Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Α/Ε/ΥΕΑ Β
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Α/Ε/ΥΕΑ Β »

Ειμαι δεα τθ εδω και 8 μηνες και θελω να παραιτηθω. γινετε να παραιτηθεις και αν ναι τοτε υπυρετω ακομα εναν μηνα κανονικα σαν οπλιτης?
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από gimitrop »

Γιατί να θέλει να παραιτηθεί ένας ΔΕΑ μετά από 8 μήνες ενώ έχει φάει όλη τη λούτσα της εκπαίδευσης;
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Α/Ε/ΥΕΑΒ

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Α/Ε/ΥΕΑΒ »

Οι λογοι ειναι απειροι. γινετε ομως και αν ναι κανεις ενα μηνα ακομη χωρις κυρωσεις?
gr_ar

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από gr_ar »

Α/Ε/ΥΕΑΒ έγραψε:Οι λογοι ειναι απειροι. Γινετε ομως και αν ναι κανεις ενα μηνα ακομη χωρις κυρωσεις;

Δεν γνωρίζω κυρώσεις, γιατί δεν ρωτάς στο 1ο γραφείο της μονάδας; Μη σου ζητήσουν μετά την παραίτηση τίποτα λεφτά και τρέχεις και δεν φτάνεις.

Α/Ε/ΥΕΑΒ

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δεν θελω να ρωτησω γιατι ειναι κολλημενα μυαλα. θελω να το ανακοινωσω αλλα να ξερω λεπτομερεις. σαν υεα ειχαμε αξια και ειμασταν οι καλυτεροι του στρατοπεδου. σαν δεα ειμαστε ενα τιποτα και μιας που συμπληρωσα 8 μηνες θητεια θελω να παραιτηθω.
ΔΕΑ διαβίβασεων

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ διαβίβασεων »

Τελικά παραιτήθηκες από ΔΕΑ ; Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν κι αλλά άτομα σαν κι εμένα... είμαι στους 7 μήνες και θέλω να παραιτηθώ για παρά πολλούς λόγους.. Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν υπάρχουν κυρώσεις παρακαλώ ας απαντήσει
Έφεδρος

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Έφεδρος »

Έχω απολυθεί ως έφεδρος ανθυπολοχαγός. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη θέση να ρωτήσω, αλλά γνωρίζει κανείς πως γίνεται να παραιτηθώ από αυτό το τον τίτλο για να μη με καλέσουν ξανά ως ανθυπολοχαγό; Προέκυψε μικρό θέμα υγείας και δεν θέλω να το ρισκάρω, αλλά και γενικότερα το σκέφτομαι καιρό.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Nassos »

Αν επηρεάζει τη σωματική σου ικανότητα, θα πρέπει να ζητήσεις επανεξέταση για αλλαγή Ι. Συννενοήσου είτε με τη μονάδα που απολύθηκες είτε με τη Στρατολογική Υπηρεσία.
Α/Ε/ΥΕΑΒ

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

οχι αλανι μου.. δεν παραιτηθηκα.. και σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο.. Εκτος εαν υπαρχρει σοβαρο προβλημα με σενα η καποιον δικο σου.. σοβαρο ομως.. αν οχι γραψ τους ολους εκει που δεν πιανει.
ΔΕΑ πζ

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ πζ »

Μάγκες ξέρετε αν απολυθω από ΔΕΑ Τι επιπτώσεις έχει ;

Θα δώσω πίσω όσους μισθούς μου έδωσαν;

Πόσο καιρό παίρνει η αλλαγή βαθμού από ΔΕΑ σε στρατιώτης;

Υπάρχει κανένας που το έχει κάνει;

* Δεν θέλω να πάω να ρωτήσω στο πρώτο γραφείο!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες