535 Μ/Κ ΤΠ - Φέρες (Έβρος)
Φεύγω σε 6 μέρες γαι έκει. Ξέρει κανένας τι παίζει εκεί (στελέχη υπηρεσίες κλπ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnpsari την Σάβ Ιούλ 03, 2010 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά, γεια.
Πείτε μου ό, τι ξέρουμε για τις Φέρρες. Θα πάει το αγόρι μου κ διάβασα στο ίντερνετ λίγο διφορούμενες απόψεις.
Ευχαριστώ !
Πείτε μου ό, τι ξέρουμε για τις Φέρρες. Θα πάει το αγόρι μου κ διάβασα στο ίντερνετ λίγο διφορούμενες απόψεις.
Ευχαριστώ !
Πέπλος και Φέρρες έχουν φοβερά κουνούπια. Τώρα φθινόπωρο θάναι καλύτερα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Το παλικάρι μου είναι ΕΠΟΠ εκεί και φέτος θα μετακομίσω και εγώ! Σαν πολή είναι μια χαρά κωμόπολη με όλες τις αναίσεις της και τα μαγαζιά της... Απλώς έχει λίγο πιο χαμηλές θερμοκρασίες εκεί το χειμώνα. Πέρσι το χειμόνα έπιασε -15 C... Και όντως έχει κουνουπία αρκετά λόγο του δέλτα του Έβρου (καταραμένα γκατζολόπτερα ούτε του autan του στρατού δεν τα πιάνει). Πάντως κορίτσια να είστε ευγνώμον που είναι εκεί και όχι Κομοτηνή γιατί εκέι δεν έχει φοιτήτριες... Άντε μόνο στην Χηλη της Αλεξανδρούπολης αλλά ποιος τραβιέτε μέχρι εκεί... Χε χε οπότε καταλαβένεται που το πάω... Θα κοιμάστε ποιό ύσηχες τα βράδια...
Και μενα εποπ ειναι. τελειωνει 1 οκτωβριου το κεντρο κ παει μεταθεση φερρεσ. μαζι θα μεινουμε
Παιδιά ήμουν σειρά 309 σε αυτο το στρατόπεδο και τα πράγματα ήταν κατάμαυρα για τους οπλίτες. Το ίδιο και για τα στελέχοι. Γενικά όλοι μιλούσαν για ένα απο τα πιο δύσκολα τάγματα του Έβρου. Μπορώ να γράψω διάφορα τραγελαφικά περιστατικά που έχουν σύμβει μα δεν το κάνω καθαρά για να μην χαντακώσω το ηθικό. Μία συμβουλή θα δώσω σε όσους πάτε εκεί: ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ
Τόσο τραγικά είναι εκεί τα πράγματα; Πως είναι το στρατόπεδο κ τα στελέχη?
Το στρατόπεδο είναι ζωάρα. Είναι ο αρραβωνιαστικός μου εδώ. Απτον οκτωβριο μενουμε φερρεσ. Μια χαρά περνάει
Τι είναι το στρατόπεδο ; Χαχαχαχαχαχαχα. Παίζει όσοι πήραν μετάθεση σε αυτο το τάγμα να είναι οι πιο άτυχοι φαντάροι της χώρας. Για άδεια πρέπει να παρακαλάς ένα μήνα. Τα στελέχοι στρατόκαβλοί ως εκεί που δεν πάει. Κό σμος δεν υπάρχει στους λόχους οι φανταροι τρώνε τρελό παλούκι. Γειά σας και περάστικα σας.
Υ. Γ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΚΑΤΖΑ.
Υ. Γ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΚΑΤΖΑ.
Ζωαρα ε; Καλα. Αυτα τα λενε οι εποπ που κανουν 7 υπηρεσιες το μηνα κ τις αλλες ξυνονται. Λοιπον υπομονη οποιος παει εκει παιδια. Μην χαλιεστε οτι μα... Α κ να ακουσετε κ ο καιρος θα περασει. Γενικως στο στρατο πρεπει να κανετε υπομονη με τη βλακεια του κατεστημενου
Αρε να μην πω τι ειναι Το 535... Εχω φαει την ζωη μου στην κολογκατζα στο κολοστρατοπεδο
Είχα την τύχη να είμαι εκεί από τον Δεκέμβριο του 2008, μέχρι τον Μάιο του 2009. Αν μπορούσα, έμπαινα ξανά αύριο! Πέρασα πολύ ωραία, αλλά ευτυχώς είχα πολύ καλή ειδικότητα και έπεσα σε εξαιρετικά στελέχη και φαντάρους. Ειλικρινά, οι ΕΠΟΠ έκαναν περισσότερες υπηρεσίες από εμένα! Από τον καιρό που απολύθηκα όμως, έμαθα ότι χάλασε πολύ το τάγμα, Δυστυχώς... Μια ιδέα είναι παιδιά, περνάει γρήγορα ο καιρός.
Πήγα Φέρρες, όταν ακόμα κάναμε 18μηνο. Ήμουν Ιανουάριο-Οκτώβριο του 1999. Μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά. Όχι γιατί η μονάδα ήταν χημείο (το αντίθετο μάλιστα), αλλά γιατί έτυχε να έχουμε πολύ καλό λοχαγό, ψιλονορμάλ διοικητή και όχι τόσο στρατόκαβλα στελέχη. Τα μόνα καθίκια ήταν οι ΕΠΥ, που την είχαν δει "στρατηγοί" και μας έπρηζαν. Τότε είχαμε θερμοκρασία ως και -22. Το στρατόπεδο ήταν 10' από τις καφετέριες. Έτρωγα τότε καταπληκτικό σουβλάκι στον ΠΑΟΚΤΖΗ. Παχύναμε εξαιτίας του. Μαγαζιά σαν το shooters, το άρωμα και 2-3 ακόμα μάζευαν πολύ κόσμο, αλλά στις 10:00 έπρεπε να μπούμε μέσα. Κάναμε πλωτά, χειμερινή διαβίωση με χιόνι και πολλά άλλα, αλλά όχι Παρμενίωνα, διότι έγινε ο σεισμός του 1999 και τα λεφτά των ασκήσεων δόθηκαν στους σεισμόπληκτους. Μην μασάτε. Μετά το στρατό είναι τα δύσκολα. Γιαυτό χαλαρώστε για να περάσετε καλά σαν να κάνετε διακοπές.
98ΣΤ' ΕΣΣΟ (σειρά 257)
98ΣΤ' ΕΣΣΟ (σειρά 257)
Το 535 θα έχει μεταφερθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στην 31 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ που βρίσκεται πολύ κοντά. Είναι στρατόπεδο με πολύ κακές εγκαταστάσεις, πολλούς ΕΠΟΠ, λίγους κληρωτούς και αναλογικά πολλές υπηρεσίες. Στην 31η Ταξιαρχία οι υπηρεσίες θα χαλαρώσουν για όλους, αλλά η ζωή στα λυόμενα προβλέπεται δύσκολη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες