9ο ΣΠ (Σύνταγμα Πεζικού) - Καλαμάτα

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
θωμας

Δημοσίευση από θωμας »

Καλησπερα παιδες παρουσιαζομαι 16-1-2018 απο θεσσαλονικη αν καποιος παρουσιαζεται την ιδια μερα απο θεσσαλονικη μπορουμε να συνεννοηθούμε να παμε μαζι.
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Καλησπέρα παιδια! Ξερετε τι παιζει με τους φακους επαφής; Π. Χ θα μπορουμε να τους φοραμε καθε πρωι; Ευχαριστω
giorgos11
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgos11 »

Καλησπέρα φίλε κ εμένα το ίδιο !!! ξέρεις ωρες που φεύγουμε?

θωμάς

Δημοσίευση από θωμάς »

9:30 το πρωι Δευτερα 15 του μηνος με λεοφωριο απο τα κλετ. Εδω ειναι το φασεμπουυκ μου https://www.facebook.com/chasiotisthomas Αν εισαι απο Θεσσαλονικη και ειναι να παρουσιαστείς στις 16 του μηνος κανε με αδδ
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Καλησπερα
Μπηκα στην σελιδα της στρατολογιας και ειδα οτι εχω καταταχθει σε, στρατος ξηρας-υλικου πολεμου ΛΔ/10ΣΠ/ΕΟΔ... Μπορει καποιος να μου πει που ειναι;
Ευχαριστω
Ηλιας

Δημοσίευση από Ηλιας »

Αγορινα εσυ που παρουσιαζεσε ΛΔ/10ΣΠ/ΕΟΔ εισαι για σερρες. Θαλασσης Ηλιας ειμαι στο Fb κανε με add αν θες. και γω εκει παω
diminarmy21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από diminarmy21 »

Παιδιά ερώτηση , είναι ανοιχτό δέχετε ακόμα στρατιώτες με μετάθεση το 9ο Σύνταγμα στην καλαματα η έκλεισε οριστικά ; Σαν κέντρο ξέρω δεν παρουσιάζονται αλλά άτομα αλλα σαν μονάδα ; Ας πούμε εγώ είμαι ελδυκαριος και θέλω να γυρίσω τον τελευταίο μήνα στην καλαματα, θα μπορώ η θα με στείλουν καμία Τρίπολη ;
Σταυρος

Δημοσίευση από Σταυρος »

Παιδια γνωριζει κανεις τι κατασταση επικρατει τωρα στη μοναδα ; Οι υπηρεσιες πως πανε ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες