Στρατονομία - Κριτήρια επιλογής
VASIKA EPIDI KSERETE K MALONETE GIA KATI P ALI DN KSERUN THA BORUSE KAPION N M PI PIA INE TA QUALLIFICATIONS GIA NA BIS STRATONOMIA,PU EXI VASIS K PIA INE TA KATHIKODA S EFXARISTO
Στρατονομία:
1)Ύψος:1.80 και πάνω.
2)Πολύ καλή όραση (μηδενική μυωπία - Θα είσαι και Οδηγός Περιπολικού)
3) Παντού υπάρχει Στρατονομία. Συν το ότι θα περάσεις ΛΥΒ (Λόχο Υποψηφίων Βαθμοφόρων) για να γίνεις Έφεδρος Δεκανέας.
Απλά οι 2 πρώτοι μήνες είναι... ρώτησα Στρατονόμους περι της εκπαιδεύσεως.
3) Παντού υπάρχει Στρατονομία. Συν το ότι θα περάσεις ΛΥΒ (Λόχο Υποψηφίων Βαθμοφόρων) για να γίνεις Έφεδρος Δεκανέας.
Nassos έγραψε:Στρατονομία:
Dld,ean foras galia i fakous epafis,k plireis ta ipolipa kritiria (upo8etw prepei na exeis k diplwma odigisis) se "kovoun";
παιδια θα ηθελα να ρωτησω: για την στρατονομια διαθετω το υψοσ (1,86) αλλα ειμαι υπερβαροσ (30 κιλα παραπανω) αλλα τρεχω 6 χιλιομετρα καθημερινως! υπαρχει η δυνατοτητα να παω στην στρατονομια η θα με αποριψουν λογω βαρους;
Σασ ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ!!! εκ των προτερων!
Σασ ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ!!! εκ των προτερων!
ime 1.85 k 85 kg me 3 va8mous miopia k adia odigisis me pernoun sn;
den pezi aderfe ektos an vlepis kala... xoris gialia sto 2,5 ine to orio...
[ θελει μεσον;
αν ναι που πρεπει να μπει;
ειμαι 96 κιλα θα με παροθν στην σν;
αν ναι που πρεπει να μπει;
ειμαι 96 κιλα θα με παροθν στην σν;
Επίσης το γενικότερο παρουσιαστικό (βασικα ψάχνουν επιβλητικές φάτσες) ξερει τι ονοει με αυτο;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αμα ειμαι ενα 1.75 υψος και εχω μαυρη ζωνη στο τζουντο μπορω να παω για στρατονομος;
Ευχαριστο πολυ!
Ευχαριστο πολυ!
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος στο forum και έχω την εξής απορεία. Στις 12/2/2009 παρουσιάζομαι πυροβολικό Θήβα. Στην ορκομοσία θα έρθουν απο στρατονομία να επιλέξουν άτομα; Αν ναι γίνονται κάποια τέστ όπως τρέξιμο κτλ; Είμαι 1,90 90 κιλά και γυμνάζομαι
Φλεβάρη παίρνουν τον περισσότερο κόσμο. Αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει καλή επάνδρωση μονάδων παραμεθορίου.
Τώρα να σε πάρουν Στρατονομία χωρίς να περάσεις από το Κέντρο που φαίνεται πολύ αμφίβολο.
Τώρα να σε πάρουν Στρατονομία χωρίς να περάσεις από το Κέντρο που φαίνεται πολύ αμφίβολο.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια όλα εξαρτώνται κι απο το πόσους στρατονόμους χρειάζεται η κάθε ΕΣΣΟ...nick1984 έγραψε: παιδια θα ηθελα να ρωτησω: για την στρατονομια διαθετω το υψος (1,86) αλλα ειμαι υπερβαρος (30 κιλα παραπανω) αλλα τρεχω 6 χιλιομετρα καθημερινως! υπαρχει η δυνατοτητα να παω στην στρατονομια η θα με αποριψουν λογω βαρους; Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεισ! εκ των προτερων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης