Κλοπές στο στρατό
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Κλοπές στο στρατό
Μονο καμελ στο κεντρο μου εχουν κλεψει.
- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Κλοπές στο στρατό
Αν στο θάλαμος σας υπάρχουν ΑΛΒΑΝΑ... Προσέχετε διπλά! Ότι σας κλέψουν σε αυτούς θα το βρείτε.
Και χαρακτηρίστε με ως ρατσιστή. Δεν έχω πρόβλημα, αυτοί έχουν με μας.
Κλοπές στο στρατό
Η κλοπή και ειδικά στο Στρατό; Οτιδήποτε και να ήτανε το κλεμένο, όχι αν βρισκότανε το κλεμένο,θα βρισκότανε Όπωσδήποτε!
. Έεε, δέν θα θέλατε να ξέρετε τι, το μετά

Κλοπές στο στρατό
Εμένα πάλι Έλληνες μου τη κάνανε τη μαγκιά 

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Κλοπές στο στρατό
Στο ΚΕΕΔ που ήμουν, μόνο μια φορά έτυχε να αναφερθεί κλοπή. Και μετά από άδικη μου παρότρυνση και με 2 εκπαιδευτές έψαξε καλύτερα τα πράγματά του και βρήκε το γαμ...100αρικο και βγήκαμε εξοδούχοι. Όχι τίποτα άλλο, ήταν και ΣΚ...
Στη Ε' ΜΚ θυμάμαι Πορτοφόλια, κινητά,mp3, τα αφήναμε πάνω στα κρεβάτια ειδικά όταν πηγαίναμε για τρέξιμο, δεν έλειψε ποτέ τίποτα.
Στη Ε' ΜΚ θυμάμαι Πορτοφόλια, κινητά,mp3, τα αφήναμε πάνω στα κρεβάτια ειδικά όταν πηγαίναμε για τρέξιμο, δεν έλειψε ποτέ τίποτα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Κλοπές στο στρατό
Για ένα μπλουζάκι καλοκαιρινό που το άπλωσα στο σχοινί να στεγνώσει δε παραπονέθηκα ποτέ, είπα δε γ@μιέτ@ι, υπάρχουν και γύφτοι ς' αυτή στη ζωή. Για τη συλλογή καθάρσεως πάλι το κάνα γαργάρα και το κατάπια. Όταν ήρθε η ώρα πριν απολυθώ να ξεχρεώσω με χρεώσανε ένα 20ευρο. Αλλά για το κράνος δε κρατήθηκα, εξάλλου είναι και πανάκριβο. Όταν καθαρίζαμε την αποθήκη υλικών μας βάλανε να κάνουμε και καταμέτρηση μεταξύ άλλων. Βρήκα κάπου εκεί μέσα ένα τσουβάλι γεμάτο με κράνη τα οποία ήταν χαλασμένα (στα περισσότερα είχε κοπεί το λουράκι). Άρπαξα ένα, έκανα ένα σπριντ μέχρι το λόχο, δε με είδε κανείς ευτυχώς και τέλος καλό όλα καλά με λίγα λόγια. Η απορία όμως μου είναι η εξής. Αυτός που μου έκλεψε αρχικά το κράνος, όταν ήρθε η ώρα να ξεχρεώσει πήγε με δύο κράνη;
Ή Μήπως το ξεφορτώθηκε το ένα με κάποιο τρόπο;

- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Κλοπές στο στρατό
Χαχαχα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Κλοπές στο στρατό
Kourtembeu έγραψε:Αν στο θάλαμος σας υπάρχουν ΑΛΒΑΝΑ... Προσέχετε διπλά! Ότι σας κλέψουν σε αυτούς θα το βρείτε.
εμενα δυστυχως ή ευτυχως οχι μονο στον στρατο αλλα γενικα στην ζωη μονο ελληνες εχουν κλεψει
Soap έγραψε:Για ένα μπλουζάκι καλοκαιρινό που το άπλωσα στο σχοινί να στεγνώσει δε παραπονέθηκα ποτέ, είπα δε γ@μιέτ@ι, υπάρχουν και γύφτοι ς' αυτή στη ζωή. Για τη συλλογή καθάρσεως πάλι το κάνα γαργάρα και το κατάπια. Όταν ήρθε η ώρα πριν απολυθώ να ξεχρεώσω με χρεώσανε ένα 20ευρο. Αλλά για το κράνος δε κρατήθηκα, εξάλλου είναι και πανάκριβο. Όταν καθαρίζαμε την αποθήκη υλικών μας βάλανε να κάνουμε και καταμέτρηση μεταξύ άλλων. Βρήκα κάπου εκεί μέσα ένα τσουβάλι γεμάτο με κράνη τα οποία ήταν χαλασμένα (στα περισσότερα είχε κοπεί το λουράκι). Άρπαξα ένα, έκανα ένα σπριντ μέχρι το λόχο, δε με είδε κανείς ευτυχώς και τέλος καλό όλα καλά με λίγα λόγια. Η απορία όμως μου είναι η εξής. Αυτός που μου έκλεψε αρχικά το κράνος, όταν ήρθε η ώρα να ξεχρεώσει πήγε με δύο κράνη;Ή Μήπως το ξεφορτώθηκε το ένα με κάποιο τρόπο;
δεν γινεται να επιστρεψεις αλλο κρανος (τουλαχ στις μοναδες που ημουν-ειμαι Εχουν αριθμους κ
ς χρεωνουν κρανακι με συγκεκριμενο αριθμο)
Πολίτης !!!336 !!!
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Κλοπές στο στρατό
Το κράνος είναι πολύ βσρύ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Κλοπές στο στρατό
Konstantinos_ έγραψε:Το κράνος είναι πολύ βσρύ;
καπου 1 κιλο ζυγιζει (το κεβλαρ οχι τα σιδερενια του κεντρου) ισως λιγο παραπανω

Πολίτης !!!336 !!!
Κλοπές στο στρατό
Λάθος. Διαφορετικά εγώ δε θα είχα απολυθεί ποτέ. Για την ακρίβεια όταν ξεχρέωνα όπως είπα και παραπάνω δεν είχα καν λουράκι στο κράνος γιατί ήταν σκισμένο. Δε ξέρω να σου πω την αλήθεια άμα δε το προσέξανε ή απλά δεν τους ένοιαξε.
Κλοπές στο στρατό
Μαγκες προτεινετε να μπω μεσα με το iphone 6s η να μπω με κατι πιο παλιο; πχ.samsung galaxy 5
-
- Α/ΓΕΑ
Κλοπές στο στρατό
Ρε φίλε trollaρεις τι iphone λες και samsung πάρε ενα χωρίς κάμερα με 20 ευρώ να το έχεις για να παίρνεις τηλέφωνο. Πρώτον θα στο βουτήξουν και δεύτερον κανονικά δεν επιτρέπετε να έχει κάμερα αλλά τέλος πάντων
Κλοπές στο στρατό
Πάρτε λουκέτα τις προκοπής. Τα φτηνά τα ανοίγουν για πλάκα. Υπάρχουν καθίκια που ανοίγουν σάκους για να κλέψουν τα λεφτά των φαντάρων.
Κλοπές στο στρατό
Άμα υπάρχει γκρουπ αλβανών στην μονάδα/στρατόπεδο, τα μάτια σας 400 και τα λουκέτα 200. Όταν είναι 1-2 δεν πειράζουν. Άμα είναι πολλοί, θυμούνται την τέχνη τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες