535 Μ/Κ ΤΠ - Φέρες (Έβρος)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από oldsoldier »

Εγκαταστάσεις της πλάκας σε λυόμενο, τουαλέτες δεν είναι οι κλασσικές του στρατού οι τούρκικες που λέμε αλλά οι άλλες οι κανονικές που υπάρχουν και στα σπίτια, άρα θα πρέπει να εξοικειωθείς στις συνθήκες. Πέρυσι είχε καλό διοικητή, τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει εκεί ο ίδιος. Στελέχη πολύ καλούς Λοχίες και Επιλοχίες από ΣΜΥ αλλά πολύ άθλιους ΕΠΟΠ, ίσως οι χειρότεροι ΕΠΟΠ της Μεραρχίας να είναι μαζεμένοι εκεί. Στα θετικά έχει καλό φαγητό και θα περάσεις ΣΠΕΝ μέσα στο στρατόπεδο. Στο στρατόπεδο, το οποίο έχει πολλές μονάδες, είναι και η έδρα της Ταξιαρχίας. Αν είσαι ένοπλος θα πηγαίνεις αναγκαστικά και στο φυλάκιο της Γέφυρας που είναι στα σύνορα με την Τουρκία και θα έχεις την εμπειρία να κάνεις σκοπιά πάνω στο ποτάμι, επίσης θα κάνεις κάποιες σκοπιές στο παλιό στρατόπεδο του 535 και θα κάνεις και κάποιες υπηρεσίες εντός του στρατοπέδου πχ περίπολο, πύλη, ΑΟΣ. Αν είσαι άοπλος θα κάνεις θαλαμοφύλακας και ίσως μαγειρεία.
μιχ

Δημοσίευση από μιχ »

Μια χαρά είναι το 535! Στείλε να μας πεις πώς τα περνάς!
Panagiwtis88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Panagiwtis88 »

Παιδιά δεν με έστειλαν κατευθείαν τελικά Έβρο... Μου έδωσαν ειδικότητα ολμιστή και με έστειλαν πρώτα για εκπαίδευση στο 585 ΤΠ Άργος Ορεστικού... (κοντά στην Καστοριά) ... Φεύγω τώρα Δευτέρα 4/11/15 για Έβρο Φέρρες...535 Μ/Κ Τ/Π...
μιχα

Δημοσίευση από μιχα »

Κανεις εχει πληροφοριες για το τι συμβαινει ΤΩΡΑ στο 535; Απαντηστε πλιζ!
535μκτπ

Δημοσίευση από 535μκτπ »

Παρουσιάστηκα στις 8 Οκτωβρίου στο τάγμα.Βρίσκεται μέσα στην 31η Ταξιαρχία στην Καβησό (μισή ώρα από Αλεξανδρούπολη).

Θετικά: Σχετικά καλές εγκαταστάσεις (λουόμενα) με ζεστό νερό και air condition, εξαιρετικό φαγητό, σχετικά οργανωμένο όσον αφορά τις υπηρεσίες με πάρα πολλα στελέχη (ΕΠΟΠ).Στα αρνητικά οι πολλές ασκήσεις το φθινόπωρο και την άνοιξη, το κρύο, είναι αρκετά προβλεπόμενο στρατόπεδο και οι υπηρεσίες το ίδιο. Φίδιασμα ούτε να το σκέφτεστε.

Οι λόχοι είναι 4 και υπάρχει και ο λόχος διοικήσεως που αποτελείται μόνο από άοπλους. Στέλνουμε 9 άτομα συνολικά τη βδομάδα στα φυλάκια (Πέταλο, Γεμιστή, Γέφυρα Κήπων),6 στην Κεντρική Πύλη (αρκετά ζόρικη υπηρεσία) και 7 θαλαμοφύλακες (5 άοπλοι και 2 ένοπλοι). Λογικά θα μας πηγαίνει 1-1 και καλύτερα τώρα που έρχεστε εσείς, απλά μια βδομάδα το μήνα την περνάς αναγκαστικά σε κάποιο φυλάκιο.

μιχα

Δημοσίευση από μιχα »

Η υπηρεσια στο Κραλλη σταματησε δηλαδη; Τι αναμνησεις ρε παιδι μου απο εκει περα! Εγω ημουν ΛΔαριος αν και ενοπλος, λογω του οτι ειχα ειδικοτητα Γραφεα, ειμασταν συνολο στο Ταγμα μονο 20 ατομα θυμαμαι και βγαιναμε μια φορα την εβδομαδα και αν, ο Διοικητης ηταν αψογος, δεν ξερω αν εχει αλλαξει φυσικα.
λεωνιδας

Δημοσίευση από λεωνιδας »

Ειμουν κι εγω εκει 1998-1999 98α εσσο (252 σειρα) 2ος λοχος περασε ο καιρος οχι ευκολα αλλα περασε ! Α ρε sooters τι μου θυμισατε τωρα ψαχνω τους φιλους μου που ειμασταν σειρα εκει κωλετσης λεωνιδας το facebook
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

Καλησπερα! τη σειρα 256 την προλαβες οσο ησουν μεσα;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Πλάκα κάνεις έτσι; . (πρώην οπλίτης της 110)
ταραβουσιδης

Δημοσίευση από ταραβουσιδης »

Και εγω υπερετισα στα Φερραι 535 ΤΠ Ιανουαριο μεχρι Νοεμβριο 1984. Πολλες ασκησεις κρθο και κουνουπι.83 Ε Εσσο 166 Σειρα.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ημουν φανταρος το 94 93Ε εσσο πολυ καλη μοναδα κοντα στο χωριο
orig 21

Δημοσίευση από orig 21 »

ΑΠΌ ΜΆΡΤΙΟ Ε Ως ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ 306 ΣΕΙΡΆ 09 Α ΕΣΣΟ Και πλωτά και σκοινάκια και πορείες, νυχτερινές κουνούπια και ποντίκια και κοριούς, καθάρισμα στον όρχο κάθ παρασκευη. Καλα ηταν.
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από oldsoldier »

μιχα έγραψε:Η υπηρεσια στο Κραλλη σταματησε δηλαδη; Τι αναμνησεις ρε παιδι μου απο εκει περα! Εγω ημουν ΛΔαριος αν και ενοπλος, λογω του οτι ειχα ειδικοτητα Γραφεα, ειμασταν συνολο στο Ταγμα μονο 20 ατομα θυμαμαι και βγαιναμε μια φορα την εβδομαδα και αν, ο Διοικητης ηταν αψογος, δεν ξερω αν εχει αλλαξει φυσικα.

Πρέπει να υπάρχει ακόμα αλλά πριν λίγα χρόνια έστελναν τέσσερα άτομα για να φυλάξουν 24 ώρες. Τις πρωινές ώρες έκανες σκοπιά μόνος σου ένα δίωρο αλλά το βράδυ κάθε δύο ώρες έπρεπε να ξυπνάς για να κάνεις διπλή σκοπιά. Πιο απαράδεκτη υπηρεσία δεν βρήκα πουθενά απ' όπου πέρασα. Ήμουν για ΣΠΕΝ στο 535 και μας έστελναν εκεί γιατί δεν είχαν άτομα και δεν ήθελαν να στείλουν τους στρατιώτες που υπηρετούσαν εκεί. Τις ελάχιστες φορές που πήγα στις περίπου τρις βδομάδες που έμεινα εκεί έβγαλα το συμπέρασμα ότι πιο άθλια υπηρεσία δεν υπάρχει πουθενά.

Alexpolis

Δημοσίευση από Alexpolis »

Στο κραλλη είναι η λεσχη φρουράς φερρων κ εχει υπηρεσίας πύλη. Μεγάλο διάστημα ειχε κ τα μαγειρεία της ταξιαρχίας το 535. Δύσκολή μοναδα κακές εγκαταστάσεις κ δύσκολα στελέχη όλοι απο κει γύρω κ την εχουν δει καπως
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες