Κλοπές στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση

Σας έχουν κλέψει κατά τη θητεία σας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Απρ 15, 2018 10:40 pm

Ναι, χρήματα
12
7%
Ναι, αντικείμενα
67
36%
Ναι, χρήματα και αντικείμενα
13
7%
Ναι, αλλά μικρής αξίας
12
7%
Όχι
80
43%

Σύνολο ψήφων: 184

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από greenalexyo »

Μονο καμελ στο κεντρο μου εχουν κλεψει.
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Αν στο θάλαμος σας υπάρχουν ΑΛΒΑΝΑ... Προσέχετε διπλά! Ότι σας κλέψουν σε αυτούς θα το βρείτε.

Και χαρακτηρίστε με ως ρατσιστή. Δεν έχω πρόβλημα, αυτοί έχουν με μας.

Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από samloxias »

Η κλοπή και ειδικά στο Στρατό; Οτιδήποτε και να ήτανε το κλεμένο, όχι αν βρισκότανε το κλεμένο,θα βρισκότανε Όπωσδήποτε!Εικόνα. Έεε, δέν θα θέλατε να ξέρετε τι, το μετά
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Soap »

Εμένα πάλι Έλληνες μου τη κάνανε τη μαγκιά Εικόνα
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Στο ΚΕΕΔ που ήμουν, μόνο μια φορά έτυχε να αναφερθεί κλοπή. Και μετά από άδικη μου παρότρυνση και με 2 εκπαιδευτές έψαξε καλύτερα τα πράγματά του και βρήκε το γαμ...100αρικο και βγήκαμε εξοδούχοι. Όχι τίποτα άλλο, ήταν και ΣΚ...

Στη Ε' ΜΚ θυμάμαι Πορτοφόλια, κινητά,mp3, τα αφήναμε πάνω στα κρεβάτια ειδικά όταν πηγαίναμε για τρέξιμο, δεν έλειψε ποτέ τίποτα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Soap »

Για ένα μπλουζάκι καλοκαιρινό που το άπλωσα στο σχοινί να στεγνώσει δε παραπονέθηκα ποτέ, είπα δε γ@μιέτ@ι, υπάρχουν και γύφτοι ς' αυτή στη ζωή. Για τη συλλογή καθάρσεως πάλι το κάνα γαργάρα και το κατάπια. Όταν ήρθε η ώρα πριν απολυθώ να ξεχρεώσω με χρεώσανε ένα 20ευρο. Αλλά για το κράνος δε κρατήθηκα, εξάλλου είναι και πανάκριβο. Όταν καθαρίζαμε την αποθήκη υλικών μας βάλανε να κάνουμε και καταμέτρηση μεταξύ άλλων. Βρήκα κάπου εκεί μέσα ένα τσουβάλι γεμάτο με κράνη τα οποία ήταν χαλασμένα (στα περισσότερα είχε κοπεί το λουράκι). Άρπαξα ένα, έκανα ένα σπριντ μέχρι το λόχο, δε με είδε κανείς ευτυχώς και τέλος καλό όλα καλά με λίγα λόγια. Η απορία όμως μου είναι η εξής. Αυτός που μου έκλεψε αρχικά το κράνος, όταν ήρθε η ώρα να ξεχρεώσει πήγε με δύο κράνη; Εικόνα Ή Μήπως το ξεφορτώθηκε το ένα με κάποιο τρόπο;
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Χαχαχα.
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ziaba »

Kourtembeu έγραψε:Αν στο θάλαμος σας υπάρχουν ΑΛΒΑΝΑ... Προσέχετε διπλά! Ότι σας κλέψουν σε αυτούς θα το βρείτε.

Και χαρακτηρίστε με ως ρατσιστή. Δεν έχω πρόβλημα, αυτοί έχουν με μας.

εμενα δυστυχως ή ευτυχως οχι μονο στον στρατο αλλα γενικα στην ζωη μονο ελληνες εχουν κλεψει

Soap έγραψε:Για ένα μπλουζάκι καλοκαιρινό που το άπλωσα στο σχοινί να στεγνώσει δε παραπονέθηκα ποτέ, είπα δε γ@μιέτ@ι, υπάρχουν και γύφτοι ς' αυτή στη ζωή. Για τη συλλογή καθάρσεως πάλι το κάνα γαργάρα και το κατάπια. Όταν ήρθε η ώρα πριν απολυθώ να ξεχρεώσω με χρεώσανε ένα 20ευρο. Αλλά για το κράνος δε κρατήθηκα, εξάλλου είναι και πανάκριβο. Όταν καθαρίζαμε την αποθήκη υλικών μας βάλανε να κάνουμε και καταμέτρηση μεταξύ άλλων. Βρήκα κάπου εκεί μέσα ένα τσουβάλι γεμάτο με κράνη τα οποία ήταν χαλασμένα (στα περισσότερα είχε κοπεί το λουράκι). Άρπαξα ένα, έκανα ένα σπριντ μέχρι το λόχο, δε με είδε κανείς ευτυχώς και τέλος καλό όλα καλά με λίγα λόγια. Η απορία όμως μου είναι η εξής. Αυτός που μου έκλεψε αρχικά το κράνος, όταν ήρθε η ώρα να ξεχρεώσει πήγε με δύο κράνη;Εικόνα Ή Μήπως το ξεφορτώθηκε το ένα με κάποιο τρόπο;

δεν γινεται να επιστρεψεις αλλο κρανος (τουλαχ στις μοναδες που ημουν-ειμαι Εχουν αριθμους κ

ς χρεωνουν κρανακι με συγκεκριμενο αριθμο)

Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Το κράνος είναι πολύ βσρύ;
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ziaba »

Konstantinos_ έγραψε:Το κράνος είναι πολύ βσρύ;

καπου 1 κιλο ζυγιζει (το κεβλαρ οχι τα σιδερενια του κεντρου) ισως λιγο παραπανωΕικόνα

Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Soap »

Λάθος. Διαφορετικά εγώ δε θα είχα απολυθεί ποτέ. Για την ακρίβεια όταν ξεχρέωνα όπως είπα και παραπάνω δεν είχα καν λουράκι στο κράνος γιατί ήταν σκισμένο. Δε ξέρω να σου πω την αλήθεια άμα δε το προσέξανε ή απλά δεν τους ένοιαξε.
Άβαταρ μέλους
ferrari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ferrari »

Μαγκες προτεινετε να μπω μεσα με το iphone 6s η να μπω με κατι πιο παλιο; πχ.samsung galaxy 5
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Terminator »

Ρε φίλε trollaρεις τι iphone λες και samsung πάρε ενα χωρίς κάμερα με 20 ευρώ να το έχεις για να παίρνεις τηλέφωνο. Πρώτον θα στο βουτήξουν και δεύτερον κανονικά δεν επιτρέπετε να έχει κάμερα αλλά τέλος πάντων
Xristos

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Xristos »

Πάρτε λουκέτα τις προκοπής. Τα φτηνά τα ανοίγουν για πλάκα. Υπάρχουν καθίκια που ανοίγουν σάκους για να κλέψουν τα λεφτά των φαντάρων.

Xristos

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Xristos »

Άμα υπάρχει γκρουπ αλβανών στην μονάδα/στρατόπεδο, τα μάτια σας 400 και τα λουκέτα 200. Όταν είναι 1-2 δεν πειράζουν. Άμα είναι πολλοί, θυμούνται την τέχνη τους.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες