Στρατονομία - Κριτήρια επιλογής
Καλησπέρα, σκέφτομαι όταν μπω στρατό προσεχώς να δηλώσω για στρατονομία, όταν περάσει το κλιμάκιο. Τα τυπικά κριτήρια που αναφέρει παραπάνω τα πληρώ άνετα και εχω πτυχίο Νομικής (κάπου διάβασα ότι μετράει).
Υπάρχει ένα όμως ''προβληματάκι'': Είμαι άθεος και θα το δηλώσω. Όχι με την έννοια οτι θα το βροντοφωνάζω ή θα ανοίγω συζητήσεις, απλά όταν μπούμε κέντρο θα το αναφέρω και δεν θα το κρατήσω κρυφό.
Έχω ελπίδες να με πάρουν ή είναι όπως στους ΔΕΑ (μόνο Χ. Ο.) και καλύτερα να το ξεχάσω από τώρα;
Υπάρχει ένα όμως ''προβληματάκι'': Είμαι άθεος και θα το δηλώσω. Όχι με την έννοια οτι θα το βροντοφωνάζω ή θα ανοίγω συζητήσεις, απλά όταν μπούμε κέντρο θα το αναφέρω και δεν θα το κρατήσω κρυφό.
Έχω ελπίδες να με πάρουν ή είναι όπως στους ΔΕΑ (μόνο Χ. Ο.) και καλύτερα να το ξεχάσω από τώρα;
Μπορείς να είσαι άθεος και στην στρατονομία, μην ανησυχείς, φτάνει να πληρεις τις προϋποθέσεις, και φυσικά τα άτομα που παίρνει η ΕΣΣΟ, να αρκούν ωστε να πάρουν κι εσένα.RNS έγραψε: Καλησπέρα, σκέφτομαι όταν μπω στρατό προσεχώς να δηλώσω για στρατονομία, όταν περάσει το κλιμάκιο. Τα τυπικά κριτήρια που αναφέρει παραπάνω τα πληρώ άνετα και εχω πτυχίο Νομικής (κάπου διάβασα ότι μετράει). Υπάρχει ένα όμως ''προβληματάκι'': Είμαι άθεος και θα το δηλώσω. Όχι με την έννοια οτι θα το βροντοφωνάζω ή θα ανοίγω συζητήσεις, απλά όταν μπούμε κέντρο θα το αναφέρω και δεν θα το κρατήσω κρυφό. Έχω ελπίδες να με πάρουν ή είναι όπως στους ΔΕΑ (μόνο Χ. Ο.) και καλύτερα να το ξεχάσω από τώρα;
Ευχαριστώ για την απάντηση, εχω περισσότερο άγχος μήπως υπάρχει ''άτυπη'' γραμμη να κοβουν οσους δεν επιθυμούν να δηλώσουν Χ. Ο. Θα δοκιμάσω πάντως κι ο, τι γίνει.
Δεν υπάρχει καμία άτυπη γραμμή τέτοια. Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.RNS έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση, εχω περισσότερο άγχος μήπως υπάρχει ''άτυπη'' γραμμη να κοβουν οσους δεν επιθυμούν να δηλώσουν Χ. Ο. Θα δοκιμάσω πάντως κι ο, τι γίνει.
Καλησπερα παιδια! Ειμαι υποχρεος καταταξης Β' ΕΣΣΟ 16 στην Αυλωνα και ειδικοτητα σαν διαβιαστής. Εχω την εξης απορια οταν θα ερθουν τα κλιμακια θα μπορεσω να επιλεξω αν θελω να παω στρατονομια; (οι προϋποθεσεις πληρουνται) ή λογο του οτι μου εχει ερθει ειδικοτητα θα παραμεινω στις διαβιβασεις ως το περας της θητειας μου; Ευχαριστω προκαταβολικα.
Μπορείς να το αιτηθείς ναι, αλλά το αν θα σε πάρουν είναι καθαρά δικό τους θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, είμαι 1,95 95 κιλά χωρίς ταττού και τρύπες, πτυχιούχος λογιστικής και χρηματοοικονομικής,24 χρονών, μυωπία 2 βαθμών, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν;
γινετε οταν παρουσιαστω στο κεν και δηλωσω για ειδικες δυναμεις και δεν περασω τα αθληματα (στα οποια δεν τα οαω και καλα( να παω στρατονομια;
Καλησπέρα παιδιά.. παρουσιάζομαι με την στ ΕΣΣΟ 2016 και θέλω μετά την εκπαίδευση να μπω στρατονομία.. αλλα έχω τατουάζ που φτάνει μέχρι τον αγκώνα... μπορώ να ελπίζω ή όχι ; Ευχαριστώ
Peristeris έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι με την στ ΕΣΣΟ 2016 και θέλω μετά την εκπαίδευση να μπω στρατονομία. Αλλα έχω τατουάζ που φτάνει μέχρι τον αγκώνα... Μπορώ να ελπίζω ή όχι ; Ευχαριστώ
Δεν επιτρέπονται τα τατουάζ που είναι εμφανή στην καλοκαιρινή περιβολή, δηλαδή αυτά τα κοντομάνικα πουκάμισα. Χωρίς να έχω δει το δικό σου, αν φτάνει μέχρι τον αγκώνα θα φαίνεται οπότε μάλλον μην ελπίζεις.
Απο μεταθεσεις και υπιρεσιες τι παιζει μετα την σχολη; Πρεπει εκει που θα πας να εχει ταγμα ή λοχο στρατονομιας ή μπορει να εισαι και σε πολη που δεν εχει; Ειμαι απο Σερρες. Απο υπηρεσιες και εξοδους τι παιζει στις μοναδες;
Εχω υψος 1,79 θα μπορεσω να μπω στρατονομια; Εμαθα απο καποιον γνωστο οτι παιδι με υψος σαν υο δικο μου τον κοψανε λογω υψους.
Αληθευει οτι το οριο ειναι 1,80;
Αληθευει οτι το οριο ειναι 1,80;
Ναι, ελάχιστο ύψος 1,80.
Βγηκα ι2 λογω μυωπίας... Υπαρχει πιθανοτητα να παω με καποιο τρόπο στρατονομία;
Καλησπέρα
Γίνονται ιατρικές εξετάσεις εντός του ΚΕΣΝ;
Γίνονται ιατρικές εξετάσεις εντός του ΚΕΣΝ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες