Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Θα ήθελα να ενημερωθώ για τους ΛΟΚατζήδες, συγκεκριμένα για την θητεία που κάνουν αλλά και την περιέχει αυτή. Ευχαριστώ.
Υπάρχουν ολόκληρα θέματα στο forum για τους Καταδρομείς, αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση θα βρείς αυτό που θές.
Γεια σας λεβεντιες. Θελω να ρωτησω αν γινετε απο πεζικο που ειμαι Ι1 αν γινετε να κανω θητεια στα λοκ (εχω 1.5 μηνα που υπηρετω στο πεζικο) και παρολο π το ηθελα πολυ δεν το ειχα δηλωσει να παω λοκ απο το ΚΕΠ οταν εκανα τα χαρτια ή οταν περασε η επιτροπη π επερνε για Ε. Δ για προσωπικους λογους δυστυχος, αλλα ειναι ονειρο ζωης να μπω στις Ε. Δ και θα ηθελα να μπω και μονιμος αν γινετε η εστω αν δεν γινετε κατι απο αυτα να εμπαινα ως εφεδρος. Μπορει να μ πει καποιος π να ξερει με σιγουρια τι πρεπει να κανω για να κανω κατι απο αυτα; Δεν γινετε να μην υπαρχει καποιος τροπος.:/
Νίκος έγραψε:Γεια σας λεβεντιες. Θελω να ρωτησω αν γινετε απο πεζικο που ειμαι Ι1 αν γινετε να κανω θητεια στα λοκ (εχω 1.5 μηνα που υπηρετω στο πεζικο) και παρολο π το ηθελα πολυ δεν το ειχα δηλωσει να παω λοκ απο το ΚΕΠ οταν εκανα τα χαρτια ή οταν περασε η επιτροπη π επερνε για Ε. Δ για προσωπικους λογους δυστυχος, αλλα ειναι ονειρο ζωης να μπω στις Ε. Δ και θα ηθελα να μπω και μονιμος αν γινετε η εστω αν δεν γινετε κατι απο αυτα να εμπαινα ως εφεδρος. Μπορει να μ πει καποιος π να ξερει με σιγουρια τι πρεπει να κανω για να κανω κατι απο αυτα; Δεν γινετε να μην υπαρχει καποιος τροπος.:/
Δεν γίνεται πλέον να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις. Έπρεπε να το είχες σκεφτεί καλά και να δηλώσεις στο ΚΕΝ όταν πέρασε το κλιμάκιο.
Νίκος έγραψε:Γεια σας λεβεντιες. Θελω να ρωτησω αν γινετε απο πεζικο που ειμαι Ι1 αν γινετε να κανω θητεια στα λοκ (εχω 1.5 μηνα που υπηρετω στο πεζικο) και παρολο π το ηθελα πολυ δεν το ειχα δηλωσει να παω λοκ απο το ΚΕΠ οταν εκανα τα χαρτια ή οταν περασε η επιτροπη π επερνε για Ε. Δ για προσωπικους λογους δυστυχος, αλλα ειναι ονειρο ζωης να μπω στις Ε. Δ και θα ηθελα να μπω και μονιμος αν γινετε η εστω αν δεν γινετε κατι απο αυτα να εμπαινα ως εφεδρος. Μπορει να μ πει καποιος π να ξερει με σιγουρια τι πρεπει να κανω για να κανω κατι απο αυτα; Δεν γινετε να μην υπαρχει καποιος τροπος.:/
Εμ δεν υπάρχει πλέον τρόπος, σιγά μην κάθεται ο στρατός να ασχολείται με περιπτώσεις σαν και εσένα και όποτε του καυλώνει του καθένα να υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις, κάτσε τώρα πεζικό και συμβιβάσου.
Μόνιμος θα κάτσεις στα θρανία θα διαβάσεις θα δώσεις πανελλήνιες και αν περάσεις σε στρατιωτική σχολή καλώς.
Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, δυστυχος ημουν ι2 τοτε λογο μυωπιας αλλα εκανα επανεξεταση και αλλαξε το Ι μου (δεν το ανεφερα παραπανω μαλακια μου). Ειχα παει στην επιτροπη αλλα ως ι2 δεν με αφησαν να κανω καν τα αθληματα και το θελω τρελα να παω, δεν υπαρχει καποιος τροπος για εξτρα θητεια?
Νίκος έγραψε: δεν υπαρχει καποιος τροπος για εξτρα θητεια;
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος όχι.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματα. Έχει έρθει το χαρτί κατάταξής μου για Αυλώνα Αττικής 07/09/2015 για τεθωρακισμένα παρόλο που δήλωσα για ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο 35ΜΚ ή κατι τέτοιο. Είμαι 23 και σε καλή φυσική κατάσταση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν; Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;
Alias7 έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματα. Έχει έρθει το χαρτί κατάταξής μου για Αυλώνα Αττικής 07/09/2015 για τεθωρακισμένα παρόλο που δήλωσα για ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο 35ΜΚ ή κατι τέτοιο. Είμαι 23 και σε καλή φυσική κατάσταση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν; Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;
Περίεργο που δεν σου ήρθε κατευθείαν για ΚΕΕΔ. Τέλος πάντων, όταν θα πας Αυλώνα θα περάσει επιτροπή που θα ζητάει άτομα για ειδ. Δυν. Θα δηλώσεις να πας, θα περάσεις τα αγωνίσματα και μπήκες. Τώρα για την 35ΜΚ στην Κύπρο, αφού ορκιστείς θα δηλώσεις μετάθεση για Κύπρο και κατα 99% θα πάς στην 35 ΜΚ.
Amat victoria curam
Alias7 έγραψε: Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;
Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.
anaktas έγραψε:Alias7 έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πραγματα. Έχει έρθει το χαρτί κατάταξής μου για Αυλώνα Αττικής 07/09/2015 για τεθωρακισμένα παρόλο που δήλωσα για ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο 35ΜΚ ή κατι τέτοιο. Είμαι 23 και σε καλή φυσική κατάσταση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν; Επίσης μυωπία γύρω στο 1 είναι πρόβλημα;
Περίεργο που δεν σου ήρθε κατευθείαν για ΚΕΕΔ. Τέλος πάντων, όταν θα πας Αυλώνα θα περάσει επιτροπή που θα ζητάει άτομα για ειδ. Δυν. Θα δηλώσεις να πας, θα περάσεις τα αγωνίσματα και μπήκες. Τώρα για την 35ΜΚ στην Κύπρο,αφού ορκιστείς θα δηλώσεις μετάθεση για Κύπρο και κατα 99% θα πάς στην 35 ΜΚ.
Η δηλωση για εθελοντης στην ΕΛΔΥΚ πρεπει να γινει ειτε την πρωτη μερα της καταταξης ειτε τη δευτερη βδομαδα του κεντρου που θα περασει το κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ για ενημερωση. Εκεινη την μερα οι εθελοντες και οι επιλαχοντες περνανε και απο προσωπικη ακροαση με την επιτροπη. Οχι μετα την ορκομωσια, τοτε θα εχει πεταξει το πουλακι.
- Σταυρος Ο.
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Είναι 17 και θέλω παρά πολύ να υπηρετησω ειδικές δυνάμεις αλλά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου δεν υπηρέτησαν απο επιλογή ί5 κλπ δεν ξέρω ακριβώς... Θα επιρεασει αυτό στο να με πάρουνε ;
Σταυρος Ο. έγραψε:Είναι 17 και θέλω παρά πολύ να υπηρετησω ειδικές δυνάμεις αλλά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου δεν υπηρέτησαν απο επιλογή ί5 κλπ δεν ξέρω ακριβώς... Θα επιρεασει αυτό στο να με πάρουνε ;
Δεν έχει καμία σχέση το αν ή το που υπηρέτησε ο πατέρας σου και ο αδερφός σου.
Εσύ μπορείς κανονικά αν το επιθυμείς και αν σε βγάλουν Ι1 να υπηρετήσεις στις καταδρομές.
- Σταυρος Ο.
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Όταν τελείωσης την θητεία σου στους καταδρομείς πως γίνεσαι επαγγελματίας καταδρομεας; Διαδικασία και από ποιες σχολες περνάς ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες