Είστε προληπτικοί;
Είστε προληπτικοί;
Φυλαχτα γουρια ειναι απο τις μερικες συνηθειες των ελληνων που θα μας ακολουθουν παντα. Το φτυσε στο κορφο σου η μαυρη γατα ειναι καθημερινες ατακες μας. Αλλωστε καθε λαος εχει τους δικους του οιωνους καλους η κακους.
Είστε προληπτικοί;
Εγω στο "ματι" πιστευω παντως
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Είστε προληπτικοί;
Συμφωνω και εγω για το ματι
-
- Στρατηγός
Είστε προληπτικοί;
Tη βασκανια τη δεχεται κ η Εκκλησια, αλλωστε υπαρχει κ ειδικη ευχη κατα της βασκανιας... κ εγω το πιστευω ακραδαντα το ματι, ξερω κ την ευχη... Δεν το θεωρω οτι ειμαστε προληπτικοι οσοι το πιστευουν
Dum spiro spero
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Είστε προληπτικοί;
Κανεις δεν λέει ότι ειναι προληπτικός, αλλά και κανείς δεν ρισκάρει κάνοντας κάτι αντίθετο! Ποιος έσπασε προσφατα καθρεφτη ; 

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Υπολοχαγός
Είστε προληπτικοί;
Τεταρτη και παρασκευη τα νυχια σου μην κοψεις και κυριακη μην λουστεις αν θες να προκοψεισ... Χαχαχαχαχα

ΕΛΕΟΣ!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Είστε προληπτικοί;
Αγόρι ηλικίας 13 ετών χτυπήθηκε από κεραυνό την περασμένη Παρασκευή 13 του μήνα, ακριβώς στη μία και 13 πρώτα λεπτά (13:13) το μεσημέρι. Τυχαίο; «Δε νομίζω», θα απαντήσουν οι προληπτικοί για τους οποίους η Παρασκευή και 13 είναι παραδοσιακά ημέρα εξαιρετικής γκαντεμιάς. Ατυχία βουνό είχε ο 13χρονος Βρετανός ο οποίος παρακολουθούσε ένα αεροπορικό σόου στο Σάφολκ της ανατολικής Αγγλίας όταν χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στον ώμο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. www.ethnos.gr Να σημειωθεί πως γύρω του υπήρχαν άλλα περίπου 150.000 άτομα τα οποία δεν έπαθαν τίποτα. Είναι να μη σου (κακο) τύχει, που λένε.
Είστε προληπτικοί;
Δε πιστευω καθολου σε προληψεις γουρια και οτιδηποτε αλλο το ματιασμα το αποδεχεται και η εκκλησια οντως αλλα εγω ποτε μου δεν το πιστεψα και ποτε μου δεν με εχει πιασει. Οσο τα πιστευεις τοσο πιο πιθανο ειναι να βλεπεις φαντασματα και να νομιζεις οτι σου συμβαινουν παραξενα πραγματα. Πιστεψτε στον εαυτο σας κ αφηστε προληψεις κ προκαταληψεις

- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
Είστε προληπτικοί;
Απο τη μια πιστευω και απο την αλλη λεω ελα μωρε μπαρουφες ειναι αυτα. Ειμαι σαβατογεννημενη και απ οτι μου λενε οι γυρω μου οταν ιδιως ειμαι θυμωμενη αυτο που θα πω τους βγαινει. Επισης εχω προσεξει οτι οταν κοιτω καποιον/α σκονταφτει η πεφτει κατω. Τις περισσοτερες φορες. Οχι παντα. Ετσι τα αποφευγω αυτα. Αλλιως δεν ξερω πως να το εξηγησω. Αυτο συμβαινει Μονο ομως ς αυτο που θα πω εγω και εκει που θα κοιταξω.
Είστε προληπτικοί;
Προσωπικά δεν είμαι προληπτικός. Αλλά υπάρχουν ώρες ώρες που έρχονται έτσι τα πράγματα και αναρωτιέσαι...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Posts in topic: 3
Είστε προληπτικοί;
θέλεις να έρθεις μια βόλτα από το γραφίο που δουλεύω να μελετήσεις το αφεντικό μου; Ε ε ε ε;Rafale έγραψε: Απο τη μια πιστευω και απο την αλλη λεω ελα μωρε μπαρουφες ειναι αυτα. Ειμαι σαβατογεννημενη και απ οτι μου λενε οι γυρω μου οταν ιδιως ειμαι θυμωμενη αυτο που θα πω τους βγαινει. Επισης εχω προσεξει οτι οταν κοιτω καποιον/α σκονταφτει η πεφτει κατω. Τις περισσοτερες φορες. Οχι παντα. Ετσι τα αποφευγω αυτα. Αλλιως δεν ξερω πως να το εξηγησω. Αυτο συμβαινει Μονο ομως ς αυτο που θα πω εγω και εκει που θα κοιταξω.
-
Είστε προληπτικοί;
Τις μαύρες γάτες τις λατρεύω, το 13 είναι ο τυχερός αριθμός μου, μέχρι στιγμής έχω χάσει το μέτρημα πόσους καθρέφτες έχω σπάσει... Οπότε δεν είμαι ιδιάετρα προλιπτική... Ίσως μόνο στο μάτι να πιστεύω... Πάντως συνηθώς με χρισιμοποιηούν για γούρι... Ειδικά στο τάβλι χε χε χε χε
Είστε προληπτικοί;
nandy24 έγραψε: Τις μαύρες γάτες τις λατρεύω, το 13 είναι ο τυχερός αριθμός μου, μέχρι στιγμής έχω χάσει το μέτρημα πόσους καθρέφτες έχω σπάσει...
Τα κάνεις επίτηδες ;

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
Είστε προληπτικοί;
Τους καθρέφτες ; Μπά είμαι ολίγον ατσούμπαλι με τα γυαλικά... Χε χε χε αλλά γκρουσουζια δεν μου έχουν φέρει... Όταν έχει Τρίτη 13 ή Παρασκευή 13 από το πρωί όλα μου πάνε ρόδινα... Τι να πεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης