Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Θα ήθελα να ενημερωθώ για τους ΛΟΚατζήδες, συγκεκριμένα για την θητεία που κάνουν αλλά και την περιέχει αυτή. Ευχαριστώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Υπάρχουν ολόκληρα θέματα στο forum για τους Καταδρομείς, αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση θα βρείς αυτό που θές.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Γεια σας λεβεντιες. Θελω να ρωτησω αν γινετε απο πεζικο που ειμαι Ι1 αν γινετε να κανω θητεια στα λοκ (εχω 1.5 μηνα που υπηρετω στο πεζικο) και παρολο π το ηθελα πολυ δεν το ειχα δηλωσει να παω λοκ απο το ΚΕΠ οταν εκανα τα χαρτια ή οταν περασε η επιτροπη π επερνε για Ε. Δ για προσωπικους λογους δυστυχος, αλλα ειναι ονειρο ζωης να μπω στις Ε. Δ και θα ηθελα να μπω και μονιμος αν γινετε η εστω αν δεν γινετε κατι απο αυτα να εμπαινα ως εφεδρος. Μπορει να μ πει καποιος π να ξερει με σιγουρια τι πρεπει να κανω για να κανω κατι απο αυτα; Δεν γινετε να μην υπαρχει καποιος τροπος.:/
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νίκος έγραψε:Γεια σας λεβεντιες. Θελω να ρωτησω αν γινετε απο πεζικο που ειμαι Ι1 αν γινετε να κανω θητεια στα λοκ (εχω 1.5 μηνα που υπηρετω στο πεζικο) και παρολο π το ηθελα πολυ δεν το ειχα δηλωσει να παω λοκ απο το ΚΕΠ οταν εκανα τα χαρτια ή οταν περασε η επιτροπη π επερνε για Ε. Δ για προσωπικους λογους δυστυχος, αλλα ειναι ονειρο ζωης να μπω στις Ε. Δ και θα ηθελα να μπω και μονιμος αν γινετε η εστω αν δεν γινετε κατι απο αυτα να εμπαινα ως εφεδρος. Μπορει να μ πει καποιος π να ξερει με σιγουρια τι πρεπει να κανω για να κανω κατι απο αυτα; Δεν γινετε να μην υπαρχει καποιος τροπος.:/

Δεν γίνεται πλέον να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις. Έπρεπε να το είχες σκεφτεί καλά και να δηλώσεις στο ΚΕΝ όταν πέρασε το κλιμάκιο.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Νίκος έγραψε:Γεια σας λεβεντιες. Θελω να ρωτησω αν γινετε απο πεζικο που ειμαι Ι1 αν γινετε να κανω θητεια στα λοκ (εχω 1.5 μηνα που υπηρετω στο πεζικο) και παρολο π το ηθελα πολυ δεν το ειχα δηλωσει να παω λοκ απο το ΚΕΠ οταν εκανα τα χαρτια ή οταν περασε η επιτροπη π επερνε για Ε. Δ για προσωπικους λογους δυστυχος, αλλα ειναι ονειρο ζωης να μπω στις Ε. Δ και θα ηθελα να μπω και μονιμος αν γινετε η εστω αν δεν γινετε κατι απο αυτα να εμπαινα ως εφεδρος. Μπορει να μ πει καποιος π να ξερει με σιγουρια τι πρεπει να κανω για να κανω κατι απο αυτα; Δεν γινετε να μην υπαρχει καποιος τροπος.:/

Εμ δεν υπάρχει πλέον τρόπος, σιγά μην κάθεται ο στρατός να ασχολείται με περιπτώσεις σαν και εσένα και όποτε του καυλώνει του καθένα να υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις, κάτσε τώρα πεζικό και συμβιβάσου.

Μόνιμος θα κάτσεις στα θρανία θα διαβάσεις θα δώσεις πανελλήνιες και αν περάσεις σε στρατιωτική σχολή καλώς.

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, δυστυχος ημουν ι2 τοτε λογο μυωπιας αλλα εκανα επανεξεταση και αλλαξε το Ι μου (δεν το ανεφερα παραπανω μαλακια μου). Ειχα παει στην επιτροπη αλλα ως ι2 δεν με αφησαν να κανω καν τα αθληματα και το θελω τρελα να παω, δεν υπαρχει καποιος τροπος για εξτρα θητεια?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νίκος έγραψε: δεν υπαρχει καποιος τροπος για εξτρα θητεια;

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος όχι.

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω για τον χρονο σου.
Alias7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alias7 »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματα. Έχει έρθει το χαρτί κατάταξής μου για Αυλώνα Αττικής 07/09/2015 για τεθωρακισμένα παρόλο που δήλωσα για ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο 35ΜΚ ή κατι τέτοιο. Είμαι 23 και σε καλή φυσική κατάσταση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν; Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από anaktas »

Alias7 έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματα. Έχει έρθει το χαρτί κατάταξής μου για Αυλώνα Αττικής 07/09/2015 για τεθωρακισμένα παρόλο που δήλωσα για ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο 35ΜΚ ή κατι τέτοιο. Είμαι 23 και σε καλή φυσική κατάσταση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν; Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;

Περίεργο που δεν σου ήρθε κατευθείαν για ΚΕΕΔ. Τέλος πάντων, όταν θα πας Αυλώνα θα περάσει επιτροπή που θα ζητάει άτομα για ειδ. Δυν. Θα δηλώσεις να πας, θα περάσεις τα αγωνίσματα και μπήκες. Τώρα για την 35ΜΚ στην Κύπρο, αφού ορκιστείς θα δηλώσεις μετάθεση για Κύπρο και κατα 99% θα πάς στην 35 ΜΚ.
Amat victoria curam
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Alias7 έγραψε: Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lephleg »

anaktas έγραψε:
Alias7 έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματα. Έχει έρθει το χαρτί κατάταξής μου για Αυλώνα Αττικής 07/09/2015 για τεθωρακισμένα παρόλο που δήλωσα για ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο 35ΜΚ ή κατι τέτοιο. Είμαι 23 και σε καλή φυσική κατάσταση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν; Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;

Περίεργο που δεν σου ήρθε κατευθείαν για ΚΕΕΔ. Τέλος πάντων, όταν θα πας Αυλώνα θα περάσει επιτροπή που θα ζητάει άτομα για ειδ. Δυν. Θα δηλώσεις να πας, θα περάσεις τα αγωνίσματα και μπήκες. Τώρα για την 35ΜΚ στην Κύπρο,αφού ορκιστείς θα δηλώσεις μετάθεση για Κύπρο και κατα 99% θα πάς στην 35 ΜΚ.

Η δηλωση για εθελοντης στην ΕΛΔΥΚ πρεπει να γινει ειτε την πρωτη μερα της καταταξης ειτε τη δευτερη βδομαδα του κεντρου που θα περασει το κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ για ενημερωση. Εκεινη την μερα οι εθελοντες και οι επιλαχοντες περνανε και απο προσωπικη ακροαση με την επιτροπη. Οχι μετα την ορκομωσια, τοτε θα εχει πεταξει το πουλακι.

Άβαταρ μέλους
Σταυρος Ο.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Σταυρος Ο. »

Είναι 17 και θέλω παρά πολύ να υπηρετησω ειδικές δυνάμεις αλλά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου δεν υπηρέτησαν απο επιλογή ί5 κλπ δεν ξέρω ακριβώς... Θα επιρεασει αυτό στο να με πάρουνε ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σταυρος Ο. έγραψε:Είναι 17 και θέλω παρά πολύ να υπηρετησω ειδικές δυνάμεις αλλά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου δεν υπηρέτησαν απο επιλογή ί5 κλπ δεν ξέρω ακριβώς... Θα επιρεασει αυτό στο να με πάρουνε ;

Δεν έχει καμία σχέση το αν ή το που υπηρέτησε ο πατέρας σου και ο αδερφός σου.

Εσύ μπορείς κανονικά αν το επιθυμείς και αν σε βγάλουν Ι1 να υπηρετήσεις στις καταδρομές.

Άβαταρ μέλους
Σταυρος Ο.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Σταυρος Ο. »

Όταν τελείωσης την θητεία σου στους καταδρομείς πως γίνεσαι επαγγελματίας καταδρομεας; Διαδικασία και από ποιες σχολες περνάς ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες