Γενικών καθηκόντων

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΠΕΝ

Λογικά στο Ναύπλιο και μετά θα πας στην τοποθέτηση σου.
Άβαταρ μέλους
pantelis23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από pantelis23 »

Οπότε τι κάνουμε αν έχουμε χαρτί από γιατρό να μην κάνουμε το τάδε και μας αναγκάσουν να το κάνουμε;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από Terminator »

AΡχικά μπορείς να προχωρήσεις σε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αξιωματικων για να ξεκινήσει η διαδικασία πειθαρχικής δίωξης και να να πραγματοποιηθεί Ενορκη Διοικητικη Εξέταση (Ε. Δ. Ε).

Οι πειθαρχικές ποινές των Αξιωματικών των ΕΔ διακρίνονται σε συνήθεις και καταστατικές:
α. Οι συνήθεις πειθαρχικές ποινές κατά σειρά βαρύτητας είναι:
(1) Η επίπληξη.
(2) Ο περιορισμός.
(3) Η κράτηση.
(4) Η φυλάκιση.
β. Οι καταστατικές πειθαρχικές ποινές είναι:
(1) Η πρόσκαιρη παύση.
(2) Η προσωρινή απόλυση.
(3) Η απόταξη
(4) Η αποβολή.

Αναλογα φυσικά με την βαρύτητα του αδικήματος δεν νομιζω να φύγει με απόταξη απο το στρατό για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Νικόλαος

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από Νικόλαος »

Έχω ειδικότητα Ι1Ι2Ι3Ι4 γενικών καθηκόντων ξέρετε τι είναι αυτό ;
Arouri

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από Arouri »

Ρε παιδια κι εγω Ικαν ι1 ι2 ι3 ι4 γενικων καθηκοντων ειμαι στη μεταθεση. Μπορει καποιος να μας πει τι ειναι αυτο;
ευτυχιος

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από ευτυχιος »

Παρακλω πειτε μου, αν μπορω σε σας, να αναφερω κατι σημαντικο που αφορα τον γιο μου ο οποιος υπηρετει στο στρατο, σε μοναδα της ροδου, απο το κεντρο του ρεθυμνου δεν του εδωσαν ειδικοτητα τον χαρακτηρισαν [αρρωστο} κατα λαθος-επιτηδες! Στην θεση καποιου αλλου με το ιδιο επιθετο! Και τωρα τον τρεχουν παντου! Τον αντιμετωπιζουν σαν παραπληγικο! Και παρακαλω, ακουστε, ειναι 27 ετων με δυο μεταπτιακα στο πανεπιστημιο ηρακλειου! Δεν το διορθωνουν! Πρεπει να κινηθω νομικα, και με ποιο τροπο; Αν καπιος γνωριζει κατι παραπανω, το μαιλ μου ειναι αυτο.archontakhs@gmail.com Ευχαριστω
Δημήτρης_Σταύρος

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από Δημήτρης_Σταύρος »

Εμένα μου είπανε ειδικοτητα γενικων καθηκκαθηκ Ι2 ενοπλο με πτυχιο και μεταπτυχιακό. Είμαι Πεαπ Σαμοθρακη. Ξέρει κακανε τι ακριβώς κάνει ένας με αυτήν την ειδικότητα. Ευ πολυ εκ των προτέρων.
Κωνσταντίνος

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος »

Παιδιά εγώ απολύθηκα με ειδικότητα Γενικών Καθηκόντων Ι1-Ι2-Ι3-Ι4. Στο απολύτηριο την ειδικότητα την γράφει ακριβώς έτσι ''Γενικών Καθηκόντων Ι1-Ι2-Ι3-Ι4''. Εγώ σκάλωσα μόλις το είδα και τους είπα ότι το απολυτήριο δεν πρέπει να γράφει το Ι μου (είμαι Ι2) και μου είπανε ότι δεν το γράφει απλώς αυτή είναι η σωστή ονομασία της ειδικότητας. Ισχύει ή να το ψάξω μήπως έχει γίνει κάποιος λάθος?
fsafa

Γενικών καθηκόντων

Δημοσίευση από fsafa »

Κωνσταντίνος έγραψε:Παιδιά εγώ απολύθηκα με ειδικότητα Γενικών Καθηκόντων Ι1-Ι2-Ι3-Ι4. Στο απολύτηριο την ειδικότητα την γράφει ακριβώς έτσι ''Γενικών Καθηκόντων Ι1-Ι2-Ι3-Ι4''. Εγώ σκάλωσα μόλις το είδα και τους είπα ότι το απολυτήριο δεν πρέπει να γράφει το Ι μου (είμαι Ι2) και μου είπανε ότι δεν το γράφει απλώς αυτή είναι η σωστή ονομασία της ειδικότητας. Ισχύει ή να το ψάξω μήπως έχει γίνει κάποιος λάθος;

Έτσι ονομάζεται η ειδικότητα, το Ι1,I2 κτλπ αναφέρεται μόνο στο πιστοποιητικό τύπου Α.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες