9ο ΣΠ (Σύνταγμα Πεζικού) - Καλαμάτα
Για όσους παρουσιάζονται στο 9ο ΣΠ με την Ε' ΕΣΣΟ τα μηνύματα έχουν μεταφερθεί εδώ
2016 Ε' ΕΣΣΟ - 9ο ΣΠ (Καλαμάτα)
2016 Ε' ΕΣΣΟ - 9ο ΣΠ (Καλαμάτα)
Θυμάται κανένας παλιός πώς λεγόταν η πύλη ψηλά στο στρατόπεδο που μας έφερναν τα σουβλάκια ;
Σπάγαμε το κεφάλι μας τις προάλλες με κάτι σειρές
Σπάγαμε το κεφάλι μας τις προάλλες με κάτι σειρές

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Καλησπερα παιδες 12/9 παρουσιαζομαι καμια εντυπωση κανα σχολιο;19 χρονων κ παμε στην πιεση τελος παντων... Καλη θητεια να χουμε παιδες κ ολα καλα θα πανε
Καλησπέρα παιδιά, ήρθε και μένα η σειρά μου να ακολουθήσω τα χνάρια σας.Για όσους μπαίνουν στην ΣΤ' ΕΣΣΟ , έχει δημιουργηθεί ένα νέο νήμα - ελάτε να γνωριστούμε :).
@Signaller χωρίς να έχω μπει ακόμα, είδα σε έναν χάρτη ότι η άνω πύλη ήταν η Αντωνάκου (η Παπαφλέσσα φαίνεται να είναι η κάτω). Να φοβόμαστε για το φαγητό;
@Signaller χωρίς να έχω μπει ακόμα, είδα σε έναν χάρτη ότι η άνω πύλη ήταν η Αντωνάκου (η Παπαφλέσσα φαίνεται να είναι η κάτω). Να φοβόμαστε για το φαγητό;

Παιδιά μπαίνω με ένα φιλαράκι μου τώρα 16/1 με την Α' ΕΣΣΟ Ιανουαρίου. Από Θεσσαλονίκη ερχόμαστε και θα χαρούμε να σας πετύχουμε όσους πάτε εκεί. Καλή θητεία!
Να ρωτήσω κάτι παιδια επειδή μπαίνω τώρα... Το φαγητό είναι καλό; και στις τουαλέτες υπάρχουν σαπουνια και χαρτιά;
Καλησπερα και εγω για καλαματα ειναι να μπω 16/1 θα χαρω καπως να κοιταξουμε να βρεθουμε να γνωριστουμε εκει !
Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι 14/3/17 στο 9ο ΣΠ καλαματας και ειμαι απο Θεσσαλονικηποιος θα ηταν ο καλυτερος τροπος για να ταξιδεψω καλα και οικονομικα;
Φίλε μου και εγώ 14/3 παρουσιαζομαι..
Από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα για εσάς από Θεσσαλονίκη είναι καλός τρόπο τρένο και μετά κτελ.. και εγώ για 14/3 είμαι..
Υπάρχει κανένας άλλος για 14/3 για Καλαμάτα που παρουσιάζεται..
Και εγώ 14/3 από Αθήνα.Έχουμε και αυτό το ποστ http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=18443
Και γω για 13/03. καλη μας θητεια παιδια. εχω ακουσει τα καλυτερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες