nandy24 έγραψε:Τους καθρέφτες ; Μπά είμαι ολίγον ατσούμπαλι με τα γυαλικά... Χε χε χε αλλά γκρουσουζια δεν μου έχουν φέρει... Όταν έχει Τρίτη 13 ή Παρασκευή 13 από το πρωί όλα μου πάνε ρόδινα... Τι να πεις...
Επι του θεματος, δεν πιστευω σε προληψεις. Οσο για τα ματιασματα κλπ υπαρχουν ευχες της εκκλησιας ακριβως γιατι αυτα προϋπηρχαν και θελωντας να ενισχυθουν οι χριστιανοι θεσπισθηκαν οι ευχες αυτες.
Προολιπτικος οχι μονο στο ματι κ αυτο λιγο τ πιστευω. μονο μην δω παπα στον δρομο τ πρωι. Ολη μερα σκατα παει με τους παπαδες ναι ειμαι... κατι αλλα κομπλεξικα μην σφιριζεις τ βραδυ μην ανιγεις ομπρελα σε σπιτι μην τ ενα μην τ αλλο με σπανε τ νευρα.
Γραφω με βασει περιστατικο που εγινε προχθες ειμαι προοληπτικος με ενα πραγμα μονο αν με τρωει η μυτη θα παρω στεναχωρια προχθες με ετρωγε το βραδυ το πρωι βγηκε και γινεται παντα οσο κι αν ακουγεται περιεργο...
Για εμας ειναι η τριτη αλλα εγω φυλαγομε και απο την παρασκευη επισης θεωρω γρουσουζια την αναποδη παντοφλα το αναποδο ψωμι οταν ειναι γυρισμενω και πολλα αλλα...
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
Ναι ειναι γορυσουζια απο οτι λενε η παλιοι επισης να μην τα κοβεις τεταρτες και παρασκευες βασικα υπαρχουν πολλα δεν τα πιστεω ολα αλλα μερικα τα πιστευω σε μεγαλο βαθμο
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο