9ο ΣΠ (Σύνταγμα Πεζικού) - Καλαμάτα
Μιας και δεν βλέπω να υπάρχει στο φορουμ ανοίγω αυτό το νέο θέμα, αυτό το στρατόπεδο είχε κλείσει και λειτουργούσε ως ΚΕΔΒ, από όσο βλέπω ξανα άνοιξε ως 9ο σύνταγμα πεζικού. Καμιά πληροφορία γνωρίζει κάποιος πως είναι το στρατόπεδο από εγκαταστάσεις, που βρίσκεται περίπου, πόση αγγαρία θα φάμε και τι θα μας ταΐζουν εκεί πέρα
- Aristomeniss
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα, μου ήρθε και μένα το χαρτί για 9ο Σ/Π στη Καλαμάτα αν και είχα δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις.[:^ (] . Το στρατόπεδο Παπαφλέσσας ανασυστάθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2013 αφού είχε κλείσει το 2011. Βρίσκεται ακριβώς μόλις τελειώνει η Καλαμάτα σχεδόν πάνω στο δρόμο Καλαμάτας - Σπάρτης. Τώρα εκεί πιστεύω εφόσον δεν είναι κέντρο θα είναι πιο καλά τα πράγματα και όχι τόσο χύμα αφού δεν θα είμαστε τόσοι πολλοί οι νέοι. Άντε να δούμε.
Ένα από τα καλύτερα στρατόπεδα. Και σε εγκαταστάσεις, αλλά και σε τοποθεσία. Έχει απίστευτη θέα (μην σου φαίνεται οφ τόπικ αυτό, βοηθάει την ψυχολογία του νεοσύλλεκτου η τοποθεσία του στρατοπέδου)
Τα λουτρά και Οι τουαλέτες είναι εκτός λόχων (τουαλέτες έχουν και οι λόχοι, αλλά σε εμάς ήταν κλειστές και πηγαίναμε στα εξωτερικά
)
Γενικά, είναι προσεγμένο
Αξίζει.
Τα λουτρά και Οι τουαλέτες είναι εκτός λόχων (τουαλέτες έχουν και οι λόχοι, αλλά σε εμάς ήταν κλειστές και πηγαίναμε στα εξωτερικά

Γενικά, είναι προσεγμένο
Αξίζει.
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Γεια σου φιλε μου κι εγω για 9ο συνταγμα ειμαι. το σεπτεμβρη δεν εισαι κι εσυ?
Παιδες κι εγω μαζι σας ειμαι! Ελα να μαζευομαστε τα ψαροπουλα.:P
9/9 Παρουσιαζομαι καλαματα! Απο πατρα! Καλη μας θητεια!
Καλή θητεία παιδιά Και πείτε και εντυπώσεις από το στρατόπεδο, όταν το δείτε
Φιλε εγω μενω γαλατσι και μπαινω 9/9 9ο σύνταγμα πεζικού ; Ρ πουτσ@ και δν θελω...
Παρουσιαστηκε ο αδελφος μου 9-9 πολυ καλο το στρατοπεδο. το επισκεπτηριο ομως ενα 3 ωρο πολυ λιγο... καλη θητεια σε ολους !
331 2ος λόχος :)
Λοιπόν το στρατόπεδο σαν εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίο! Έχει απίστευτη θέα. Σε όποιο σημείο και να σταθείς βλέπεις πιάτο όλη τη Καλαμάτα και τη θάλασσα (όντως βοηθάει πολύ αυτό!)
στο δικό μου λόχο είχαμε εξωτερικές αλλά και εσωτερικές τουαλέτες που δούλευαν όμως μόνο για τη νύχτα. Λουτρά εσωτερικά με ζεστό νερό. Ψυγείο με νερά και μηχάνημα για καφέδες. Φωριαμούς μέσα στους θαλάμους.
Αξίζει το μπαλκόνι στο κψμ και η ψησταριά με τα σουβλάκια!
Στα αρνητικά τώρα! Όλο το στρατόπεδο μια ανηφόρα. Βαρέθηκα να ανεβαίνω την ανηφόρα κάθε μέρα για φαί.
Τέλος στο ΛΔ έχει και φρέντο χαχα :)
Θετικές εμπειρίες από τη Καλαμάτα αλλά να ξέρετε είναι μάχιμο κέντρο δεν είναι σε καμία περίπτωση Αυλώνα η Θήβα έχει δυνατή εκπαίδευση για ΚΕΝ
Λοιπόν το στρατόπεδο σαν εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίο! Έχει απίστευτη θέα. Σε όποιο σημείο και να σταθείς βλέπεις πιάτο όλη τη Καλαμάτα και τη θάλασσα (όντως βοηθάει πολύ αυτό!)
στο δικό μου λόχο είχαμε εξωτερικές αλλά και εσωτερικές τουαλέτες που δούλευαν όμως μόνο για τη νύχτα. Λουτρά εσωτερικά με ζεστό νερό. Ψυγείο με νερά και μηχάνημα για καφέδες. Φωριαμούς μέσα στους θαλάμους.
Αξίζει το μπαλκόνι στο κψμ και η ψησταριά με τα σουβλάκια!
Στα αρνητικά τώρα! Όλο το στρατόπεδο μια ανηφόρα. Βαρέθηκα να ανεβαίνω την ανηφόρα κάθε μέρα για φαί.
Τέλος στο ΛΔ έχει και φρέντο χαχα :)
Θετικές εμπειρίες από τη Καλαμάτα αλλά να ξέρετε είναι μάχιμο κέντρο δεν είναι σε καμία περίπτωση Αυλώνα η Θήβα έχει δυνατή εκπαίδευση για ΚΕΝ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Πετριδης λεω και κλαιω
κυρια λοχιας με τις μετααααααααααβολες της
κυρια λοχιας με τις μετααααααααααβολες της
Και το πρώτο πόδι της Πελοποννήσου μέχρι κάτωgeoponos έγραψε: Σε όποιο σημείο και να σταθείς βλέπεις πιάτο όλη τη Καλαμάτα και τη θάλασσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες