρικά ο διαγωνιζόμενος. Τώρα σωστό ή λάθος με τα γραπτά, δε θα το σχολιάσω. Πάντως ιστορία θεωρώ ανούσιο να ξαναδιαβάσω για να επιτύχω κάπου, όχι οτι δε μου αρέσε, αλλά τι πρέπει. Προτιμότερο θα ήταν να έδιναν στους υποψηφίους ένα εγχειρίδιο 70 σελίδων ναυτικό δίκαιο ή μετεωρολογία, να το διαβάζαν μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο και να διαγωνιζόντουσαν γι' αυτό. Άποψη μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες