Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Κ σε μενα ετσι εγινε
Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Και τελικά τί ρε παιδιά; Έπιασε; Σας δέχτηκαν νωρίτερα;
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Τελικά;
j guest

Δημοσίευση από j guest »

Γεια σας με υπολοιπο θητειας 2 μηνες εχω παρει αναβολη λογω νεου μελους Κανονικα πρεπει να μπω με την νεα σειρα 1 μαρτιου αλλα εγω θελω ΑΜΜΕΣΑ δηλ και αυριο αμα γινετε. που μπορω να απευθυνθω και εαν γινετε λογω τις καταστασης

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

j guest έγραψε:Γεια σας με υπολοιπο θητειας 2 μηνες εχω παρει αναβολη λογω νεου μελους Κανονικα πρεπει να μπω με την νεα σειρα 1 μαρτιου αλλα εγω θελω ΑΜΜΕΣΑ δηλ και αυριο αμα γινετε. Που μπορω να απευθυνθω και εαν γινετε λογω τις καταστασης

Δεν γίνεται να παρουσιαστείς νωρίτερα. Ήδη, μιάς που είσαι εξ'αναβολής στράτευσης, θα παρουσιαστείς 7 μέρες νωρίτερα νωρίτερα απο την ημερα κατάταξης των υπολοίπων οπλιτών. Κάτι άλλο, δεν μπορεί να γίνει.

Πέτρος Ρόντος

Δημοσίευση από Πέτρος Ρόντος »

Θα ήθελα να μπω όσο το πιο δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και αν είναι δυνατόν ως δόκιμος μπορείτε να μου πείτε ποία είναι η διαδικασία;

Νικολας

Δημοσίευση από Νικολας »

Παιδια καλησπερα, θελω κ εγω να κοψω αναβολη τωρα για να μπω Γεναρη που προφανως δεν γινεται. Πηρα στο Ρουφ σημερα κ μου ειπαν δεν μπορεις να κανεις τιποτα! Ισχυει ακομα η αιτηση αυτη; Η δεν ηξερε και μου ειπε ετσι στο τηλεφωνο; Επισης πρεπει πρωτα να κοψω την αναβολη και μετα να κανω την αιτηση; Ευχαριστω !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικά και θα πρέπει αρχικά να κόψεις την αναβολή σου και μετά να συμπληρώσεις την αίτηση για να υπηρετήσεις άμεσα ως πρότακτος. Το αν προλαβαίνεις να καταταχθείς με την ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως και ακατόρθωτο όπως καταλαβαίνεις. Για περισσότερες πληροφορίες όμως επικοινώνησε ή πέρνα από την Στρατολογία σου.
Rigkos

Δημοσίευση από Rigkos »

Ειμαι γεννημενος το 98 εχω κανει ατησεις για τον ιουλιο για σεμπτεβρη για νοεμβριο και εκανα μια ακομα τωρα για ιανουαριο εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις υπαρχει περιπτωση να με παρουν
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για Ιανουάριο δύσκολο.

Πιο πιθανό να καταταχθείς με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ.

Rigkos

Δημοσίευση από Rigkos »

Πρεπει να ξανα κανω αιτησει για μαρτιο
yoba87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από yoba87 »

Καλησπέρα παιδιά,

αύριο πρωί πρωί πάω στην στρατολογική υπηρεσία για να ζητήσω άμεση κατάταξη με την ΕΣΣΟ Μαρτίου.

Έχω ελπίδες λέτε;

Γενικά από όσο έχω ακούσει η Εσσο Μαρτιου δεν είναι τόσο φορτωμένη όσο η ΕΣΣΟ Ιανουαρίου πχ (με την έννοια ότι έχει λιγότερα άτομα) ισχύει κάτι τέτοιο;

Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gimitrop »

yoba87 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

αύριο πρωί πρωί πάω στην στρατολογική υπηρεσία για να ζητήσω άμεση κατάταξη με την ΕΣΣΟ Μαρτίου.

Έχω ελπίδες λέτε;

Γενικά από όσο έχω ακούσει η Εσσο Μαρτιου δεν είναι τόσο φορτωμένη όσο η ΕΣΣΟ Ιανουαρίου πχ (με την έννοια ότι έχει λιγότερα άτομα) ισχύει κάτι τέτοιο;

Ισχύει ότι το Μάρτιο μπαίνουν λιγότερα άτομα. Πότε λήγει η αναβολή σου;

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
yoba87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από yoba87 »

gimitrop έγραψε:
yoba87 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ελπίδες λέτε;

Ισχύει ότι το Μάρτιο μπαίνουν λιγότερα άτομα. Πότε λήγει η αναβολή σου;

Δεν έχω καν αναβολή, τελείωσα το σχολειο πέρσι και φέτος το Σεπτεμβριο έγινα 18.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει έτσι και αλλιώς χαρτί για Μαρτιο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

yoba87 έγραψε:
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει έτσι και αλλιώς χαρτί για Μαρτιο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.

Τα έχεις μπερδέψει μεγάλε, εσύ θέλεις να κάνεις εθελοντική κατάταξη που είναι εντελώς διαφορετικό θέμα, ψάξε και βρες να διαβάσεις το σχετικό θέμα στο φόρουμ.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες