Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Και τελικά τί ρε παιδιά; Έπιασε; Σας δέχτηκαν νωρίτερα;
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Γεια σας με υπολοιπο θητειας 2 μηνες εχω παρει αναβολη λογω νεου μελους Κανονικα πρεπει να μπω με την νεα σειρα 1 μαρτιου αλλα εγω θελω ΑΜΜΕΣΑ δηλ και αυριο αμα γινετε. που μπορω να απευθυνθω και εαν γινετε λογω τις καταστασης
j guest έγραψε:Γεια σας με υπολοιπο θητειας 2 μηνες εχω παρει αναβολη λογω νεου μελους Κανονικα πρεπει να μπω με την νεα σειρα 1 μαρτιου αλλα εγω θελω ΑΜΜΕΣΑ δηλ και αυριο αμα γινετε. Που μπορω να απευθυνθω και εαν γινετε λογω τις καταστασης
Δεν γίνεται να παρουσιαστείς νωρίτερα. Ήδη, μιάς που είσαι εξ'αναβολής στράτευσης, θα παρουσιαστείς 7 μέρες νωρίτερα νωρίτερα απο την ημερα κατάταξης των υπολοίπων οπλιτών. Κάτι άλλο, δεν μπορεί να γίνει.
Θα ήθελα να μπω όσο το πιο δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και αν είναι δυνατόν ως δόκιμος μπορείτε να μου πείτε ποία είναι η διαδικασία;
Παιδια καλησπερα, θελω κ εγω να κοψω αναβολη τωρα για να μπω Γεναρη που προφανως δεν γινεται. Πηρα στο Ρουφ σημερα κ μου ειπαν δεν μπορεις να κανεις τιποτα! Ισχυει ακομα η αιτηση αυτη; Η δεν ηξερε και μου ειπε ετσι στο τηλεφωνο; Επισης πρεπει πρωτα να κοψω την αναβολη και μετα να κανω την αιτηση; Ευχαριστω !
Φυσικά και θα πρέπει αρχικά να κόψεις την αναβολή σου και μετά να συμπληρώσεις την αίτηση για να υπηρετήσεις άμεσα ως πρότακτος. Το αν προλαβαίνεις να καταταχθείς με την ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως και ακατόρθωτο όπως καταλαβαίνεις. Για περισσότερες πληροφορίες όμως επικοινώνησε ή πέρνα από την Στρατολογία σου.
Ειμαι γεννημενος το 98 εχω κανει ατησεις για τον ιουλιο για σεμπτεβρη για νοεμβριο και εκανα μια ακομα τωρα για ιανουαριο εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις υπαρχει περιπτωση να με παρουν
Για Ιανουάριο δύσκολο.
Πιο πιθανό να καταταχθείς με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ.
Πιο πιθανό να καταταχθείς με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ.
Καλησπέρα παιδιά,
αύριο πρωί πρωί πάω στην στρατολογική υπηρεσία για να ζητήσω άμεση κατάταξη με την ΕΣΣΟ Μαρτίου.
Έχω ελπίδες λέτε;
Γενικά από όσο έχω ακούσει η Εσσο Μαρτιου δεν είναι τόσο φορτωμένη όσο η ΕΣΣΟ Ιανουαρίου πχ (με την έννοια ότι έχει λιγότερα άτομα) ισχύει κάτι τέτοιο;
αύριο πρωί πρωί πάω στην στρατολογική υπηρεσία για να ζητήσω άμεση κατάταξη με την ΕΣΣΟ Μαρτίου.
Έχω ελπίδες λέτε;
Γενικά από όσο έχω ακούσει η Εσσο Μαρτιου δεν είναι τόσο φορτωμένη όσο η ΕΣΣΟ Ιανουαρίου πχ (με την έννοια ότι έχει λιγότερα άτομα) ισχύει κάτι τέτοιο;
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
yoba87 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ελπίδες λέτε;
Ισχύει ότι το Μάρτιο μπαίνουν λιγότερα άτομα. Πότε λήγει η αναβολή σου;
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
gimitrop έγραψε:yoba87 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ελπίδες λέτε;
Ισχύει ότι το Μάρτιο μπαίνουν λιγότερα άτομα. Πότε λήγει η αναβολή σου;
Δεν έχω καν αναβολή, τελείωσα το σχολειο πέρσι και φέτος το Σεπτεμβριο έγινα 18.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει έτσι και αλλιώς χαρτί για Μαρτιο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
yoba87 έγραψε:
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει έτσι και αλλιώς χαρτί για Μαρτιο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
Τα έχεις μπερδέψει μεγάλε, εσύ θέλεις να κάνεις εθελοντική κατάταξη που είναι εντελώς διαφορετικό θέμα, ψάξε και βρες να διαβάσεις το σχετικό θέμα στο φόρουμ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης