Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Neniel
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Neniel »

Καλημέρα σας!

Ελπίζω να είμαι στο κατάλληλο μέρος για να κάνω την εξής ερώτηση:

Όταν κάποιος κοπεί από Υ. Ε. Α. Με Ι3 Ψυχολογικό, τι ακριβώς προβλέπεται στην συνέχεια; Π. Χ. Παραμένει στο ίδιο στρατόπεδο για λίγο καιρό ακόμη (αλλά σε Λόχο Διοικήσεως) ή περιμένει να του έρθει χαρτί για παραμεθώριο;

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, παρακαλώ να απαντήσει εδώ ή να μου στείλει pm.

:(Τηλεφωνώ από χθες στο Στρατολογικό Γραφέιο της Αθήνας αλλά μια ουσιαστική απάντηση δεν έχω λάβει... Μάλλον επικρατεί άγνοια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να φανταστώ πέρασες από επιτροπή απαλλαγών;
Neniel
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Neniel »

:P όχι εγώ. Εκ μέρους φαντάρου έκανα το topic. Ναι, πέρασε απ'την επιτροπή απαλλαγών.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Neniel έγραψε::P όχι εγώ. Εκ μέρους φαντάρου έκανα το topic.Ναι, πέρασε απ'την επιτροπή απαλλαγών.

περιμένει στο στρατόπεδο μέχρι να του βγει μετάθεση για μονάδα
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Stauros »

Noob
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Noob »

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαδικασία για την παραίτηση Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού. Ας πούμε ότι προκρίνομαι από ΥΕΑ σε ΔΕΑ. Τη στιγμή εκείνη, ο χρονος υπηρεσίας μου γίνεται από 9 μήνες,14. Σωστά;

Εάν κάπου στους 8 μήνες παραιτηθώ από ΕΑ για οποιοδήποτε λόγο, θα βρεθώ υποχρεος να υπηρετήσω ακόμη 6 ή 1 μήνα;

Συγνώμη αν έχω σφάξει τις ορολογίες. Επίσης έχω ψάξει αρκετά για να δω αν υπάρχει απαντημένο το ερώτημα, αυτό που δεν βρίσκω πουθενά είναι το τι συμβαίνει με την υπόλοιπη χρονική διάρκεια της θητείας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Θα υπηρετήσεις 1 μήνα σαν οπλίτης.
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από Stauros »

Ισχυει οτι αμα παραιτηθεις πρεπει να επιστρεψεις καποια λεφτα απο το μισθο σου;

Μου καρφωθηκε τωρα η ερωτηση στο μυαλο...
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από samloxias »

Δίδω "; διαταγή" παιδιά, να ψαχτεί πάραυτα αυτό το θέμα, διότι οικονομικά τρομερά δύσκολοι οι καιροί. Να αλληλοβοηθιόμαστε!Εικόνα
nikos.ns.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δημοσίευση από nikos.ns. »

Καλησπερα παιδια,329 ΣΤ ΕΣΣΟ 2013. Εχω μια ερωτηση, οποιος γνωριζει ας απαντησει. Ημουν ιλη υεα τεθωρακισμενα Αυλωνα και παραιτηθηκα με ι3 Συναισθηματικοτητα (Ι3Σ), μονο ετσι γινοταν να κοπω. Και με εχουν μεταφερει στην ιλη αρματων μεχρι να βγει η μεταθεση μου για μοναδα. Ερωτησεις :1) Ποσο καιρο παιζει να μεινω εδω στην ιλη αρματων;

Η μεταθεση θα ειναι δυσμενης;

2) ποτε μπορω να ζητησω επανεξεταση σωματικης ικανοτητας ωστε να κανω ενοπλες υπηρεσιες, στην αρχη που θα παρουσιαστω, η πιο μετα; Γνωριζετε;

ευχαριστω προκαταβολικα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

1. Μένεις μέχρι να σου βγει η μετάθεση, το δυσμενής δεν το γνωρίζει κανένας, λογικά Έβρο ή νησι θα πας.
2. Επανεξέταση μπορείς να ζητήσεις την πρώτη ημέρα που θα παρουσιαστείς στην νέα σου τοποθέτηση.

nikos.ns.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Ευχαριστω! Και κατι ακομα, εγω τωρα που ειμαι ι3 αοπλο, επηρεαζει καθολου την ειδικοτητα Που θα μου δωσουν Στα τεθωρακισμενα; και γνωριζεις εσυ ή καποιος αλλος αν μπορω να παραμεινω εκει στην ιλη αρματων για ολη τη θητεια; Θελει σπρωξιμο βυσμα κτλ; Εχω καποιους υεα κομμενους μαζι μου απο παλιες εσσο και κανουν ολη την θητεια τους εκει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Γενικά για να παραμείνεις ναι θέλει βύσμα, δεν νομίζω πάντως να είναι όλοι βύσματα, μπορεί να πήρανε κατ'εξαίρεση, να κάνουν μειωμένη θητεία ή να έχουνε υπηρετούντα αδελφό, όσο αφορά την ειδικότητα ναι την επηρεάζει, θα σου δώσουν ειδικότητα που δεν θα είναι μάχιμη πχ σιτιστής και όταν γίνει η αλλαγή σε ένοπλο λογικά θα γίνεις Τ/Φ.
nikos.ns.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Οκ, ευχαριστω !Παντως αυτο με την δυσμενη μεταθεση, οντως δεν ισχυει;

Οσοι ειναι κομμενοι απο υεα, ειδικες δυναμεις, ελδυκ, με αλλαγη σωματικης ικανοτητας, δεν στελνονται συνηθως σε μαυρες μοναδες, ασχημες τοποθετησεις;

Κατι τετοιο ακουγοταν μεσα στην ιλη υεα οσο παρεμεινα εκει, οτι ειναι ασχημο να κοβεσαι, ειδικα απο την ιλη μας, εχει κατευθειαν δυσμενη. Τωρα φυσικα μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλλα, αλλα παλιοτεροι αλφαδες που τα παρατησαν χωρις βυσμα φυγαν με μαυρη τοποθετηση κατευθειαν και ακομα κλαινε.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παραίτηση από ΥΕΑ/ΔΕΑ

Δυσμενής τοποθέτηση μπορεί να φάει ο καθένας και συνήθως όσοι δεν έχουνε βύσμα πάνε σε τέτοιες μονάδες, έτσι λειτουργεί ο στρατός.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες