dimitris mak έγραψε:Ειναι σημερινο. Αναφερει κιολας για εξετασεις! Οποτε να περιμενουμε την ιδια δυκ; Κατι ακομα. Οι μεταφρασεις-επικυρωσεις που καναμε στην προηγουμενη μετρανε ακομα;
Όπως σου έγραψα και σε ΠΜ, ακόμη δε γνωρίζουμε τίποτα.
Επίσης από την εμπειρία μου, έχω την εντύπωση ότι ΑΝ βγει ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα βγει απροειδοποίητα (σχετικά).
Με την τωρινή κυβέρνηση (γιατί είναι πολιτικό το θέμα) δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη ή να "πατήσουμε" πουθενά Συνεπώς το αν οι προϋποθέσεις εισαγωγής θα παραμείνουν οι ίδιες δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου μέχρι πρόσφατα οι επικυρώσεις είχαν 6μηνη ισχύ. Δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί να υφίσταται αυτό ακόμη αυτό (αν και δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι).
Επίσης ρε παιδιά, επειδή διαβάζετε 5 μπούρδες στις γνωστές φυλλάδες επειδή είπε ο παππούς του μπαντζανάκη του πρώην πλωτάρχη του ξάδερφου του μίστερ μπιν δε σημαίνει και ότι αύριο κιόλας θα βγει προκήρυξη. Ναι είναι γεγονός, ότι το σώμα έχει στείλει εκατοντάδες αιτήματα για προσλήψεις προσωπικού, για διαγωνισμούς για τα εξοπλιστικά και πάει λέγοντας, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μας επέστρεψαν όχι μόνο το αγγούρι με το αλάτι αλλά και την ταρίφα μαζί δώρο. Το "μαρούλι" δεν πέφτει πλέον από πουθενά και δεν κινείται τίποτα.